Σάββατο, Δεκεμβρίου 26, 2009

ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΤΣΙΓΓΑΝΑΚΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ,ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟ ΧΥΤΑ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ.ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ...

Δεν είναι το πρώτο τσιγγανάκι που χάνει τη ζωή του αναζητώντας μέσα στα σκουπίδια κάποια πράγματα που ενδεχομένως να έχουν μια "αξία" για να συλλεχθούν και να πωληθούν. Εσείς είδατε την είδηση στην τηλεόραση? Εμείς όχι. Είδαμε όμως κάποιον κύριο να σπάει χιλιάδες πιάτα προς "τιμή" μιας κυρίας, κάποιους άλλους επώνυμους στη "Μύκονο του χειμώνα" κ.λπ. Και όχι μόνο μια φορά αλλά "κατ΄ επανάληψιν" τους είδαμε στις οθόνες μας να "διασκεδάζουν".
Το ερώτημα του Άμλετ προσαρμοσμένο στις μέρες μας για το τσιγαννάκι αλλά και για κάθε απόκληρο είναι: "Να ζει κανείς και να μη ζει- Ιδού η απορία".

ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΜΕ,ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΊΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ...

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΝΕΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ
ΣΕ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ...
ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ;;;;


xpolis.blogspot.com

ΠΡΕΖΑ TV
26-12-2009

10 σχόλια:

Δέσποινα είπε...

Δεν τους νοιάζει γιατί είναι τσιγγανάκι. Ας ήταν Ελληνάκι και θα είχε βουήξει όλος ο τόπος. Διακρίσεις από την γέννηση σου μέχρι τον θάνατο σου

Ανώνυμος είπε...

Και τα Τσιγγανάκια Ελληνάκια είναι.
Σε όλες τις περιπτώσεις, οι γονείς δεν φταίνε καθόλου ?????

guy είπε...

Φυσικά και το τσιγγανάκι είναι ελληνάκι αλλά όχι να ρίξουμε το φταίξιμο στους γονείς αντί για την ανάλγητη, ρατσιστική και απούσα πολιτεία από το σοβαρό πρόβλημα του καθεστώτος στο οποίο ζουν οι τσιγγάνοι εδώ και πολλά χρόνια.

Ανώνυμος είπε...

Για την κατάσταση των τσιγγάνων φίλε μου φταίνε μόνο οι τσιγγάνοι και κανένας άλλος. Για το νεκρό αυτό παιδάκι φταίνε αποκλειστικά οι γονείς του.

Οι τσιγγάνοι ως έλληνες πολίτες έχουν όλα τα δικαιωματα που έχουν και οι υπόλοιποι. Μέχρι και τα ονόματά τους Ελληνικά είναι. Ο μόνος λόγος που ζουν στο περιθώριο είναι ότι οι ίδιοι προτιμούν να ζουν έτσι. Θα μπορούσαν κάλλιστα να ενσωματωθούν στην κοινωνία άλλα προτιμούν να ζούν σε τσαντίρια και να συμπεριφέρονται στα παιδιά τους σαν ζώα.

Εντάξει το κράτος που ζούμε ειναι απαράδεκτο από πολλές απόψεις αλλά για το χάλι των τσιγγάνων φταίει το κεφάλι τους και μόνο.

Ανώνυμος είπε...

Χριστούγεννα στην κατεχόμενη Αθήνα: Όταν το ελληνικό(;) κράτος δείχνει εξοργιστική ανοχή στο παράνομο παραεμπόριο των ξένων. Έλληνες μικροπωλητές και καταστηματάρχες οι χαμένοι της υπόθεσης.

Σήμερα το πρωί, ανήμερα των Χριστουγέννων, στο κέντρο των Αθηνών, δύο Έλληνες νόμιμοι μικροπωλητές ξυλοκοπήθηκαν από δεκάδες παράνομων μικροπωλητών, λαθρομεταναστών από αφρικανικές χώρες. Οι δύο Έλληνες βρίσκονται στο νοσοκομείο, ενώ οι θύτες τους εξακολουθούν να βρίσκονται με τ’ απλωμένα σεντόνια τους στις πιάτσες που κατέκτησαν δια της βίας και με την ανοχή του κράτους.

Οι Έλληνες μικροπωλητές πληρώνουν τις άδειες λειτουργίας των πάγκων τους πανάκριβα σε πλειστηριασμούς του δήμου, με ενοίκια που συχνά φτάνουν ή και ξεπερνούν τα 1500 ευρώ το μήνα και περιμένουν την περίοδο των γιορτών για να βγάλουν τα υπέρογκα έξοδα λειτουργίας τους, που περισσότερο τους χρεώνουν παρά τους επιτρέπουν να ζουν με αξιοπρέπεια τις οικογένειές τους… Το κράτος προτιμά να δείχνει εξοργιστική ανοχή στο παραεμπόριο, ελπίζοντας ότι μειώνει την εγκληματικότητα, στην οποία θεωρεί δεδομένο ότι θα στρέφονταν οι ορδές των τριτοκοσμικών που – προς το παρόν και εν μέρει – απασχολούνται στο παράνομο λιανεμπόριο. Οι Έλληνες μικροπωλητές και μαγαζάτορες είναι οι χαμένοι της υπόθεσης, αλλά τρομοκρατημένοι από τις αλλοδαπές μαφίες των πεζοδρομίων εγκαταλείπουν γρήγορα κάθε προσπάθεια επώνυμης αντίδρασης και περιορίζονται σε ανώνυμες καταγγελίες. Το κράτος όμως τους αγνοεί επιδεικτικά, γιατί πρέπει να τηρήσει προτεραιότητες, κατά τις επιταγές της παγκοσμιοποίησης.

Ανώνυμος είπε...

blakes h tsigkani epilegoyn ayto ton tropo zohs

me doyleyetai re asxeth

tosoi albanoi boylgaroy, arabes, roymanoi edo kai 20xronia exoyn erthei edo kai exoyn prokopsi kai ayth poy einai ithageneis giati den exoyn kataferh tipota...

ayth epilegoyn ton tropo zohs toys

ayth einai h koyltoyra toys

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ.

ΞΥΠΝΑΤΕ..

http://www.youtube.com/watch?v=efQGJFfKlwc

Ανώνυμος είπε...

Sayton ton malaka ton eyesthito mayto to blog na to peite....ton Papara

Ανώνυμος είπε...

επειδη μένω σε περιοχή με τσιγγάνους, ξόσοι θέλουν να προκόψουν προκόβουν, όσοι δε θέλουν μένουν στάσιμοι και ας μην αρχίσουμε αυτη τη συζήτηση για τους τσιγγάνους γιατι εξω αποτο χόρό όλοι τραγουδάτε, για ρωτήστε και εμάς ποσο καλά περνάμε.

Ανώνυμος είπε...

Έρχεται η συμφορά!!!
http://www.youtube.com/watch?v=ep0iF0EbsnM