Κυριακή, Δεκεμβρίου 27, 2009

ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΝΜΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ,ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ..

Αυξημένους ελέγχους και πρόσθετα μέτρα ασφαλείας στις πτήσεις προς τις ΗΠΑ -έπειτα από αίτημα της Ουάσινγκτον- έφερε στα μεγαλύτερα αεροδρόμια της Ευρώπης η αποτυχημένη επίθεση σε αεροσκάφος της Delta airlines με προορισμό το Ντιτρόιτ.
Τα νέα μέτρα αφορούν κυρίως στον έλεγχο των επιβατών αλλά και συμπληρωματικούς ελέγχους στις χειραποσκευές. Οι διευθύνσεις των αεροδρομίων ζητούν από τους ταξιδιώτες να ταξιδέψουν με όσο το δυνατόν λιγότερες αποσκεύες, για να περιορίσουν τις καθυστερήσεις που θα προκαλέσουν οι εξονυχιστικοί έλεγχοι.
Στην Ολλανδία -χώρα από την οποία ξεκίνησε η πτήση της Delta- οι υπηρεσίες εθνικού συντονισμού κατά της τρομοκρατίας αναφέρουν πως «Τα συμπληρωματικά μέτρα ασφαλείας εφαρμόζονται σε ολόκληρο τον κόσμο σε όλες τις πτήσεις προς τις Ηνωμένες Πολιτείες για απροσδιόριστη χρονική περίοδο». Πρόσθετα μέτρα ανακοινώθηκαν ακόμα από τα αεροδρόμια της Ρώμης, του Παρισιού, της Στοκχόλμης, των Βρυξελλών και της Βιένης καθώς και από τα μεγάλα αεροδρόμια της Βόρειας Αμερικής.
Σύμφωνα με το Γαλλικό πρακτορείο, οι επιβάτες των πτήσεων προς τις ΗΠΑ που ξεκινούν από το αεροδρόμιο του Παρισιού, Σαρλ-ντε-Γκολ, υποχρεώθηκαν να καταγράψουν όλες τις χειραποσκευές στο χώρο αποσκευών του αεροσκάφους --με εξαίρεση τις τσάντες χειρός των γυναικών-- και να τοποθετήσουν σε διαφανή σακούλα κάθε αντικείμενο που μεταφέρουν στο αεροσκάφος.

Στις Βρυξέλλες οι έλεγχοι διπλασιάστηκαν «τουλάχιστον έως τις 30 Δεκεμβρίου» ενώ στο αεροδρόμιο Αρλάντα της Στοκχόλμης, τέθηκε σε λειτουργία ένας συμπληρωματικός έλεγχος
πριν από την επιβίβαση των επιβατών.

Ανακοινώσεις για την εφαρμογή πρόσθετων ελέγχων έγιναν στην Ισπανία και την Ιταλία ενώ στο Λονδίνο η βρετανική εταιρεία διαχείρισης αεροδρομίων (BAA) ζήτησε από τους επιβάτες να εμφανίζονται νωρίτερα από την προκαθορισμένη ώρα για τις διαδικασίες καταγραφής και να "περιορίσουν" τον αριθμό των χειραποσκευών, που μεταφέρουν.
Στη Βιένη, ο εκπρόσωπος του υπουργείου εσωτερικών δήλωσε πως οι επιβάτες και οι αποσκευές θα "ελέγχονται 100%" και στη Γερμανία η αστυνομία θα ενισχύσει τους ελέγχους της κυρίως στη Φρανκφούρτη.
Τέλος, στον Καναδά, ο υπουργός Μεταφορών Τζον Μπάιρντ δήλωσε πως εργάζεται με τους Aμερικανούς ομολόγους του προκειμένου να τεθούν σε εφαρμογή όλα τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας.

ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ,ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΙ,ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ,ΝΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΑΛ ΚΑΪΝΤΑ...ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!!!
ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΕΥΤΕΙ ΤΙΠΟΤΕ;;;
ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΚ0Ο ΕΧΕΙ ΦΑΒΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΕΟΥΣ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟΥΣ,ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΝΟΣΗΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ...

ΠΡΕΖΑ TV
27-12-2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: