Πέμπτη, Δεκεμβρίου 31, 2009

ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΛΩΣΗ ΚΡΕΑΤΑ ΣΕ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΙΜΕΙΑ.ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΑΝ ΤΑ ΚΡΕΤΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΘΗΚΑΝ...

Ακαταλληλα προς κατανάλωση κρέατα είχε διαθέσει στο Πολεμικό Ναυτικό- και πιθανώς και σε νοσοκομεία- εταιρεία που διατηρεί κατάστημα στου Ρέντη.
Ο εντοπισμός των ακατάλληλων κρεάτων έγινε από τις υπηρεσίες των Ενόπλων Δυνάμεων έπειτα από αγορά κοτόπουλων για τις ανάγκες της φρεγάτας «Σαλαμίς» στο τέλος Νοεμβρίου. Το Ναυτικό ενημέρωσε αμέσως τον αρμόδιο νομάρχη Πειραιά κ. Γιάννη Μίχα και τις υπηρεσίες του και στη συνέχεια έγιναν κατασχέσεις.

Ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Μιχ.
Καρχιμάκης με επιστολή του κάλεσε χθες τα υπουργεία Άμυνας και Υγείας να επεκτείνουν τους ελέγχους αλλά και να μη γίνει εξόφληση τυχόν υποχρεώσεων προς τη συγκεκριμένη εταιρεία (Θεσπρωτία Α.Ε.), καθώς κτηνοτρόφοι έχουν καταγγείλει ότι τους οφείλει πολλά χρήματα.

ΤΩΡΑ ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΜΕΣ ΕΦΑΓΑΝ...ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΕΙ.ΑΣ ΨΑΞΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΝ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ...
ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΚΑΡΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ...

ΠΡΕΖΑ TV
31-12-2009

1 σχόλιο:

http://karabouzouklides.blogspot.com είπε...

katanalothikan katanalothikan