Δευτέρα, Ιανουαρίου 11, 2010

ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΟΙ 55 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ,ΕΠΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥ...ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ Η ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ...

Μη νόμιμες έκρινε το ΑΣΕΠ τη διαδικασία πλήρωσης 55 θέσεων Ειδικού επιστημονικού προσωπικού, την οποία είχε κινήσει η προηγούμενη ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, με υπουργική Απόφαση που δημοσιεύτηκε στις 27 Ιανουαρίου 2009.

Με απόφαση του Δ' Τμήματος της ανεξάρτητης αρχής, αποφασίστηκε να μην επικυρωθούν οι πίνακες προσληπτέων και αναπληρωματικών. Οι φάκελοι επεστράφησαν στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Tα επικριτικά δημοσιεύματα, που έκαναν λόγο για προσλήψεις "ημετέρων" με φωτογραφικές διατάξεις, αλλά και οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης, είχαν οδηγήσει τον τότε υπουργό Εθνικής Άμυνας, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, να στείλει τους φακέλους με τα στοιχεία και τα αποτελέσματα του διαγωνισμού στο ΑΣΕΠ για έλεγχο. Όπως είχε γίνει γνωστό, ανάμεσα στους επιτυχόντες του διαγωνισμού βρίσκονταν στελέχη που ανήκαν στον χώρο της Νέας Δημοκρατίας και συγγενείς αυτών.

ΠΡΕΖΑ TV
11-1-2010

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αυτά δεν είναι τα μόνα που έκανε με τον Κορομάζο και τον ΓΓ Βούτο.Ολες οι τοποθετήσεις γινόντουσαν με κομματικά κριτήρια τόσο του Εσωτερικού όσο και του Εξωτερικού.Βρέθηκαν Υπάλληλοι στο Εξωτερικό κάτω από αδιαφανείς διαδικασίες και μη γνωρίζοντας τη γλώσσα του τόπου.Στο Βέλγιο σε θέση ΝΑΤΟ βρέθηκε καθαρίστρια σε θέση γραμματέως άλλη από μετεωρολόγος έγινε διοικητικός για την γραμματεία του στρατιωτικού ακολούθου στην Αίγυπτο,αυτή που ήταν στη Αίγυπτο βρέθηκε στο Βερολίνο χωρίς να ξέρει Γερμανικά.Το ίδιο έγινε και με αυτή που είναι στην Αμερική μάλιστα πήρε και την ανηψιά της για να της μεταφράζει το ίδιο και με αυτή που πήγε στην Αγγλία.Η αποθέωση δε είναι ότι στην Αγγλία αυτή που πήγε είναι με απόσπαση από το Υπουργείο Παδείας.Τι εχουν να πουν για όλα αυτά οι τρείς χάρητες Διευθύντριες των Υπαλλήλων.Γιατί τις διατηρείτε τις Διευθύντριες στις θέσεις τους κκ Υπουργοί;Γιατί οι Υπάλληλοι δεν φέρνουν επάρκεια Γλώσσας αλλά γίνονται εξετάσεις με αδιαφανείς διαδικασίες υπό την αιγίδα του κάθε Βούτου;Τι θα κάνετε κκ Υπουργοί με τις υπαλλήλους θα τις επαναπατρίσετε; θα τις βάλετε όλες να ξαναγράψουν εξετάσεις;Θα τις ζητήσετε να φέρουν επάρκεια Γλώσσας;Κάτι πρέπει να κάνετε... Μας στοιχίζουν 5.000 Ευρώ το μήνα!!!!!