Πέμπτη, Ιανουαρίου 07, 2010

ΚΑΙ ΝΕΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ ΦΑΣΙΣΤΕΣ...ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΛΒΑΝΩΝ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ...

Για έβδομη φορά τα τελευταία τέσσερα χρόνια, έσπασαν, την παραμονή των Φώτων, τον υαλοπίνακα από τα γραφεία του συλλόγου των Αλβανών που διαμένουν στη Μαγνησία.
Όπως αναφέρει ο πρόεδρος του συλλόγου Εδουάρδ Ταφάϊ «περίοικοι ειδοποίησαν ανήμερα των Φώτων και πήγα στα γραφεία του συλλόγου, στην οδό Αναπαύσεως 24 στη Νέα Ιωνία και εκεί διαπίστωσα ότι είχαν σπάσει τα τζάμια για πολλοστή φορά τα τελευταία χρόνια» και προσθέτει: «Πιθανόν κάποιοι να ήθελαν να δείξουν την αντίθεσή τους στο ενδεχόμενο οι οικονομικοί μετανάστες να ψηφίσουν στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές αλλά και διαφωνώντας στη χορήγηση ιθαγένειας στα παιδιά των αλβανών και των άλλων μεταναστών που γεννήθηκαν στην Ελλάδα.

Πετώντας τούβλα και πέτρες στα γραφεία». Ο ίδιος σημείωσε ότι «αυτή η ενέργεια επαναλαμβάνεται για έβδομη φορά τα τελευταία επτά χρόνια και συμπλήρωσε : «Το γραφείο μας θα κλείσει προσωρινά, διότι αυτή η κατάσταση μας έχει κουράσει. Από την άλλη δεν πρόκειται να κάνουμε καμία καταγγελία στην Αστυνομία, αφού και τις προηγούμενες φορές που κάναμε δεν βρέθηκε τίποτα». Ο πρόεδρος του συλλόγου ανέφερε ότι «αυτές τις ημέρες υπάρχει συνεννόηση μεταξύ των συλλόγων των Αλβανών που λειτουργούν σε όλη την Θεσσαλία και προγραμματίζεται η πραγματοποίηση πανθεσσαλικής εκδήλωσης στο Εργατικό Κέντρο όπου θα προβληθούν τα ζητήματα της ψήφου και της χορήγησης ιθαγένειας».

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΑΞΗ,ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΣΟ Η ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΟΣΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟΥΣ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥΣ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ.
ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ...
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΣΚΑΤΟΨΥΧΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΕΙ ΑΓΚΑΖΕ ΜΕ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ...

ΠΡΕΖΑ TV
7-1-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: