Τετάρτη, Δεκεμβρίου 09, 2009

ΕΔΕ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ VIDEO ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΤ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ...

ΑΦΟΥ ΡΕ ΜΙΧΑΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΘΑ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ...ΤΙ ΤΟ ΨΑΧΝΕΤΕ;;
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΣΑΣ ΤΡΙΚ...
ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΟΥΣΙΑ...


Κατεπείγουσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση, διέταξε η Γενική Αστυνομική Επιθεώρηση Κρήτης, μετά την καταγγελία ότι αστυνομικοί στα Χανιά κυκλοφορούσαν με κουκούλες στα συλλλαλητήρια για τον ένα χρόνο από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Η ΕΔΕ, σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, έγινε με αφορμή καταγγελία φοιτητή, που δημοσιεύτηκε στον τοπικό Τύπο, αλλά και σχόλια σε τοπικά μέσα ενημέρωσης, σχετικά με την παρουσία μεταξύ των αστυνομικών, ατόμων, που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους.
Στο δελτίο Τύπου τονίζεται πως αν διπιατωθεί ότι η καταγγελία είναι ακριβής, "θα ληφθούν σε βάρος των υπαιτίων τα προβλεπόμενα από την ισχύουσα νομοθεσία πειθαρχικά μέτρα".

ΠΡΕΖΑ TV
9-12-2009

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

το βιντεο ειναι ντοκουμεντο.

θα πρεπει να συλληφθουν αμεσα τα αναρχοειδη που βριζανε αναιτια τα οργανα της ταξης.

Ανώνυμος είπε...

..

Η ΔΙΑΙΤΑ ΤΗΣ ΙΠΠΑΣΙΑΣ

ΠΡΩΙΝΟ: 3 φέτες ψωμί με άφθονο βούτυρο και μαρμελάδα. Δύο τηγανιτά αυγά με μπέικον. 1 ποτήρι γάλα, 1 ποτήρι πορτοκαλάδα και ένα φλιτζάνι καφέ.
Μετά 45 λεπτά ιππασία.

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ: 2 πιάτα της αρεσκείας σας, σαλάτα με μπόλικο λάδι, τηγανιτές πατάτες, μπουγιουρντί, γλυκό και άφθονη κόκα κόλα ή μπύρα.
Μετά 1.30 ώρα ιππασία.

ΚΟΛΑΤΣΙΟ: 4 μπάλες παγωτό, 2 πάστες, μισό κιλό φράουλες.
Μετά 45 λεπτά ιππασία.

ΒΡΑΔΙΝΟ: 2 πίτσες απ'όλα με έξτρα τυρί και 1,5 λίτρο κόκα κόλα.
Μετά 2 ώρες ιππασία.


Η δίαιτα έχει καταπληκτικά αποτελέσματα. Σε 20 μέρες το άλογο θα έχει χάσει τουλάχιστον 15 κιλά!!!!

..

Ανώνυμος είπε...

Διαβασα καπου καποιος να λεει οτι οι αστυνομικοι φορουν την κουκουλα για την προστασια της οικογενειας τους. μαλλον εδω σε καποιο post του πρεζα πρεπει να ηταν. απο κατω φυσικα εγινε ενας μικρος χαμος και καποιος βρεθηκε να πει οτι το σχολιο δεν στεκει. οτι ειναι πιπα δηλαδη.

Εγω ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν καταφερα να μπω στο σωμα της Ελληνικης Αστυνομιας. και λεω δυστυχως γιατι πρωτον θα εκανα μια δουλεια μεσα απο την οποια - ειτε θελετε να το δεχθειτε ειτε οχι - βοηθας κοσμο (σε πολλες περιπτωσεις) και απο την αλλη εχεις και σιγουρο μισθο.

Ομως 2 κολληταρια μου τα καταφεραν. και οι 2 τους στα ΜΑΤ. Ειναι πολλα αυτα που ακουνε απο μεσα. αλλα ειναι σωστα κι αλλα οχι. και επειδη ειναι σωστα παιδια ξερουν τι ειναι σωστο και τι οχι. τωρα καποιος θα πεταχτει και θα πει οτι δεν ειναι δουλεια αυτη ή οτι και μονο που ειναι στα ΜΑΤ δεν ειναι σωστα παιδια.

ΛΑΘΟΣ. Γιατι ειναι αμετρητες οι φορες που εχουμε δει ΜΑΤΑΔΕΣ να σταματουν αλλους ΜΑΤΑΔΕΣ ενω δερνουν κοσμο. και πολλες απο αυτες ηταν OFF CAMERA (δηλαδη δεν ηξεραν οτι τους τραβαει η καμερα).

Να παμε και στην κουκουλα. Αυτα τα παιδια λοιπον που ειναι 21 χρονων και τους βαζουν απεναντι σε κατι χιλιαδες κοσμου, εχουν ενα σπιτι, μια οικογενεια.

Ολοι μας - και οι ιδιοι οι αστυνομικοι - σε καποια φαση της ζωης μας εχουμε βρισει τους "μπατσους". υπαρχουν ομως και ατομα που το μυαλο τους εχει θολωσει και δεν βλεπουν καθαρα.

Νομιζουν οτι αν φανε ενα μπατσο θα γινει κατι.

Για αυτο λοιπον ειναι η κουκουλα. για αυτα τα θολωμενα ατομα. γιατι και οι ιδιοι οι "μπατσοι" την θελουν την ζωουλα τους.

Οποτε, ας μην τρελενομαστε. δεν λεω, γαμάτα ειναι να εισαι απέναντι και να ξεσπας.

ομως ας ξεκαυλωσουμε και τελος. μεχρι εκει.

πρεζα εκανα ωρα να το γραψω σε παρακαλω δημοσιευσε το.

Ανώνυμος είπε...

ρε πρεζα εισαι μεγαλος μαλακας και υποκριτης. γιατι με φιμωνεις ρε παπαρι; γιατι δεν εβγαλες το σχολιο που αφησα. μουνοπανα. να σε βαλουνε κατω 10 ματαδες να σε λιωσουν γαμημενε