Κυριακή, Δεκεμβρίου 06, 2009

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΡΕΣΑΛΤΟ...ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...

Στο επίσημο site της Αστυνομίας παρακολουθούμε έκπληκτοι την άθλια προπαγάνδα και παραπληφορόρηση, σε μια προσπάθεια τους να καταδικάσει η κοινωνία και να απομονώσει τους "φασίστες" όπως ονόμασε ο πολιτικός τους αρχηγός τους αντιεξουσιαστές και αναρχικούς.
Θα προσέξατε άλλωστε ότι τις τελευταίες μέρες έχει χαθεί ακόμη και από τα κανάλια ο όρος "κουκουλοφόροι". Αντί αυτού χρησιμοποιείται ο όρος "αντιεξουσιαστές - αναρχικοί".
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που το τσιράκι της ΓΑΔΑ και πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, Σόμπολος, έκπληκτος μας "ενημέρωνε", ότι στο αυτοδιαχειριζόμενο στέκι αναρχικών - αντιεξουσιαστών ΡΕΣΑΛΤΟ που εισέβαλαν οι μπάτσοι, "βρέθηκαν κείμενα αντιεξουσιαστικού περιεχομένου"!!!
Τι έπρεπε να βρεθούν δηλαδή? πασόκικα? ή κουκουεδίστικα?
Και από πότε τα αντιεξουσιαστικά κείμενα είναι παράνομα?

Στο ίδιο μήκος κύματος, το επίσημο site της αστυνομίας προσπαθεί να παρουσιάσει τους προσαχθέντες αναρχικούς από το στέκι Ρεσάλτο και τους καταληψίες του Δημαρχείου Κερατσινίου σαν εγκληματίες.
Εχουν δημοσιεύσει φωτογραφίες από το στέκι με τα άδεια μπουκάλια μπύρας, τα οποία είναι τακτοποιημένα σε πάγκο και μας τα παρουσιάζουν σαν κάτι παράνομο.
Τις αντιασφυξιογόνες μάσκες το ίδιο. Από πότε είναι παράνομες οι αντιασφυξιογόνες? από πότε απαγορεύεται
να προστατεύεσαι από τα χημικά?


Για το δημαρχείο Κερατσινίου, που αφού έβγαλαν τους συντρόφους από μέσα και δεν άφηναν κανέναν να περάσει στο κτήριο εκτός από τον φωτογράφο τους, προσπαθούσαν να βρουν ζημιές στο κτήριο για να κατηγορήσουν τους συντρόφους για καταστροφές.
Τι βρήκαν λοιπόν εκτός από ένα σπασμένο τζάμι στην είσοδο, το οποίο και σπάστηκε προφανώς για να ανοίξει η πόρτα από τους ίδιους?

Τίποτε δεν βρέθηκε... καμία καταστροφή. Παρόλα αυτά οι παραπληροφορητές του Χρυσοχοϊδη και του Οικονόμου με ιδίαν εντολή και των 2 εισέβαλαν οι μπάτσοι στο δημαρχείο, ενώ ο εισαγγελέας διαπραγματευόταν την αποχώρηση, κατέβηκαν στα υπόγεια του δημαρχείου και ειδού τα ευρύματα τα τους:

ακολουθούν οι φωτό και οι εξηγήσεις τους...

1η φωτό: στην σκάλα που οδηγεί στο 2ο υπόγειο, φαίνεται και η υγρασία στους τοίχους, μια πεσμένη ξεχαρβαλωμένη καρέκλα η οποία πρέπει να βρίσκεται στο ίδιο σημείο χρόνια μιας
και στο 2ο υπόγειο δεν κατεβαίνει κανείς.

Δίπλα της βλέπουμε τα σκουριασμένα κάγκελα, ξύλα και σακούλες...

λίγο πιο κάτω από την παραπάνω καρέκλα, της οποίας διακρίνεται μέρος της και σε αυτή την φωτό, μας δείχνουν στοιβαγμένες καρέκλες.
Αλλη μια φοβερή ζημιά των "εγκληματιών" καταληψιών....
Μόνο που οι στοιβαγμένες καρέκλες βρίσκονται εκεί χρόνια, όπως και η προηγούμενη, μιας και ο χώρος λειτουργεί σαν άτυπη αποθήκη του Δημαρχείου. Υπάλληλοι του δήμου δηλαδή στοιβάζουν εκεί, αντί να πετούν, τις χαλασμένες καρέκλες του Δημαρχείου...

πάλι οι ίδιες στιβαγμένες καρέκλες στο 2ο υπόγειο του Δημαρχείου από διαφορετική γωνία για να φαίνονται διαφορετικές.

ATHENS INDYMEDIA

ΠΡΕΖΑ TV
6-12-2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: