Τετάρτη, Ιανουαρίου 20, 2010

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2010...ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΡΟΚΑΤ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ!!!

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΞΟΔΕΥΟΥΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΟΡΑΤΟ ΕΧΘΡΟ...ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΙΓΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΩΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ,ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ...

Παιδιά ενός... κατώτερου σχολείου, φαίνεται πως είναι οι μικροί μαθητές των 3ου και 5ου Διαπολιτισμικών Δημοτικών Δενδροποτάμου Θεσσαλονίκης.
Το προκάτ κτίριο με αμίαντο όπου στεγάζονται, αντιμετωπίζει προβλήματα στατικότητας, σύμφωνα με πραγματογνώμονες της Νομαρχίας. Σε ένδειξη διαμαρτυρίας χθες, οι γονείς πραγματοποίησαν συμβολικό αποκλεισμό του δρόμου που περνά μπροστά από το δημαρχείο Μενεμένης και κατάληψη.

ΠΡΕΖΑ TV
20-1-2010

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλα τα λες για τα σχολικα κτηρια αλλα για τον αορατο εχθρο κανεις λαθος. ΔΗλ στην Κυπρο φιλε ποιος εισεβαλε ? ο αορατος ανθρωπος? πρεπει να σκεφτομαστε και την αμυνα της χωρας.

melpo είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΙΤΕ ΤΑ... ΠΑΩ ΠΡΩΤΗ ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΤΟ 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ... ΚΑΝΩ ΜΑΘΗΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΘΛΙΟ ΠΡΟΚΑΤ.... ΓΟΝΕΙΣ ,ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΜΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΕΙΤΕ ΜΕ ΠΟΡΕΙΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ... ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ.......

Ανώνυμος είπε...

Melpo, ρώτα λίγο ποιοί φταίνε που φτάσατε εκεί που φτάσατε τώρα.

Και απορώ ακόμη πως φτάσατε μέχρι εκεί. Είναι ντροπής πράγματα αυτά που γίνονται εν έτη 2010, λες και ζούμε στην Αφρική.
Αλλά κάποιοι άλλοι φταίνε, όχι εσείς.

Ανώνυμος είπε...

preza eisai ilithios...ta paidakia kanoun mathima se prokat gia na mporoun na plirwnontai oi filoi sou oi dimosioi ypalliloi-tempelxanades...olp,ose,ert klp klp...

Ανώνυμος είπε...

ΑΟΡΑΤΟΣ ΕΧΘΡΟΣ Ε? ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ Ο ΒΛΑΚΑΣ. ΓΙΑ ΔΕΣ ΑΥΤΟ ΕΞΥΠΝΑΚΙΑ
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_20/01/2010_319373