Σάββατο, Ιανουαρίου 02, 2010

ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΟΙ ΠΕΛΑΤΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗ...ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ!!!

Ο υφυπουργός Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων κ. Γιάννης Μαγκριώτης, όπως προκύπτει από τα ντοκουμέντα που φέρνει στη δημοσιότητα το «ΘΕΜΑ», φαίνεται να μην αποθαρρύνει κατηγορηματικά τον κομματικό μηχανισμό να αναπτύξει στενές σχέσεις και να συμπλεύσει με το κράτος, παρά τις περί του αντιθέτου διακηρύξεις του πρωθυπουργού. Τα αιτήματα για ρουσφέτια καταγράφονται το ένα μετά το άλλο στο γραφείο του, το οποίο δείχνει να μην αρνείται να ικανοποιήσει τις επιθυμίες των ψηφοφόρων.

Σύμφωνα με καταγγελία της Κίνησης Πολιτών που εστάλη στο Μέγαρο Μαξίμου την επομένη των Χριστουγέννων, οι γραμματείς του γραφείου του κ.Μαγκριώτη, το οποίο βρίσκεται στην Ιπποκράτους,στις 16 Δεκεμβρίου σημειώνουν στο ημερολόγιο του υφυπουργού την περίπτωση του Τ.Ι., μηχανολόγου,που -όπως αναγράφεται«έχει δουλέψει στον ΟΣΕ, είναι έντιμος και έχει κάνει αίτηση για τον ΟΣΕ και την ΕΡΓΟΣΕ».
Στο ημερολόγιο αυτό την ίδια μέρα αναφέρεται και η περίπτωση του Μ.Π.,ο οποίος έχει διατελέσει δήμαρχος σε περιοχή της Αττικής. «Ο κ. Μ.Π. είναι στην επιτροπή δημοσιονομικού ελέγχου και ήταν δήμαρχος [...], αν τον θέλει ο υπουργός για συνεργάτη».
Τέλος, έχουν κρατηθεί χειρόγραφες σημειώσεις για συγκεκριμένο φαντάρο, ο οποίος υπηρετεί στη Ρόδο και οι δικοί του ανησυχούν για τη μετάθεσή του.
Ετσι επικοινώνησαν με το γραφείο του κ. Μαγκριώτη και έδωσαν τρεις εναλλακτικές για μετάθεση, οι οποίες και καταχωρήθηκαν:
1) Πολεμικό Μουσείο,
2) Ρουφ,
3) Μετοχικό Ταμείο!
Μάλιστα, στη συγκεκριμένη περίπτωση αναφέρονται ο αριθμός στρατιωτικού μητρώου του εν λόγω οπλίτη (το γνωστό ΑΣΜ), η ημερομηνία 15/3/2010, η οποία κατά τα φαινόμενα είναι η ημερομηνία μετάθεσής του, και τέλος, το τηλέφωνο που αντιστοιχεί στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας και συγκεκριμένα στο γραφείο του διευθυντή του υπουργού Εθνικής Αμυνας κ. Ευάγγελου Βενιζέλου.
Λίγες ημέρες μετά την αποπομπή Ρόβλια για ζητήματα ρουσφετιών τα οποία δεν προέκυπτε από πουθενά ότι είχαν ικανοποιηθεί, το γραφείο του κ. Μαγκριώτη από την οδό Ιπποκράτους συνεχίζει να δέχεται τις επιθυμίες των ψηφοφόρων της 4ης Οκτωβρίου.

ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ...

ΚΑΙ ΡΩΤΑΜΕ...ΜΟΝΟ Ο ΡΟΒΛΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΓΚΡΙΩΤΗΣ,ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ;;;
ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ,ΑΡΚΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ...ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΚΑΡΦΩΤΗ...

ΠΡΕΖΑ TV
2-1-2010


Ανδρεας Μπελεγρης-Θεμα

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΙΣΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΓΓΟΛΑ ΚΑΙ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ. ΟΣΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΦΑΛΑΓΓΙ ΟΙ ΜΟΔΙΣΤΡΕΣ ΤΟΥ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

για να μαθετε τι εγινε και στην ομοσπονδια ποδηλασιας, που ο νεος προεδρος υποστηριζομενος απο Πασοκ, εκανε αμεσως προσληψεις συγγενων και φιλων, διχως καμια ανακοινωση και φυσικα μηδεν νομιμες διαδικασιες!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΜΗ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ "ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ". ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΑΣ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΑΠΟΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΔΕΥΕΤΑΙ.
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΡΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΨΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗ, ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ; ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΝΑ ΠΛΕΚΟΥΝ ΠΟΥΛΟΒΕΡ ή ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΟΡΙΑ;
ΤΟ "Πρώτο Θέμα" ΞΕΒΡΑΚΏΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΥΤΡΟ ΚΑΙ ΥΠΟΓΕΙΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΝ ΑΞΙΟΤΙΜΟ κυριο ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΝΑ ΠΙΕΖΕΙ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ ΜΕ ΤΑΧΑΜΟΥ ΤΑΧΑΜΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΚΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ. ΚΑΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΤΣΙΜΠΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΒΡΑΚΏΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΦΕΡΜΑΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ... ΖΗΤΑΜΕ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ. ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ. ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΣΙΓΟΝΤΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΝΑ ΠΗΔΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΖΟΝΙΑ να σας κανω μια ερώτηση.Ο Γιος μου ειναι ΕΠΟΠ στο Στρατο.επι 6 χρονια υπηρετει σε παραμεθοριο περιοχη.οσοι υπηρετουσαν μαζι του,απο τον 3ο και τον 4ο χρονο επειδη ειχαν καποιο Βουλευτη Δεξιο ηρθαν στις περιοχες που ηθελαν.Αν ζητησω ισονομια και στο δικο μου το παιδι Δεξια Πρεζονια ειναι ρουσφετι? Αντε ρε γαμηθητε.

prince serengeti είπε...

ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ.ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΕΚΕΙΝΑ ΤΩΝ ΤΡΙΚΟΥΠΗ, ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ,ΜΑΡΤΙΝ ΛΟΥΘΕΡ ΚΙΝΓΚ,ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ,ΝΕΛΣΟΝ ΜΑΝΤΕΛΑ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΒΟΗΘΑΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΦΤΩΧΟ&ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΗ &ΔΗ ΝΕΟ ΠΟΥ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟΣΑ ΠΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΟΠΟ ΞΕΝΥΧΤΙ& ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΕΡΓΑΣΙΑ.ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΚΥΡΙΕ ΥΦΥΠΟΥΡΓΕ ΠΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΗ ΟΠΩΣ ΑΞΙΖΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΑΣ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ:ΤΖΟΝ ΔΕ ΡΟΥΣΦΕΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Το Πρώτο Θέμα την προηγούμενη εβδομάδα με το ρεπορτάζ του lAP-TOP "έβαλε στο στόχαστρο το Δημήτρη Ρέππα ( Υπουργό Υποδομών), αυτήν την Κυριακή με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ και σύμφωνα βέβαια με τη συγκεκριμένη εφημερίδα καταγράφεται ακόμα μια περίπτωση "Ρόβλια" και αφορά τον Γ. Μαγκριώτη (Υφυπουργός ΥΠοδομών). Δεν μπορώ παρά να ρωτήσω...ποιος θα πληρώσει το κόστος για την αποκατάσταση των Τεμπών και την διασφάλιση για την επανέναρξη της κυκλοφορίας των οχημάτων, το ελληνικό δημόσιο ή Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ; Επείδή νομίζω ότι η απάντηση είναι αρκετά εύκολη για όλους μας, ας αφήσουμε τους "Καθαρούς Σοσιαλιστές"¨όπως τους ονομάζετε να κάνουν την δουλειά τους και ας μην πέφτουμε στην παγίδα του εκάστοτε καναλάρχη και ιδιοκτήτη εφημερίδας-κατασκευαστικών εταιρειών.....