Κυριακή, Ιανουαρίου 24, 2010

Η ΥΠ.ΥΓΕΙΑΣ Μ.ΞΕΝΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΠΩΣ ΑΓΟΡΑΣΑΜΕ 3ΕΚ.ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!!!!

Δειτε τι λεει σε σημερινη της συνεντευξη:

Η υπόθεση των εμβολίων για τη γρίπη πόσο θα κοστίσει;

-Δεν θα κοστίσει γιατί ακολουθήσαμε από την πρώτη μέρα υπεύθυνη στάση. Επαναξιολογήσαμε τις παραγγελίες που είχαν γίνει από την προηγούμενη κυβέρνηση, σταματήσαμε από το Δεκέμβριο ως χώρα να παραλαμβάνουμε εμβόλια και καταγγείλαμε τις συμβάσεις με τις εταιρείες για πάνω από 12 εκατ. εμβόλια που δεν έχουν παραληφθεί. Αυτό συνεπάγεται μια εξοικονόμηση των 80 εκατ. ευρώ.

Θα πάρουμε πίσω τις προκαταβολές;

-Η Ελλάδα θα πληρώσει μόνο τα εμβόλια που έχει παραλάβει.

Η υπόθεση της διπλής παραγγελίας από τον Δ. Αβραμόπουλο δεν χρήζει διερεύνησης;

-Εξαρχής δηλώσαμε ότι εμείς δεν κάνουμε μικροπολιτική. Η παραγγελία ήταν υπερβολική, αλλά δεν κάνουμε δίκη προθέσεων. Μας ενδιαφέρει να εξυπηρετήσουμε τη δημόσια υγεία. Μέχρι και το τέλος Οκτωβρίου ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας δεν είχε αποσαφηνίσει αν θα χρειαστούν μία ή δύο δόσεις εμβολίου. Στη συνέχεια αξιολογώντας την εξέλιξη της πανδημίας, την επάρκεια εμβολίων, τα επιστημονικά και τα νομικά δεδομένα προχωρήσαμε στην ακύρωση της υπόλοιπης παραγγελίας.

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ;;;

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 300.000 ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2010 ΑΛΛΟΙ ΤΟΣΟΙ...
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ;;;
ΑΠΟ ΤΙΣ 3,6ΕΚ.ΔΟΣΕΙΣ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΟΡΑΣΕΙ...ΟΙ 3ΕΚ.ΔΟΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ...!!!

ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ...ΑΓΟΡΑΣΑΜΕ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΠΙΣΩ,3ΕΚ.ΔΟΣΕΙΣ ΕΝΟΣ ΕΜΒΟΛΙΟΥ...ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ,ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΠΩΣ ΤΟ ΟΛΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥΦΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ,ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ...ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ...

ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΓΛΙΤΏΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ 12ΕΚ.ΕΜΒΟΛΙΩΝ...ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ ΗΔΗ...3ΕΚ.ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!!!
ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ...ΔΕΝ ΤΗΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ...

ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΡΕ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΡΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΣΚΕΨΗ.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ,ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ...

ΠΡΕΖΑ TV
24-1-2019

Δεν υπάρχουν σχόλια: