Τετάρτη, Ιανουαρίου 13, 2010

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΕΣΗ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΤΗ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΗ...

Συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό οι έρευνες για τη διαλεύκανση της δολοφονίας του Άντη Χατζηκωστή, διευθύνοντος συμβούλου του εκδοτικού συγκροτήματος "Δίας".
Σε δηλώσεις ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Μιχάλης Κατσουνωτός ανέφερε ότι το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη υπό τον Αρχηγό της Αστυνομίας, Μιχαλάκη Παπαγεωργίου, στην οποία ανασκοπήθηκε το ανακριτικό έργο
και αποφασίστηκαν τα επόμενα βήματα.

Σε σχέση με τα κίνητρα διαπιστώνεται, είπε, ότι "είναι πολύ απομακρυσμένο το ενδεχόμενο να είναι πολιτικά,
χωρίς όμως και να αποκλείεται".

Υπάρχουν, πρόσθεσε,
ενδείξεις από το μαρτυρικό υλικό ότι αλλού είναι τα κίνητρα.


Ο κ. Κατσουνωτός δήλωσε ότι ο Αντης Χατζηκωστής κινδύνευε, αλλά η Αστυνομία δεν είχε πληροφόρηση.
Χθες, είπε, έφθασε στην Αστυνομία η πληροφορία ότι αστυνομικός της ΚΥΠ είχε ενημερώσει τόσο το θύμα όσο και την οικογένειά του ότι ο Αντης Χατζηκωστής κινδύνευε.
Ο συγκεκριμένος αστυνομικός, σημείωσε ο κ. Κατσουνωτός, είχε ιδιαίτερες σχέσεις με το θύμα και τον ενημέρωσε ότι κινδυνεύει. Η ενημέρωση έγινε στο πλαίσιο της φιλικής τους σχέσης όχι υπηρεσιακά.
Ο αστυνομικός, ο οποίος δεν ενημέρωσε τους προϊσταμένους τους για την πληροφορία αυτή, κλήθηκε και θα δώσει κατάθεση σήμερα.
Σε ερώτηση, αν έχουν εκδοθεί διατάγματα αποκάλυψης τηλεφωνικών συνδιαλέξεων, ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας απέφυγε να απαντήσει, επισημαίνοντας ότι το μαρτυρικό υλικό δεν είναι αντικείμενο δημοσιοποίησης.

ΠΡΕΖΑ TV
13-1-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: