Κυριακή, Ιανουαρίου 03, 2010

Ο ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΜΠΛΕ ΚΑΔΟΥΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΕΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!!!

Την ώρα που ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Νικήτας Κακλαμάνης συνυπέγραψε μαζί με άλλους 99 Ευρωπαίους δημάρχους την κοινή διακήρυξη των πόλεων για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, στο πλαίσιο της Διάσκεψης της Κοπεγχάγης, έδινε παράλληλα εντολή στους υπαλλήλους καθαριότητας του δήμου του να ρίχνουν ανακυκλώσιμα και «συμβατικά» σκουπίδια στο ίδιο απορριμματοφόρο.
Το «ΘΕΜΑ» παρουσιάζει τις φωτογραφίες-ντοκουμέντο που αποδεικνύουν πως οι υπάλληλοι του Δήμου Αθηναίων ξεφορτώνουν μπλε και πράσινους κάδους στο ίδιο όχημα, στέλνοντας το πολυδάπανο πρόγραμμα ανακύκλωσης στον… κάλαθο των αχρήστων ή καλύτερα στη χωματερή! Ομως, δεν πρόκειται για δικό τους σφάλμα, καθώς, όπως παραδέχεται ο αντιδήμαρχος κ.Γεώργιος Δημόπουλος,υπεύθυνος του τομέα καθαρισμού της πόλης, «προφανώς και το πρόγραμμα ανακύκλωσης ανεστάλη. Λόγω της απεργίας που είχε προηγηθεί, είχαν μαζευτεί σωροί σκουπιδιών και για πέντε ημέρες το σταματήσαμε».
Από την άλλη, οι συνδικαλιστές έχουν αντίθετη άποψη και αποκαλύπτουν πως το πρόγραμμα ανακύκλωσης ποτέ δεν εφαρμόστηκε, μια και έγινε «για καθαρά επικοινωνιακούς σκοπούς».

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ,ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΙΚΟΛΟΓΟ ΝΙΚΗΤΑ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ!!!

ΠΡΕΖΑ TV
3-1-2010

6 σχόλια:

prince serengeti είπε...

ΜΗΠΩΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΛΕ ΚΑΔΟΥΣ Ο ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΑ ΥΠΟΛΛΕΙΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΘΩΣ &ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ?

Ανώνυμος είπε...

κ στην Αρκαδια γίνεται αυτό. Την πρώτη φορά που το είδα με τα μάτια μου ένιωσα απιστευτα ηλίθια που πίστεψα ότι κάτι θα λειτουργούσε στη χώρα μας. Δεν συζητώ για τον κόπο του να κάθομαι με τις ώρες να πακετάρω χωριστά τα σκουπίδια μου.'Ελεος!!Μελίνα Σ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΡΕ... ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΕΝΑ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ (ΔΕΝ 8ΥΜΑΜΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΑΝΑΛΙ) ΠΟΘ ΕΔΕΙΧΝΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ (ΚΑΠΟΥ) ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΟ ΜΕ8ΑΝΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΘΝ ΣΑ ΜΟΡΦΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ... ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΘΜΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙ (ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ) ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ???....

Ανώνυμος είπε...

ΕΕΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ??? ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ...

Ανώνυμος είπε...

Και στον Δημο Κορωπιου γινετε αυτο, απο τοτε που βαλανε μπλε καδους....Για τα μπαζα ολοι οι Δημαρχοι και τα συμβουλια τους.ΚΑΡΑΓΙΟΖΙΔΕΣ ΟΛΟΙ !!

amfivalo είπε...

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ!!!
Την ανακύκλωση μεχρι τώρα την ανελαμβαναν οι ρακοσυλλεκτες,οι οποιοι εκτος του οτι ετρεχαν στις χωματερες (ΔΕΝ τους τα διναμε ετοιμα),και ανακύκλωναν για να βγάλουν το ΨΩΜΙ τους,δρουσαν παραλληλα και μεσα στην πόλη σαν καθαριστές.
Τωρα οι μεγαλοεταιρίες που δεν αφήνουν τιποτα για να φαει αλλος,φροντίζουν να τα παιρνουν ΚΑΙ απο εκει,με αποτελεσμα να εχουν ΑΛΛΟΝ ΕΝΑΝ τομεα εσοδων για παρτη τους.Σε αυτούς τους ΑΛΗΤΕΣ τρεχετε και τα δινετε?Ρωτήστε ποσο κανει το κιλο ο χαλκος π.χ.,και βαλτε με το μυαλό σας για ποσα λεφτα μιλάμε.Υπολογίστε επισης οτι αντι να μοιραζονται σε "χ" φτωχους βιοπαλαιστες,πανε σε ΜΙΑ εταιρια (πιθανοτατα ξενων συμφεροντων)
ΤΡΕΧΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΩΣΕΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΟΛΑ!!!