Πέμπτη, Ιανουαρίου 14, 2010

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΓΛΑΣΤΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΕΠΙΜΕΝΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ...

Ο προέδρος του Συνασπισμού επιβεβαίωσε την ισχύ της πρόσφατης απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος νη μην υποστηρίξει την επανεκλογή του νυν προέδρου της Δημοκρατίας.

Ουσιαστικά απάντησε στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο Φώτη Κουβέλη, ο οποίος προχτές είχε αμφισβητήσει την απόφαση αυτή, λέγοντας με νόημα οτι η τελική απόφαση θα ληφθεί απο την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.Ο κ. Τσίπρας απάντησε το πρωί απο το Μέγκα οτι θα υλοποιηθεί η απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας και η στάση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας θα είναι ενιαία, χωρίς να τεθεί θέμα κομματικής πειθαρχίας.Ο κ. Τσίπρας εξέφρασε την εκτίμησή του στο πρόσωπο του κ. Παπούλια, αλλά υπογράμμισε οτι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν συναινεί σε επιλογές της κυβέρνησης και, για λόγους συμβολισμού, θα προτείνει δικό της υποψήφιο.
Τέλος, είπε οτι θα αισθανόταν άβολα στο γεύμα που οργάνωσε πρόσφατα ο Λεωνίδας Κύρκος, γι' αυτο και ήταν καλύτερα που δεν προσκλήθηκε.

ΠΡΕΖΑ TV
14-1-2010

1 σχόλιο:

prince serengeti είπε...

Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝ ΠΛΗΝ ΔΙΑ ΕΠΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΘΕΙ ΠΙΟ ΩΡΙΜΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΣΚΕΦΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΤΥΦΛΟ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΣΕ ΦΟΡΜΟΥΛΑ 1.ΙΣΩΣ ΟΜΩΣ Ο ΤΥΦΛΟΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.Ο ΤΣΙΜΠΛΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΤΕΚΤΕΝΟΜΕΝΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΘΑ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΗΜΙΤΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΔ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ.ΑΣ ΔΩΣΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΤΣΙΜΠΛΑΣ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΙ ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΕΓΩ ΘΑ ΔΩΣΩ 1ΕΚ ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΣΥΝ.ΟΜΩΣ ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ:ΠΡΙΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΠΕΤΑΞΕΤΕ ΑΛΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΣΤΟΜΙΖΕΤΕ ΧΤΥΠΑΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΑΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΑΝΩΤΕΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ...ΚΩΜΑ.