Κυριακή, Ιανουαρίου 24, 2010

ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ...Ο ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ;;;ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ ΤΟΥ 10/2007...


Για την ετυμολογία του επωνύμου του, διαβάζουμε απο τον "Ελεύθερο Τύπο" της Δευτέρας 8 Οκτ.2007: "Το επώνυμο του κ. Γιώργου Καρατζαφέρη είναι σύνθεση τουρκοαραβικων λέξεων. Προέρχεται απο το kara = μαύρος και caferi που είναι ονομασία σιιτικης αίρεσης (απο τον Τζαφερ ες Σαδικ,γιο του διαδόχου του Μωάμεθ) και οπαδου της αίρεσης αυτης. Πάντως, στην Ήπειρο, αλλα και την Πελοπόννησο, συναντάται και το τοπωνύμιο Τζαφέρης,το οποίο προφανως μετέφεραν στην Ελλάδα Αρβανίτες.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΕΛΛΗΝΑ" ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ,
ΟΠΟΥ ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΣ ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥ,ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ...


ΠΡΕΖΑ TV

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εσυ που σαι καρα μαλακας τι εισαι?

prince serengeti είπε...

Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ ΗΤΑΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ.ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΜΠΟΔΙΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 21.ΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΩΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΩΝ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ.ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ.ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΕΠΩΝΥΜΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΣΑΝ ΑΡΚΟΥΝΤΩΣ ΙΚΑΝΟΤΑΤΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΑΝ ΑΛΛΑ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΒΡΑΒΕΥΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ.

Ανώνυμος είπε...

Σωστός ο 4.39...χαχαχα!
Ρε πρέζα ειλικρινά μερικές φορές δεν μπορώ να καταλάβω τι ρόλο βαράς. Αυτό που κάνεις είναι τόσο φτηνιάρικο που καταντάει σαν κράξιμο μεσημεριανάδικης εκπομπής. Μην την πατάς τόσο εύκολα. Κάθεσαι και αναπαράγεις όποια μαλακία δεις ή σου πούνε.
Δεν είμαι υπέρ του "βαλτού" αλλά εσύ τώρα φαίνεσαι σαν καρα-μαλάκας ή σαν καρα-γκιόζης (διάλεξε και πάρε, no prob).

Ανώνυμος είπε...

καραμαλακας καραγκιοζης καραβλαχος καραμητρος που μας καραφλομωνει στις καρακατινιες και μας πρηζει τα καραμπαλικια!οποτε πρεζα παρε την καραμπινα και ριξε στην καρα σου!

Ανώνυμος είπε...

Ούτε εγώ συμφωνώ με το ότι ένα επώνυμο κρίνει κάποιον αλλά στην περίπτωση του Καρατζαφέρη έχουμε να κάνουμε με κλασσική περίπτωση τραγικής ειρωνείας. Δεν μπορεί ο συγκεκριμένος άνθρωπος να έχει τέτοιες απόψεις και να το παίζει "καθαρός Έλλην". Βέβαια για την καρέκλα της εξουσίας πολλοί είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα.

Ανώνυμος είπε...

''Καρα'' (μαύρο) θα είναι αυτό που θα πάρει στις εκλογές.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ. ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΒΡΩΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΩΤΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ (ΑΜΠΑΤΖΗΣ, ΚΑΛΑΤΖΗΣ ΚΛΠ)ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ (ΠΧ ΥΠΟΘΕΤΙΚΟ: ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΡΑΓΚΟΣΑ ΗΛΘΕ ΣΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΦΕΡΟΤΑΝ ΕΥΚΟΛΑ, ΤΟΝ ΚΑΛΟΥΣΑΝ "ΣΑΡΑΓΚΟΣΗ". ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΠΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ - ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΕΚΑΝΕ ΣΑΡΑΓΚΟΣΗ.-ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ ΛΕΜΕ ΜΗ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΣΕ ΥΠΑΡΚΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ).
ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΓΚΕΣ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΑΦΤΙΣΤΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΡΑΤΑΜΕ (ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΡΑΓΚΟΣΑ ΒΕΒΑΙΑ)ΑΠΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΤΑΚΤΗΘΗΚΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑΝ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΟΛΕΨΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥΣ. ΠΧ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ ΦΙΛΟ ΑΓΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΤΑΝ ΑΛΗ ΦΑΡΜΑΚΗΣ.ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΜΠΕΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ. ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΟΣΟ "ΑΛΗΣ" ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΦΑΡΜΑΚΗΣ ΜΟΝΟ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΗΞΕΡΕ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΕΡΠΩΝΥΜΑ ΛΟΙΠΟΝ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ. ΚΑΙ Ο ΣΚΕΝΤΕΡΜΠΕΗΣ ΛΕΓΟΤΑΝ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΣΤΡΙΩΤΗΣ. ΘΕΛΕΤΕ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΒΟΥΜΕ ΤΟΝ ΗΡΩΑ;

Ανώνυμος είπε...

Γίνε και συ επαγγελματίας υποστηρικτής μεταναστών. Αξιοποίησε κι εσύ τα κονδύλια...

Κερδίστε χρήματα υποστηρίζοντας την πολιτική ένταξης υπηκόων τρίτων χωρών στη Ε.Ε.
Πρόγραμμα για την επιχορήγηση δράσεων που στηρίζουν την πολιτική ένταξης υπηκόων τρίτων χωρών (2010/C 10/07)21/1/2010 Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δημοσίευσε πρόσκληση υποβολής προτάσεων για την επιχορήγηση δράσεων που στηρίζουν την πολιτική ένταξης υπηκόων τρίτων χωρών. Λήξη προθεσμίας: 31 Ιανουαρίου 2010.
Aναλυτικές πληροφορίες, εδώ
Γίνε και συ επαγγελματίας ...υποστηρικτής. Τα λεφτά είναι καλά !
Ε, τι νομίζατε; Όλοι αυτοί που κόπτονται για τα δικαιώματα των μεταναστών, είναι ψυχοπονιάρηδες;;;;; Bussiness αναγνώστη μου, τα πάντα είναι bussiness. Χέστηκε ο δημοσιογράφος της Εκάλης, για τον Αφγανό ταλαίπωρο. Σιγά να μην καθόταν να γράψει στην εφημερίδα του και να αμολάει κοτσάνες για..... "ακροδεξιούς", επειδή ενδιαφέρεται για το μέλλον του Αχμέτ...

http://taxalia.blogspot.com/2010/01/blog-post_2140.html

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΛΕΓΟΤΑΝ ΤΖΕΦΡΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΩΝΟΕΒΡΑΙΚΕΣ ΡΙΖΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΜΙΝΕΣΟΤΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ?ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΙΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ!

Ανώνυμος είπε...

Στην τελική, έχει τόση σημασία το όνομα του Καρατζαφέρη; Όπως και να τον λέγανε, το ίδιο γλοιώδης και μισαλλόδοξος δεν θα ήτανε;

Ανώνυμος είπε...

poutanitses fasistes me ton preza ta vazetai?
aftos to mono pou ekane eine na anartisi apo alli efimerida ti egrafe gia ton KARATZAPOUSTI
oso gia to an eiste ellines den rotate kalitera eseis oi fasistes tis manades sas na sa poune me posous Germanotsoliades kai allous pigane?
Ellines malakes eine na to leei i perdikoula sas
eseis MALAKES eiste pou vgalade tis akrodexies poutanes stin vouli gia na krypsetai to poso MPASTARDEMENOI eiste