Δευτέρα, Δεκεμβρίου 07, 2009

ΜΠΑΤΣΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ,ΤΡΑΒΗΞΕ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΧΘΕΣΙΝΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ-ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ-


Η συγκεκριμένη φωτογραφία τραβήχτηκε από τον Άγγελο Κ.
aformi.wordpress.com
στη σημερινή διαδήλωση που έγινε στο κέντρο της Αθήνας στην μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Η αστυνομία συνεχίζει να προκαλεί και να οπλοφορεί. Ένα χρόνο μετά το θάνατο του μαθητή Αλέξανδρου στα Εξάρχεια και τα γεγονότα που ακολούθησαν η αστυνομία θα έπρεπε να είναι πολύ προσεκτική. Στην διαδήλωση την Κυριακή το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας συμμετείχαν χιλιάδες άτομα μεταξύ των οποίων χιλιάδες νεαροί που ζητούσαν να σταματήσει η βία και η αυθαιρεσία της αστυνομίας . Η εικόνα που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός αποδεικνύει ότι ο δρόμος για να δικαιωθούν τα πιό άμεσα και επείγοντα αιτήματα των διαδηλωτών είναι μακρύς.

ΜΙΧΑΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΑΝ ΜΕ ΟΠΛΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ;;;
ΠΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ;;;
ΕΑΝ ΧΘΕΣ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΣΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΠΛΑ ΤΟ ΟΠΛΟ...ΣΗΜΕΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ;;;
ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ;;;

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΜΠΑΤΣΟΥ,ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΠΟΣΟΙ ΑΚΟΜΗ ΜΠΑΤΣΟΙ ΟΠΛΟΦΟΡΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ...

http://www.koutipandoras.gr/

ΠΡΕΖΑ TV
7-12-2009

35 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το απαιτείται μου άρεσε.
Το όπλο έπεσε από τον συγκεκριμένο αστυνομικό όταν έπεσε η μηχανή του.
Το μάζεψε από δίπλα από την μηχανή και υποχώρησε.
Μην λέτε παπαρίες έτσι για να κάνουμε εντύπωση...

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΠΛΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ;;;ΜΗΝ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ...

Ανώνυμος είπε...

eleoc kala eisai loukoumas? afou 3ereis oti h foto einai apo to simio poy epite8ikan stous astynomikous kai 3ereis oti epese to oplo. kai na pirovolage me to dikio toy i zwh tou htan se mia klosti. afiste thn EL.AS na kanei ti douleia ths.

@ngel είπε...

Του "έπεσε";;;
όπως λέμε του "εκπυρσοκρότησε";;;

Ανώνυμος είπε...

Ο επικεφαλής των ΜΑΤ πάντοτε έχει.
Όλοι οι αστυνομικοί -πλην τροχαίας- πάντοτε φέρουν οπλισμό.
Για σας είναι κάτι καινούργιο γιατί πολύ απλά δεν είχατε ξαναδεί μοτοσυκλέτες να μπαίνουν στις πορείες και είχατε συνηθίσει μόνο στα ΜΑΤ.
Και φυσικά δεν πρόκειται πλέον για πορεία,αλλά χώρο επεισοδίων.

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά. Απ οτι βλέπω εβγαλε το πιστόλι και σημαδευει τους συναδελφους του!! Πόσο ηλίθιοι ήστε επιτέλους! Ψάχνετε να βρείτε το παραμικρό για να έχετε αφορμή να ασχολείστε. Οπως σε προηγούμενη ανάρτηση με βιντεο που έδειχνε οτι αστυνομικός πάει να "πατήσει" με το μηχανάκι ταραξία που μολις τον έχουν συλλάβει. Εγω θα ευχόμουν να σπινιάρει στην μούρη του.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΣΟΚΟΣ ΚΑΛΟΣ ΜΟΝΟ ΝΕΚΡΟΣ!
ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΠΟΥΣΤΑΡΑ!
preza ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΖΕΣΑΙ!!!

ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΚ!

Ανώνυμος είπε...

Pou sai Preza. Mhn 3exnas. Osa sxolia de se sumferoun na ta svhneis me th mia. Mhn tuxon kai ta diavasoun...

Ανώνυμος είπε...

Παπαρα 3 ωρες νωριτερα εχεις ανεβασει vieo που δειχνεις να ριχνουν 2μηχανες Δ και μια Ζ ο ενας μαζευει το πιστολι το βαζει στη θηκητου και οχι στον κωλο σου βγαζει τ γκλομπ και τρεχει σε πατκο μετα απο περιπτερο.
Οσο για τον αχρηστο δημοσιογραφο που ρτην ειπε τη μαλκία και μας εφτιαξε, όπως στο στρατο Τριανταφυλλόπουλε στος 10 ο ενας εχει πραγματικό όπλο και σφαιρες. Οι ηλίθιοι ειναι σοϊ του Πρεζα. Διαδώστε το.

Ανώνυμος είπε...

Oraia tora sas ftaine kai oi pasokoi, mipos sas ftaine kai osoi den katevainoun stis pories epeidi tis kanete san ta moutras sas?

Ανώνυμος είπε...

nai kala tora dhladh an eixame kostaki tha htan kalytera eeeeeee

apla o enas to ekrypse \
kai o alos to eipai xyma

Ανώνυμος είπε...

η αστυνομια επειχηρησιακα εχει
αναβαθμιστει
εχουν φτασει σε συνδηασμο πεζοπορων τμηματων
και μηχανων με αποτελεσμα να κινιουνται γρηγορα και να
μας εφνιδιαζουν

η καλυτερη ληση εναντια σε αυτο το συνδυασμο
ειναι μερικα κιλα λαδι να αδειαζεται στο δρομο μπροστα απο το οδοφραγμα για να τρωνε τα μουτρα τους

Ανώνυμος είπε...

PREZA ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ Ο ΜΠΑΤΣΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΟ
ΠΙΣΤΟΛΙ ΕΙΝΑΙ .
ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΡΑΨΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

χεστικαμε μαλακα

greekabroad@googlemail.com είπε...

Δηλαδή, αγαπητέ ανώνυμε, θεωρείτε πρόσφορο και κατ' αναλογίαν αναγκαίο μέσο--για την προστασία αόπλων πολιτών σε διαδήλωση αόπλων πολιτών--το προτεταμένο πιστόλι και δικαιολογείτε τη χρήση του--έστω και για εκφοβισμό--από αστυνομικούς ακόμα και αν "δέχτηκαν επίθεση" με διαφορετικά μέσα από το πιστόλι πού είτε έπεσε είτε για άλλο λόγο δεν ήταν στη θήκη; Δικαιολογείτε την πρακτική, που ισχυρίζεστε ότι γνωρίζετε, της οπλοφορίας από αξιωματικούς αστυνομικούς που είναι επιφορτισμένοι με την ασφάλεια των αόπλων πολιτών σε συγκέντρώσεις αόπλων πολιτών; Έχετε παραδείγματα στα οπoία η αστυνομία "έκανε τη δουλειά της" τόσο στον τραυματισμό του κυρίου Κουσουρή από μέλη της χρυσής αυγής όσο και στις συμπλοκές στην πλατεία Κλαυθμώνος την περασμένη χρονιά;

Eπιτρέψτε μου να διατηρήσω την ανωνυμία μου προς το παρόν.

Ανώνυμος είπε...

γιατι κραταει πιστολι ο αστυνομικος το βλεπουν γιατι κρατανε χιλιαδες μολοτοφ οι αναρχικοι αυτο δεν απαγορευεται

Ανώνυμος είπε...

Opa PREZA to eida stin tileorasi to episodio me ton mpatso
asto parto alloios min to kais to pragma
eine aftos pou ton eixane valei kato kai ton patagane kai ton varagane kai meta otan fygane tous pire sto kynigi kai NAI egvale to oplo alla prin eixe faei to xilo tis arkoudas
I tha eise antikeimenikos i kleisto to mpourdelo
min mas pairneis gia tipota malakes
me tous mpatsous den eime alla to sosto sosto

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΖΑ γερα γαμα τα μουνια

Ανώνυμος είπε...

sto agrinio oi mpatsoi ekanan ntou me dakrugona kai meta epitides kathontan mprosta apo magazia kai autokinita me to gnosto apotelesma.an nomizoun oti tha sothoun me teties praktikes einai gelasmenoi.adw einai AGRINIO den pernan auta.opote theloun tous pezoume gia plaka.exoun fai aphra tampania.sti trupasas skoulikia

Ανώνυμος είπε...

teleutaia ilithie anonime. parto esu ligo alliws kai vale ta fasolia pou exeis gia egefalo na skeftoun ligo. epeidh prin ligo ton sapisan sto ksulo prepei na bgalei oplo re karagiozi ? posa paidia fagan bromoksulo kai posa paidia ektos episodion trone ksulo ? posoi metanastes kathe mera ksulokopounte ? an bgaloun oloi autoi opla den tha minei oute enas mpatsos.

Ανώνυμος είπε...

re fasistaria kalovolemenoi ti milate??? ekei trwne ksylo adiakritos re noymera kai milate!!!! alla eisaste volemenoi malakes!!!! kai mia zwh sto glypsimo kai sti royfiania tha eiste.....eprepe na ton gamagane ton kolompatso...o allos epese panw se diadhlotes me thn mixani!!!! eiste sovaroi!!!! poioi nomizete oti einai!!!!ilithioi fasistes!!!! ante noumera exete kai apopsi!!!! pigate pote se poreia na deite ti ginete?e? kathiste sto grafeiaki sas , na sas gamane ta afentika kai meta spiti me ti mama!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πρέζα? Μας τα έκανες νταούλια αυτές τις μέρες με τις ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΕΣ Μαλακίες σου, ήθελα να ξέρα τα πιστεύεις αυτά τα γράφεις??
Ο μόνος λόγος που κάθομαι και σε διαβάζω είναι για με διασκεδάζεις, άλλα ρε πούστη και η μαλακία έχει τα όρια της!!!

Ανώνυμος είπε...

ti shmasia exei an einai peristrofo h aplo oplo kai t 2 skotonoun gamw tis manades sas

Ανώνυμος είπε...

ean oi (eirinikoi diadilotes) kaigane to diko sou spiti-aftokinito-katastima tha eleges ta idia?

Ανώνυμος είπε...

Τι μαλακίες είναι αυτές που γράφετε ..ελάτε στα συγκαλά σας !!!!! Το να αντιδράς στην εξουσία ξεκινώντας από το σπίτι στην Εκάλη εχει μεγαλη διαφορά και ακόμη μεγαλύτερη αμα ο μπαμπά σου είναι Βουλευτής …….!!!!

Αντε γιατί εχει κουράσει το ολο θεμα με τα παιδάκια από την Εκάλη που έχουν ευαισθησίες για κοινωνικά θέματα …αμα εχουν α….. ας κοψουν το χαρτζιλίκι του μπαμπά και να πανε να δουλέψουν !!!

Ανώνυμος είπε...

Οι μισοί από αυτούς τους κομπλεξικούς μπαχαλάκηδες της Ψευτο-Αριστεράς δεν έχουν κατέβει ποτέ σε πορεία και οι άλλοι μισοί δεν κατέβηκαν για να διαδηλώσουν για τα αιτήματά τους, αλλά για να τα σπάσουν έτσι από αντίδραση. Εγώ είμαι κατ' ουσίαν Αριστερός και τέτοια κωλόπαιδα δεν τα ανέχομαι να βρωμίζουν τον χώρο μας. Όποιος θέλει πραγματικά να υποστηρίξει το κίνημα δεν έχει λόγο να κατέβει για να τα σπάσει, αλλά βρίκσει τρόπους, ακόμη και μέσα από ειρηνικές πορείες. Αν ξέρατε τι κακό κάνετε στην κοινωνία και στην Αριστερά... καλύτερα να μένατε σπίτια σας να μοιρολογείτε άχρηστοι. Είστε χειρότεροι και από τους εγκάθετους και ασφαλίτες, κάνετε μεγαλύτερο κακό, και μάλιστα πολλού εν αγνοία σας νομίζετε ότι πολεμάτε το Θηρίο με τη σφεντόνα και την πέτρα. Μόνο που είναι πάνοπλο και του δίνετε τροφή και αφορμή για να καταδικάζεται ο σκοπός των αγώνων μας. Ουστ άχρηστοι που το παίζετε και επαναστάτες. Λυπάμαι που ανήκουμε στον ίδιο χώρο. Ο μπάτσος θα κάνει τη δουλειά του και μεις τη δική μας. Δεν ωφελεί η καταστροφή κανέναν. Καταδικάζουμε τους εαυτούς μας, απαίδευτοι και μαρτινέτες. Ξυπνήστε και προσφέρετε πραγματικά, αν μπορείτε! Εσείς ρε είστε οι απόγοινοι του Πολυτεχνείου? Διατηρώ την ανωνυμία του, αλλά θα επανέλθω και από το σωστό βήμα... Μανώλης

Ανώνυμος είπε...

ela kaimene preza...peristrofo travikse,den travikse malakia!

greekabroad@googlemail.com είπε...

Φυσικά, αγαπητέ ανώνυμε, αυτό το κάνατε εσείς. Κρίμα...

Ανώνυμος είπε...

1.07 kai 1.41 ego tha sas eixa steilei adiavastgous mounopana
opos kai ton kalteza pou pige na kapsei tin klouva ton mat kai ton efage mpatsos kala tou ekane tou kargioli
loipon parte ton poulo malakismena kai pigenetai na kapnisetai tipota mpafous giati apo do kai mpros afti tha eine i zoi sas ANARXIKOI TOU KOLOU

greekabroad@googlemail.com είπε...

Αγαπητέ ανώνυμε 10:59, η απειλή σας θα ήταν περισσότερη ανεκτή από το επίπεδό σας. Εμένα θα με αφήσετε "διαβασμένο";

greekabroad@googlemail.com είπε...

Ερώτηση στον ανώνυμο 7:22πμ: Όχι ότι έχει σημασία, αλλά για να κατευνάσω τον πανικό σας, σας ρωτώ αν βλέπετε στη φωτογραφία έστω μία μολότωφ από τις "χιλιάδες" η οποία να απειλεί τον αστυνομικό με το προτεταμένο όπλο. Σας ρωτώ διότι εαν εγώ, που δεν είμαι αστυνομικός, πετάξω μολότωφ σε αστυνομικό επειδή θεωρήσω ότι απειλούμαι τόσο ώστε να χρειάζεται να αμυνθώ με τόσο ριζικό τρόπο που να αιτιολογεί νοσιλεία λόγω εγκαυμάτων, τότε αγαπητέ δεν πρόκειται να συγχωρήσω τον εαυτό μου ποτέ. Από την απάντησή σας και το αν "δεν απαγορεύεται" προτιμώ να υποθέτω ότι δεν είστε αστυνομικός. Αν είστε αστυνομικός και δίνετε τέτοια απάντηση, δεν χρειάζεται να σχολιάσω τίποτα. Θα έπρεπε όμως να σχολιάσουν αστυνομικοί, οι οποίοι θα έπρεπε να προσέξουν ότι ο χειρισμός του πιστολιού--από τον συγκεκριμένο αστυνομικό στη συγκεκριμένη φωτογραφία--δεν είναι σύμφωνος με τα μέτρα ασφάλειας! Το πιστόλι--στη συγκεκριμένη φωτογραφία--αν εκπυρσοκροτούσε, θα αποτελούσε κίνδυνο για τους συναδέλφους του. Αυτό το "δεν απαγορεύεται" πολύ εύκολα το είπατε...

Ανώνυμος είπε...

Αυτοs που τραβηξε την φωτογραφια να μαθει να ειναι αντεικημενικοs,το οπλο μολιs το μαζεψε απο τον δρομο οπου ηταν πεσμενοs και ο ιδιοs γιατι τον εδερναν και τουs απωθει με τα ποδια του...ελεοs με την πωρωση σαs!! απο την θηκη που εσπασε απο το ξυλο που δεχονταν!

greekabroad@googlemail.com είπε...

Αγαπητέ ανώνυμε 7:00μμ, χαίρομαι, όπως πιστεύω ότι πρέπει να κάνετε κι εσείς, διότι στην Ελλάδα το επίπεδο των διαδηλωτών είναι τόσο φιλάλληλο ώστε να επιτρέπει στους διαδηλωτές, που σύμφωνα με τον ισχυρισμό σας δέρνουν, να μην παίρνουν το πιστόλι από αστυνομικό τον οποίον, πάλι σύμφωνα με τον ισχυρισμό σας, δέρνουν. Λυπάμαι όμως διότι δεν έχει γίνει γνωστό το επίπεδο ποιότητας των εκπαιδευτών της Ελληνικής Αστυνομίας οι οποίοι σίγουρα τόνισαν πώς μπορεί και πρέπει να συλλέγεται το πεσμένο (για οποιουσδήποτε λόγους) πιστόλι (ή εν γένει εγχειρίδιο) ώστε να μην αποτελεί κίνδυνο για τους παρευρισκομένους, αφενός, και να διευκολύνει την επιστροφή στην κατάσταση του αξιομάχου, αφετέρου. Τώρα, αγαπητέ φίλε, πρέπει να συμφωνήσετε ότι ο χαρακτηρισμός σας για "πόρωση" χαρακτηρίζεται τουλάχιστον ατυχής.

greekabroad@googlemail.com είπε...

Χαίρομαι, ανώνυμε 7:00μμ, που αναγνωρίζετε το υψηλό επίπεδο των διαδηλωτών στην Ελλάδα το οποίο είναι τόσο φιλάλληλο ώστε να επιτρέπει στον συγκεκριμένο αστυνομικό να συλλέγει το όπλο του μετά από την τόσο δραματική κατάσταση αβοηθησίας στην οποία, σε συμφωνία με τον ισχυρισμό σας και σε αντίθεση με το σχετικό video, είχε περιέλθει. Θα χαιρόμουν περισσότερο αν αναγνωρίζατε το εξίσου υψηλό επίπεδο κατάρτισης των εκπαιδευτών της Ελληνικής Αστυνομίας οι οποίοι δίδαξαν τον συγκεκριμένο αστυνομικό πώς μπορεί--και πρέπει--να συλλέγεται πιστόλι ή περίστροφο ή οποιοδήποτε εγχειρίδιο με τρόπο που να διασφαλίζεται η εξάλειψη κινδύνου για τους παρευρισκομένους, αφενός, η ταχεία επιστροφή στην κατάσταση του αξιομάχου, αφετέρου. Θα μπορούσε δηλαδή, ο συγκεκριμένος βαθμοφόρος, εφόσον είχε εξαλειφθεί ο άμεσος κίνδυνος, ο οποίος θα υπαγόρευε και θα επέτρεπε το κράτημα του πιστολιού από τη χειρολαβή, να κρατήσει το πιστόλι του--κατά προτίμηση όχι με το χέρι με το οποίο βάλλει--από την κάνη, την οποία δεν θα έστρεφε στους συναδέλφους του.

Ανώνυμος είπε...

παλιομπασταρδη πρεζα, αριστερα κουμουνια και ολοι σας απο αυτους να πατε να γαμηθητε.... ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΑΤΟBLOG...ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΗΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ...