Τετάρτη, Ιανουαρίου 13, 2010

Η ΑΝΤΖΕΛΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΕΟΤ ΣΤΑ ΕΜΠΕΙΡΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΙΑΚΗ ΤΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ...

Σε εκθέσεις “ουσίας” που θα προβάλλουν τον τουρισμό της χώρας αλλά και θα είναι οικονομικά προσιτές θα συμμετέχει φέτος ο ΕΟΤ, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η υφυπουργός Πολιτισμού, Άντζελα Γκερέκου.
Σύμφωνα με το υπουργείο, ο ΕΟΤ θα συμμετέχει σε 54 διεθνείς τουριστικές εκθέσεις οι οποίες για πρώτη φορά θα περιλαμβάνουν Εκθέσεις Εναλλακτικών και Ειδικών Μορφών Τουρισμού.
Αφήνοντας αιχμές για τα προηγούμενα χρόνια λειτουργίας του οργανισμού, η υπουργός ανέφερε πως “η επιλογή των εκθέσεων αυτών έγινε με βασικό κριτήριο τη μέγιστη προβολή του τουριστικού προϊόντος σε συνάρτηση με τη δραστική μείωση των εξόδων, σε σχέση με προηγούμενες χρονιές”.

Η μείωση του κόστους αναφέρεται πως είναι 20%-40% κατά περίπτωση και προήλθε από τις διαπραγματεύσεις με τις κατασκευαστικές εταιρείες.
Καταλήγοντας, η Α. Γκερέκου τόνισε πως “κάνοντας πράξη τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις και αντιλαμβανόμενοι το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον, επενδύουμε στην προβολή της Ελλάδας και του τουριστικού μοντέλου. Συγχρόνως, διαπραγματευόμαστε σκληρά για την μείωση του κόστους αλλά και για τη βελτιστοποίηση των ανταποδοτικών ωφελημάτων”.

ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑ ΠΡΟΧΩΡΑ...ΤΟ ΕΧΕΙΣ!!!!

ΠΡΕΖΑ TV
13-1-2010

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χέσε μας ρε Άντζελα και ΄συ τώρα, εδώ γίνοnται "μεγάλες" αποκαλύψεις.
Πρέζα, πες μου ότι είναι ψέμματα αυτά που καταγγέλει ο σύντροφος Κουνταρδάς,εδώ: http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/01/blog-post_9261.html

Έρε γλέντια...

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΜΕΡΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.
ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ.