Παρασκευή, Ιανουαρίου 08, 2010

ΚΟΙΝΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ 48 ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΒΙΑ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ;;;;

Τη συγκρότηση ενιαίου μετώπου, στην ευρύτερη περιοχή της πρωτεύουσας, με στόχο την καταπολέμηση του εγκλήματος, αποφάσισαν κυβέρνηση και τοπική αυτοδιοίκηση, κατά τη διάρκεια σύσκεψης. Στη σύσκεψη μετείχαν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχ. Χρυσοχοϊδης, η υφυπουργός Υγείας Φώφη Γεννηματά, ο νομάρχη Αθηνών Γ. Σγουρός και 48 δήμαρχοι του Λεκανοπεδίου.

Ο Μιχ. Χρυσοχοΐδης τάχθηκε υπέρ της συντονισμένης και οργανωμένης δράση πολιτείας και τοπικής αυτοδιοίκησης, ώστε να υπάρχουν ασφαλείς πόλεις και ασφαλείς γειτονιές. Επανέλαβε ότι "στόχος είναι η μηδενική ανοχή στην ανομία" και τόνισε ότι έγινε ένας γόνιμος διάλογος ο οποίος θα συνεχισθεί ώστε να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά το καυτό θέμα της αύξησης της εγκληματικότητας.
"Πολιτική βούληση της κυβέρνησης είναι να εμπεδωθεί το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών και να εκληφθεί το φαινόμενο της γκετοποίησης του λεκανοπεδίου", σημείωσε η υφυπουργός Υγείας, Φώφη Γεννηματά. Όπως διευκρίνισε, θα υπάρξουν πρωτοβουλίες και κατά της γκετοποίησης περιοχών της Αθήνας, την καταπολέμηση των ναρκωτικών και την ενίσχυση του ΟΚΑΝΑ και παρεμβάσεις για την πρόληψη του εγκλήματος.

Θετική χαρακτήρισε την πρωτοβουλία του υπουργού Προστασίας ο δήμαρχος Αθηναίων και πρόεδρος της ΚΕΔΚΕν Νικ.Κακλαμάνης.Ανακοίνωσε ότι θα υπάρξει και κατ΄ιδίαν συνάντησή του με τον Μιχ. Χρυσοχοΐδη.
Ο νομάρχης Αθηνών Γιάννης Σγουρός τόνισε ότι χρειάζεται η συνοχή όλων των κοινωνικών φορέων για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της εγκληματικότητας.

ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ...ΠΑΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ...

ΠΡΕΖΑ TV
8-1-2010

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ.