Δευτέρα, Δεκεμβρίου 07, 2009

ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΤΣΟ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΧΘΕΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΟΡΕΙΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Ξεχωριστή δικογραφία σχηματίζεται για τον αστυνομικό της ομάδας «Δ» που χτύπησε διαδηλώτρια με τη μοτοσικλέτα του κατά τη χθεσινή διαδήλωση στην Αθήνα.
Σύμφωνα με πληροφορίες έχει γίνει ταυτοποίηση των στοιχείων του αστυνομικού και όπως αναφέρουν εισαγγελικές πηγές λαμβάνονται μαρτυρικές καταθέσεις, ενώ τη διεξαγωγή της σχετικής έρευνας έχει αναλάβει η Αστυνομία.

Επίσης, ξεχωριστή δικογραφία σχηματίζεται για την υποστολή της ελληνικής σημαίας από το κεντρικό κτίριο του Πανεπιστημίου Αθηνών και το κάψιμό της, καθώς και για τις ζημιές που προκλήθηκαν στην Πρυτανεία. Αναφορικά με την έρευνα για τον πρύτανη Χρ. Κίττα, η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη ωστόσο δεν έχει γίνει ταυτοποίηση των δραστών της εναντίον του επίθεσης. Η Αστυνομία αναμένεται να χρησιμοποιήσει και υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες των τηλεοπτικών καναλιών στη διάρκεια των χθεσινών επεισοδίων.

ΓΑΜΗΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ...ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΜΠΑΤΣΟ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΕΞΕΠΙΤΗΔΕΣ ΔΕΝ ΦΟΡΑΕΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ;;;;
ΧΕΣΕ ΜΑΣ...

ΠΡΕΖΑ TV
7-12-2009

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

@@ Είχαμε την 17η Νοεμβρίου σαν ευκαιρία για να πέφτει ξύλο.
@@ Τώρα έχουμε και το μνημόσυνο του Γρηγορόπουλου σαν νέα ευκαιρία.
@@ «Ευκαιρίες», όχι αιτίες.
@@ Οι δικτάτορες πήγαν φυλακή. Ωστόσο τρεις και βάλε δεκαετίες μετά οι μάχες στους δρόμους της πόλης συνεχίζονται.
@@ Ο Κορκονέας από την σφαίρα του οποίου έπεσε νεκρός ο Γρηγορόπουλος είναι προφυλακισμένος και αναμένει την δίκη του.
@@ Κι όμως τα πλακώματα συνεχίζονται. Ωραίος τρόπος να τιμούμε την μνήμη των νεκρών.
@@ Αλήθεια, πως μας ξέφυγε η 28η Οκτωβρίου και...

η 25η Μαρτίου; Τόσες χιλιάδες νεκροί υπήρξαν τότε. Γιατί να μην πηγαίνουμε να σπάμε τις πρεσβείες Γερμανίας, Ιταλίας, Τουρκίας;
@@ Το θέμα είναι ένα. Ποιος υποκινεί τα επεισόδια; Ποιος έχει κέρδος; Γιατί μην μου πει κανείς ότι τα 16χρονα έχουν πολιτική συνείδηση, μνήμη ή οτιδήποτε άλλο. Υπήρξα κι εγώ 16 χρονών, υπήρξα κι εγώ ανήσυχο νιάτο. Θυμάμαι πως είναι να έχεις συσσωρευμένη ενέργεια και να ψάχνεις τρόπους για να την βγάλεις. Το θέμα είναι ποιοι εκμεταλλεύονται τις ορμές της εφηβείας ή την μαλακία κάποιων μεγαλύτερων.
@@ Ποιοι είναι αυτοί που καταφέρνουν να κάνουν τους λύκους κα κινούνται σαν ένα κοπάδι πρόβατα;
@@ Μην μου πείτε πως δεν τους ξέρουν.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο μεγάλε, έτσι! πες τα...

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ωραία και λογικά τα παρουσίασες 4:16.

Ανώνυμος είπε...

Καταρχήν βόδια δεν ήταν διαδηλωτής την ώρα που έπεσε πάνω του κυνηγούσε πετροβολώντας αστυνομικούς, αυτά για να λέμε όλη την αλήθεια και όχι ότι μας βολεύει για να κάνουμε κλίμα.

Αν δεν έτρεχε να πετροβολήσει δεν θα πάθαινε τίποτα και δεν θα κινδύνευε από κανένα.

καλά τα λες 4:16 δυστυχώς οι ακροαριστεροί μπολιάζουν τα 16χρονα για να αποκτήσουν πάλι ακροατήριο.

Ανώνυμος είπε...

ας μαζέψουν λοιπον απο την τηλεόραση όλους αυτους τους πενηντάρηδες και εξηντάρηδες που βολεμένοι στις καρέκλες τους και πίσω απο την ασυλία τους ξεσηκώνουν τα παιδιά και τα πορώνουν .

Ανώνυμος είπε...

ο μπάτσος που χτύπησε τη γυναίκα έχει ταυτότητα και οδηγούσε το υπ'αριθμόν ΕΑ-6889 παπί της ομάδας Δ. Είναι καταγεγραμμένο σε φωτογραφίες και βίντεο τα οποία δεν βλέπω πουθενά στην TV.

Ανώνυμος είπε...

4.52 ΑΠ ΤΟ ΡΟΥΦ ΕΙΣΑΙ?

Ανώνυμος είπε...

ας τον ΡΟΥΦήξει και κανάς μπάτσος... στην υγειά του!