Σάββατο, Ιανουαρίου 09, 2010

ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΜΗ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΥΡΗΝΕΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ Ο 26ΧΡΟΝΟΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΕΛΛΑΒΑΝ ΠΑΡΑΝΟΝΑ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ...

Ο 26χρονος, που αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης δύο φορές τον μήνα σε Α.Τ. της περιοχής του, αρνήθηκε τις κατηγορίες της ένταξης και συγκρότησης σε εγκληματική οργάνωση και της συνέργειας στις εκρήξεις στο γραφείο της σημερινής υπουργού Οικονομίας κυρίας Λούκας Κατσέλη και στο σπίτι του πρώην υφυπουργού Εσωτερικών κ. Π. Χηνοφώτη. Και υποστήριξε, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ότι δεν είναι μέλος της «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς» και ότι η εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση έχει να κάνει με το γεγονός ότι πριν από περίπου τρία χρόνια επισκέφθηκε το διαμέρισμα του Χαλανδρίου, που θεωρείται από τις Αρχές ως «γιάφκα» της οργάνωσης, στο οποίο διέμενε ο συμφοιτητής του στο Πολυτεχνείο και κατηγορούμενος στην υπόθεση Χ. Χατζημιχελάκης. Σκοπός εκείνης της επίσκεψης, όπως ισχυρίστηκε ο 26χρονος, ήταν να συνδέσει τα μέρη υπολογιστή στα οποία και εντοπίστηκαν τα αποτυπώματά του.

Ε πιπλέον, ο νεαρός κατηγορούμενος πρόβαλε άλλοθι για τις πράξεις που του αποδίδονται ισχυριζόμενος ότι:

Οταν έγινε η έκρηξη στο γραφείο της κυρίας Κατσέλη τον περασμένο Σεπτέμβριο, εκείνος βρισκόταν στα Τρίκαλα έχοντας αναλάβει την ηχητική υποστήριξη προεκλογικής συγκέντρωσης του ΠαΣοΚ.
Τον Ιούλιο του 2008 και συγκεκριμένα την ημέρα που σημειώθηκε η έκρηξη στην οικία του κ. Χηνοφώτη βρισκόταν στη Θεσσαλία, εγκαθιστώντας ηχητικά συστήματα σε πολιτιστικές και πολιτικές εκδηλώσεις.
Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας και λίγο πριν από τη διάσκεψη ανακριτή και αρμόδιου εισαγγελέα κατέθεσαν στον κ. Μπαλτά η μητέρα του κατηγορουμένου και ένας οικογενειακός του φίλος που επιβεβαίωσαν τους ισχυρισμούς που προέβαλε ο 26χρονος.

ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΑΝ Ο 26ΧΡΟΝΟΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ,ΤΟΤΕ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΣ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟΥΣ.
ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΣΑΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ...

ΠΡΕΖΑ TV
9-1-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: