Παρασκευή, Δεκεμβρίου 11, 2009

ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΟΛΙΤΩΝ...ΜΙΧΑΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΤΗΝΩΔΙΑ;;;

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΚ:

"Χτες στις 20.30 δυο φίλοι μου δεχτήκαν επίθεση από φασίστες.
Είχανε μάθημα σε μια πολυκατοικία στην Κυδαθηναίων και με το που κατέβηκαν στο δρόμο δεχτήκανε επίθεση από μια ομάδα 8 νεοναζί της Χρυσής Αυγής, εκ των οποίων οι 6 κρατούσαν κράνη και οι δυο είχανε σίγουρα σιδερογροθιές που τις χρησιμοποίησαν στην επίθεση τους. Τους κυκλώνουν στα κάγκελα της εκκλησιάς που βρίσκεται απέναντι και το μόνο που τους είπαν ήταν: "Αναρχία ρε μουνιά;;; " και κατευθείαν άρχισαν να τους χτυπάμε με τις σιδερογροθιές, με μπουνιές και κλωτσιές. Αφού χτύπησαν και πέταξαν τον ένα κάτω, πήγαν και οι 8 και κτυπάγανε ταυτόχρονα τον δεύτερο. Μετά από δυνατές εκκλήσεις για βοήθεια, σταμάτησαν και φύγανε ήρεμοι και ανενόχλητοι προς την Φιλελλήνων.
Φωτογραφιες απο τα χτυπηματα στο κεφαλι που δεχτηκε το θυμα.

Ο δεύτερος που έφαγε σχεδόν όλο το ξύλο έχει ανοιγμένο το κεφάλι του σε διάφορα σημεία και μώλωπες σε όλο του το σώμα. Ο άλλος στην προσπάθεια να προστατεύσει το κεφάλι του από το χτύπημα της σιδερογροθιάς, τον χτύπησαν στο χέρι όπως επίσης έφαγε αρκετές μπουνιές και κλωτσιές.
Χτες πήγαμε στο νοσοκομείο για να δούμε την υγεία τους αλλά και για να καταγράψουμε τα χτυπήματα. Εκεί έβγαλα δυο φωτο από τον φίλο μου που χτύπησαν και πιο πολύ.
Και οι δύο φίλοι μου είναι καλά στην υγεία τους. Αυτός που χτυπήσανε πιο πολύ δεν χρειάστηκε τελικά να κάνει ράμματα."

Απο το blog της Χρυσης Αυγης μαθαινουμε πως χθες το βραδυ,υπηρχε και προγραμματισμενη "δραση" της οργανωσης στο Συνταγμα και στο Μοναστηρακι.
Πιο συγκεκριμενα αναφερουν:

«Αόρατες αλλά αισθητές οι Ψυχές των Νεκρών μας μάχονται στο πλευρό μας για μια Νέα Ζωή»
Μέλη του Μετώπου Νεολαίας πραγματοποίησαν το απόγευμα πολιτική δράση στις Πλ. Συντάγματος, Μοναστηρακίου, καθώς και σε κεντρικούς δρόμους της περιοχής. Μοιράστηκαν χιλιάδες φύλλα της εφημερίδας μας και διαφωτιστικό υλικό για τις θέσεις της Χρυσής Αυγής.

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ,ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ;;;;
ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΕΤΟΙΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ,ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ;;;

Διαβαστε τις δηλωσεις του θυματος και στο Tvxs.gr.
http://www.tvxs.gr/v28147

ΠΡΕΖΑ TV
11-12-2009

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ?Ο ΓΙΟΥΡΙ ΓΚΕΛΕΡ ΕΙΣΑΙ?

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΛΙΟΛΗΓΟΥΡΙ ΠΡΕΖΑ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ Η ΚΥΔΑΘΗΝΑΙΩΝ ΕΧΕΙ ΚΟΣΜΟ ΦΕΡΕ ΤΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΣΟΥ,ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΑΝ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΑΥΤΟΠΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΙΣΑ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΕΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΛΗΓΟΥΡΙΑ.
ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΕΖΑ ΚΟΠΑΝΗΘΗΚΑΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ.

kremala re είπε...

ZVA FASISTES SKASTE.. kanete kai plakitsa malakistiria gamw to xristo sas

Ανώνυμος είπε...

mou aresei pou ta gourounia milane gia aplisia!!! xexexe

Ανώνυμος είπε...

Εισαι απο τους ελαχιστους που λενε την αληθεια.Δυστυχως υπαρχει τοση "μαυριλα" που ειναι δυσκολο να ακουστεις.

Ανώνυμος είπε...

anwnime tou 4.39 sou gamw to spiti kai opote thes pes mou na erthw na to pw kai stin mana sou...

Ανώνυμος είπε...

Εμένα μου αρέσει η γλώσσα που χρησιμοποιεί ο φασίστας στο δεύτερο σχόλιο. Αν μη τι άλλο αποδεικνύει ότι είναι απόγονος των αρχαίων Ελλήνων και κουβαλάει πάνω του 3000 χρόνια πολιτισμού. Δεν είναι κανας απολίτιστος Μογγόλος. Για να βάλεις τόσες βρισιές σε τόσο λίγες λέξεις πρέπει να είσαι πολύ μορφωμένος, για να μην πω ακαδημαϊκός. Εύγε φασίστα μου. Αποδεικνύεις ότι αν η φάρα σου έχει κάποια σχέση με τους αρχαίους Έλληνες, είναι αυτή του προγόνου των σπηλαίων και όχι του επιγόνου.

Ouxo είπε...

ΡΕ ΠΑΛΙΟΛΗΓΟΥΡΙ ΠΡΕΖΑ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ Η ΚΥΔΑΘΗΝΑΙΩΝ ΕΧΕΙ ΚΟΣΜΟ ΦΕΡΕ ΤΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΣΟΥ

Ναι ρε συ Πρεζα φερε τους μαρτυρες σου γιατι τα ανοιγμενα κεφαλια δεν φτανουν να αποδειξουν τιποτα.

Μα καλα ρε...Εισαι και ανωνυμος εισαι και μαλακας τελικα. Το οτι υπηρξαν θυματα και το οτι νοσηλευτηκαν απο επιθεση μαλιστα δεν σου φτανουν. Μα τοσο μαλακας εισαι που βυθιζεσε απο μονο σου στα σκατα και γουσταρεις και απο πανω.

ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΑΝ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΑΥΤΟΠΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ

Σωπα ρεεεεε που θα τους πεις και ποιους θα φερουν. Αντε να σας μαντρωσει κανενας Μηχαλολιακος(δεν ξερω και πως τον λενε τον αρχιμαλακα σας) για να σας δασκαλεψει τι θα λετε σκατοκεφαλοι και αφηστε τους μαρτυρους στην θεση τους.

Οσο για την πρεζα και το αν χτυπιομαστε μονοι μας μην κοιτας καθολου προς τα αριστερα. Κοιτα καλυτερα τι ξυλο παιζετε μεταξυ σας οταν ακουτε την παπαρομουσικη σας στα Skin House.

Ανώνυμος είπε...

πρεζα χρυσαυγιτες σβηνουν τα σχολια!παλιοφασιστες!

Ανώνυμος είπε...

''δυο φίλοι μου δεχτήκαν επίθεση από φασίστες.
Είχανε μάθημα σε μια πολυκατοικία στην Κυδαθηναίων και με το που κατέβηκαν στο δρόμο δεχτήκανε επίθεση από μια ομάδα 8 νεοναζί της Χρυσής Αυγής''

Γιά ποιό λόγο πιστεύεις ότι οι 8 νεοναζί διαλέξανε αυτούς τους δυό φίλους σου;

Αν είχαν σκούρο δέρμα ή έδειχναν ξένοι, το γεγονός του ξυλοδαρμού τους θα παρέμενε απαράδεκτο, αλλά θα είχε μιά εξήγηση: Oι νεοναζί τείνουν να αντιπαθούν τους ξένους και τους μετανάστες, οπότε η κακή συμπεριφορά τους απέναντι σε αυτούς είναι κάτι που δυστυχώς περιμένει κανείς...

Οι φίλοι σου όμως δεν είναι έτσι. Γιατί να τους επιτεθούν, λοιπόν;
Ειλικρινά αναρωτιέμαι.

MARINA είπε...

symfwnw me tn anwnumo

greekabroad@googlemail.com είπε...

Επειδή φοβάμαι ότι από λάθος χειρισμό μου δεν αναρτήθηκε το σχόλιο που έκανα νωρίτερα, το ξαναγράφω ζητώντας προκαταβολικά συγγνώμη αν επαναλαμβάνεται.

Για ποιον λόγο οι 8 νεοναζί να μην διαλέξουν τους δύο φίλους του καταγγέλλοντος;

Πώς γνωρίζετε ότι δεν είχαν "σκούρο δέρμα" ή δεν "έδειχναν ξένοι;" Αν έχετε (και) άλλη πηγή από αυτήν που παραθέτετε γιατί δεν την αναφέρετε;

Οι νεοναζί "τείνουν να αντιπαθούν" τους ξένους και τους μετανάστες...οπότε "η κακή τους συμπεριφορά"...είναι κάτι που "δυστυχώς περιμένει κανείς;" Δεν γνωρίζετε την ασέβεια με την οποία επιτέθηκαν σε ηλικιωμένους (πέρσι στον Άγιο Παντελεήμονα για παράδειγμα) οι νεοναζί;

Δεν γνωρίζετε ότι Ιστορικά οι ναζί ήταν μισαλλόδοξοί;

Πρέπει να γίνουμε όλοι αλλιώς, ώστε να μην "περιμένουμε" την "κακή συμπεριφορά" των συγκεκριμένων υπανθρώπων επειδή είμαστε "έτσι;"

Πιστεύετε ότι η "ειλικρινής" απορία σας γίνεται πιστευτή;

Ειλικρινά αναρωτιέμαι

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΛΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΟΥΝΙΑ....ΓΑΜΙΕΤΕ Η ΜΑΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΓΑΜΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΛΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ...ΚΑΚΟ ΨΩΦΟ ΝΑ ΕΧΕΤΕ...ΚΟΛΟΠΑΝΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ...