Πέμπτη, Ιανουαρίου 28, 2010

ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΕΑΝ ΓΚΡΕΜΙΣΤΟΥΝ ΚΕΡΑΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Την πιθανότητα να υπάρξει «μαύρη τρύπα» στην επικοινωνία με κινητά τηλέφωνα μέσα στο κέντρο της Αθήνας, λόγω προβλημάτων σήματος και χωρητικότητας, υπογραμμίζει η Ενωση Εταιρειών Κινητής Τηλεφωνίας, αντιδρώντας έτσι στην εντολή του δημάρχου Αθηναίων, κ. Ν. Κακλαμάνη, για κατεδάφιση περίπου τριάντα κεραιών.
Πρόκειται για κεραίες, οι οποίες κατά τις εταιρείες δεν είναι ουσιαστικά αυθαίρετες, αφού όπως υποστηρίζουν δεν ευθύνονται οι ίδιες για τη μη έγκριση των απαραίτητων Μελετών Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων.
Ο δήμος, πάντως, θα συνεχίσει τις κατεδαφίσεις, καθώς ο αντιδήμαρχος κ. Αβραμίδης δήλωσε πως «προτεραιότητά μας είναι η δημόσια υγεία». Εκπρόσωποι των εταιρειών κινητής υποστηρίζουν πως αν κατεδαφιστούν τριάντα κεραίες από το κέντρο, το πρόβλημα στην επικοινωνία θα είναι σοβαρό.

ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ...ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΠΩΣ ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ,ΑΠΟ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ WIFI ΣΗΜΑΤΑ...ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ...
ΕΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΓΚΟΥΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ...ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΠΑΙΖΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ

ΠΡΕΖΑ TV
28-1-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: