Τετάρτη, Ιανουαρίου 06, 2010

ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΞΕΒΡΑΖΕΙ ΠΤΩΜΑΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ..

Πέντε πτώματα, δύο ανδρών και τριών γυναικών εντοπίστηκαν στη θαλάσσια περιοχή κοντά στη Μάκρη της Αλεξανδρούπολης και στα Πετρωτά Ροδόπης.
Όπως εκτιμούν οι λιμενικές αρχές, πιθανώς να πρόκειται για λαθρομετανάστες οι οποίοι πνίγηκαν στα ανοιχτά του τριγώνου Αλεξανδρούπολη - Σαμοθράκη - Θάσος, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από ξηρά και από θάλασσα.

Από τις 31 Δεκεμβρίου μέχρι σήμερα έχουν βρεθεί συνολικά δέκα πτώματα. Σύμφωνα με τις αρχές, όλα τα πτώματα, έχουν σχέση με το ίδιο τραγικό περιστατικό που συνέβη στα ανοιχτά του Θρακικού Πελάγους, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.
Ακόμα, τις απογευματινές ώρες, στο Δέλτα του ποταμού Έβρου, βρέθηκαν από κτηνοτρόφο άλλα δυο πτώματα ανδρών. Όπως εκτιμάται ίσως πρόκειται για λαθρομετανάστες που επιχειρούσαν να περάσουν από την Τουρκία στην χώρα μας και ο θάνατός τους προήλθε από κρυοπληξία.

ΤΟΣΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ,ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΕΤΟΙΩΝ ΘΛΙΒΕΡΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ...ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΠΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΥΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.
ΤΟΣΟ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΑ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΝΙΓΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ...

ΠΡΕΖΑ TV
6-1-2010

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΟ ΣΙΩΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗ!