Τετάρτη, Δεκεμβρίου 30, 2009

ΚΑΙ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΣΟΡΟΥ ΜΩΡΟΥ ΑΠΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.ΠΟΙΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;;;;

Η σορός χάθηκε, αλλά DNA υπάρχει! Συγκλονιστική ανατροπή στο θρίλερ με την εξαφάνιση του νεκρού βρέφους από τον τάφο του, στη Θεσσαλονίκη. Ο ιατροδικαστής είχε κρατήσει ιστούς από το άτυχο νεογνό και είναι ζήτημα ημερών να διαπιστωθεί εάν οι γονείς έθαψαν το δικό τους μωρό ή είναι βάσιμες οι υπόνοιες που εκφράζουν για υπόθεση παράνομης υιοθεσίας.

Το χρονικό του μυστηριώδους αυτού περιστατικού, ξεκινά από τις 28 Απριλίου, όταν το άτυχο μωράκι κηδεύτηκε μετά από 20 μέρες νοσηλείας στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την αστυνομία, επρόκειτο για ένα κοριτσάκι που γεννήθηκε πρόωρο, στη μαιευτική κλινική του «Ιπποκράτειου», στις 5 του περασμένου Απρίλη. Το μωρό μπήκε σε θερμοκοιτίδα, αλλά δεν τα κατάφερε και 20 μέρες αργότερα φέρεται ότι εξέπνευσε. Η σωρός του, όπως υποστηρίζεται, παραδόθηκε στους γονείς.
Ακολούθησε νεκροψία - νεκροτομή από τον προϊστάμενο της ιατροδικαστικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Δημήτρη Ψαρούλη. Όπως έγινε γνωστό, οι γονείς εξέφρασαν την επιθυμία να πληροφορηθούν τα ακριβή αίτια θανάτου. Πήγαν οι ίδιοι το νεκρό βρέφος και αμέσως μετά το παρέλαβαν και το παρέδωσαν σε γραφείο κηδειών, προκειμένου να ταφεί. Ο ίδιος ιατροδικαστής, ο κ.Ψαρούλης, εμφανίστηκε σοκαρισμένος όταν κατά την εκταφή της σωρού, που είχαν ζητήσει οι γονείς από την εισαγγελία, διαπίστωσε ότι το μικρό φέρετρο, ήταν άδειο!
Το νεαρό ζευγάρι, είχε καταθέσει γραπτό αίτημα στην εισαγγελία πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για να γίνει εκταφή του νεκρού βρέφους, έχοντας υπόνοιες ότι δεν έθαψαν το δικό τους μωρό, αλλά κάποιο άλλο κι άφηναν να εννοηθεί ότι ίσως υπάρχει θέμα παράνομης υιοθεσίας.

ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΟΓΙΚΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΒΡΕΦΟΥΣ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ...

ΠΡΕΖΑ TV
30-12-2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: