Δευτέρα, Δεκεμβρίου 07, 2009

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΝΟΜΟ...ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ!!!

Ο ΚΟΥΚΟΥΛΟΝΟΜΟΣ ΖΕΙ!!!!

Τις επιβαρυντικες περιστάσεις που προβλέπει ο νόμος για όσους διαπράττουν αδικήματα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά αντιμετωπίζουν οι 12 συλληφθέντες στα Εξάρχεια, οι οποίοι οδηγήθηκαν χθες στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.
Εναντίον τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για σειρά πλημμεληματικών πράξεων, για τις οποίες οι δέκα από τους δώδεκα παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο. Για τους δύο ανηλίκους, έναν Έλληνα και έναν Αλβανό, η δικογραφία διαχωρίστηκε καθώς υπόκεινται στην αρμοδιότητα της Εισαγγελίας Ανηλίκων. Όλοι οι συλληφθέντες ωστόσο αρνούνται οποιαδήποτε συμμετοχή στις πράξεις που τους αποδίδονται.

Ειδικότερα, οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν είναι παράβαση του νόμου περί όπλων, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, εμπρησμός, αντίσταση κατά της αρχής, διατάραξη κοινής ειρήνης, διακεκριμένες φθορές και απόπειρα απρόκλητης σωματικής βλάβης. Η ποινική δίωξη για τις δύο τελευταίες κατηγορίες ασκήθηκε σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του Νόμου Δένδια.
Με αφορμή αυτό το σκέλος της ποινικής δίωξης, η δικηγόρος Ιωάννα Κούρτοβικ που εκπροσωπεί τους πέντε Ιταλούς άφησε αιχμές κατά της κυβέρνησης για τη μη κατάργησή του, παρά τις σχετικές εξαγγελίες.

Στον εισαγγελέα του Πειραιά οδηγήθηκαν οι 22 συλληφθέντες στο στέκι Ρεσάλτο. Εις βάρος τους ασκήθηκαν ποινικές διώξεις για το κακούργημα της κατοχής εκρηκτικών υλών καθώς και για δύο πλημμελήματα. Όλοι παραπέμφθηκαν να απολογηθούν ενώπιον του ανακριτή και κρατούνται. Αργά το βράδυ ενώπιον του εισαγγελέα οδηγήθηκαν και οι 41 συλληφθέντες στο δημαρχείο του Κερατσινίου, κατηγορούμενοι για την κατάληψη του χώρου. Παραπέμφθηκαν να δικαστούν σήμερα στο Αυτόφωρο.

ΠΡΕΖΑ TV
7-12-2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: