Δευτέρα, Ιανουαρίου 18, 2010

ΑΘΑΝΑΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ...ΜΗΝΥΣΑΝ ΓΙΑΓΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΥΛΑΓΕ ΨΗΜΕΝΑ ΚΑΣΤΑΝΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ.Η ΣΚΑΤΟΨΥΧΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ

ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΚΑΤΑ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ...
ΚΑΤΙ ΚΟΥΜΑΣΙΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΛΗΤΙΣΣΑ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΣΤΑΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΛΑΜΠΟΚΕΣ,ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΊΣΕΙ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΤΟΥ ΥΠ.ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΡΘΟΠΟΔΗΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ...

Η φουφού με τα κάστανα στην οδό Ερμού «πλήρωσε» το παράνομο εμπόριο και τη φοροδιαφυγή στην εμπορική αγορά του Βόλου κατά τη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Με την απομάκρυνση της αναμμένης φουφούς και την κατάσχεση τριών σακιών με κάστανα και 150 πλαστικά ποτηριών που ήταν δίπλα, η κεντρική αγορά... απαλλάχθηκε από το παραεμπόριο!
Στα κάστανα, η μυρωδιά των οποίων ενώ ψήνονται προσθέτει τη δική της «πινελιά» στην ατμόσφαιρα των γιορτών, φαίνεται ότι εξαντλήθηκαν οι έλεγχοι για την πάταξη του υπαίθριου παράνομου εμπορίου.
Τουλάχιστον αυτό προκύπτει από τον απολογισμό των ελέγχων υπηρεσιών της Νομαρχίας για το Δεκέμβριο, σε συνεργασία με άλλες υπηρεσίες.

Το απολογιστικό δελτίο που έδωσε στη δημοσιότητα ο αντινομάρχης Ελέγχων Ν. Ντίτορας περιγράφει τον έλεγχο που διενεργήθηκε παραμονές Χριστουγέννων στην αγορά του Βόλου, στην οδό Ερμού. Το κλιμάκιο υπαλλήλων της Διεύθυνσης Εμπορίου και της Δημοτικής Αστυνομίας Βόλου σταμάτησε μπροστά στη γυναίκα που έψηνε και πωλούσε κάστανα, στερούμενη της προβλεπόμενης από το νόμο
άδειας άσκησης υπαίθριου εμπορίου.

Σε βάρος της επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 1.000 ευρώ για έλλειψη άδειας. Η πράξη παράβασης βεβαιώθηκε επιτόπου, ενώ η Δημοτική Αστυνομία Βόλου κατέσχεσε τα εμπορεύματα που κατείχε, δηλαδή τρία σακιά κάστανα των 15 κιλών το καθένα και 150 πλαστικά ποτήρια.

Κατά τα άλλα σε πολλά σημεία της αγοράς με έμφαση υπηρεσίες και προϊόντα που συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον των καταναλωτών για τα Χριστούγεννα επεκτάθηκαν οι έλεγχοι της Διεύθυνσης Εμπορίου και της Συντονιστικής Επιτροπής Ελέγχου Τροφίμων.
Σε κρέατα, παιχνίδια και χριστουγεννιάτικα είδη επικεντρώθηκαν οι έλεγχοι των υπηρεσιών της Νομαρχίας. Παραβάσεις, εκτός από την κάτοχο της φουφούς με τα κάστανα, βεβαιώθηκαν σε βιομηχανία επεξεργασίας κρέατος, η οποία σε τιμολόγιο-δελτίο αποστολής που εξέδωσε προς υποκατάστημα εταιρίας σούπερ μάρκετ για πώληση κρεάτων δεν ανέγραφε την προέλευσή τους, καθώς και σε υποκατάστημα εταιρίας χονδρικού εμπορίου, το οποίο πωλούσε είδος κρέατος σε τιμή κάτω του κόστους της αγοράς του.

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΜΙΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΛΟΥΚΙ,Η ΟΠΟΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΗΤΑΝ ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ...

ΠΡΕΖΑ TV
18-1-2010


ταχυδρομος

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

pali malakies les...ksereis poso kostizei mia adeia kastana h kouloura se kentrika simeia???asxete

elefterifoni είπε...

ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ,ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ
ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ,ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ
ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ.
ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ (ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ)ΤΩΝ
ΞΕΝΩΝ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΙΟΥ ΙΔΙΟΥ ΜΑΣ
ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ.
ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ
ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ..........
ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Ki omws.. kala kanane.

Oloi oi paranomoi apo pisw exoun mia istoria na poune.

Tous kastanades pou EXOUN adeia kai plhrwnoun xiliades eyrw sto kratos tous skefthkes mhpws?

Ανώνυμος είπε...

kai re sixamere anthrope giati mia apli koloadeia gia na psineis mpourdelo kastana i na poulas koulouria prepei na kostizei mia olokliri periousia??? pane gama tin mana sou re

Ανώνυμος είπε...

mazepse th glwssa sou ligo re, aidia einai

prince serengeti είπε...

ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ Η ΚΩΛΟΓΡΙΑ ΝΑ ΜΑΣΤΙΓΩΘΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ.ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΥΛΟΥΡΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥΣ ΣΑΛΕΠΙΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥΣ ΜΠΑΛΟΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΝΕΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΟΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΑΝΑΡΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΠΕΤΑΣΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΤΟΥ ΑΞΙΟΤΙΜΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΘΑΝΑΣΑΚΗ ΤΗΣ ΑΛΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΙΜΑΕΙ ΜΕ ΠΑΧΥΛΕΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΤΟΥ ΟΣΕ ΤΗΣ ΔΕΗ&ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΕΙΜΑΤΙΚΩΝ ΔΕΚΟ.ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ!ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΑΣ!!ΖΗΤΩ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ!!ΚΑΤΩ ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΟΧΘΟΥ!!ΚΑΤΩ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΠΩΛΟΥΝ ΚΑΣΤΑΝΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ ΚΛΠ!!ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕ ΤΟΥΣ!!ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ ΤΩΝ ΚΑΣΤΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΝ!ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΒΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΔΥΟ!

Ανώνυμος είπε...

η παρανομια εγινε και πρεπει να τιμωρηθει.ολα τα αλλα ειναι περιττα.