Τετάρτη, Ιανουαρίου 06, 2010

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Η ΤΡΙΕΤΗΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΑ ΝΕΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ...


...ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΕ ΕΜΑΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ...ΤΟ ΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΕ..ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ...

H απόφαση για την επιτάχυνση υλοποίησης του προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής ελήφθη αυτοβούλως από την ελληνική κυβέρνηση και όχι ύστερα από πιέσεις των Βρυξελλών, υποστήριξε η υπουργός Οικονομίας. «Ήταν δική μας απόφαση, απόφαση του πρωθυπουργού, απόφαση όλης της κυβέρνησης, να κάνουμε αυτό που χρειάζεται η χώρα», δήλωσε η Λούκα Κατσέλη.
Η υπουργός εμφανίστηκε βέβαιη ότι η κυβέρνηση θα τα καταφέρει και πρόσθεσε ότι αναπτύσσει ταχύτητα επειδή επιθυμεί να πάρει αμέσως μέτρα, "ώστε σε 3 χρόνια ο τόπος μας να είναι σε καλύτερη μοίρα από ότι είναι σήμερα". Για το νέο έτος είπε ότι θα είναι μια χρονιά δουλειάς, ελπιδοφόρα χρονιά, χρονιά αγώνων, χρονιά για ένα καλύτερο αύριο.

Η Λούκα Κατσέλη έκανε εκτενή αναφορά στη ναυτιλία, με αφορμή τον εορτασμό του αγιασμού των υδάτων. "Ας είναι το 2010 μια χρονιά ουσιαστικής στήριξης στην Ελληνική σημαία, στα πλοία μας, στη ναυτική εκπαίδευση και την αναβάθμισή της, στην προσέλκυση νέων στο επάγγελμα, στην ασφάλεια των πλοίων και των ναυτικών μας, έτσι ώστε να μην θρηνήσουμε - όπως πρόσφατα - δικούς μας ανθρώπους στη θάλασσα", τόνισε. Αναφορικά με το ζήτημα των εγκαταλελειμμένων ναυτικών στη ΡΑΔΑ του Πειραιά, τόνισε ότι αυτή την εβδομάδα συζητείται στην βουλή ειδική ρύθμιση, ώστε οι Έλληνες ναυτικοί που εγκαταλείπονται στην Ελλάδα να έχουν την ίδια προστασία όπως και στο εξωτερικό. "Κοιτάζουμε και τις ρυθμίσεις, με βάση την διεθνή πρακτική, για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε και για τους ξένους που έχουν εγκαταλειφθεί στη χώρα μας", συμπλήρωσε η υπουργός.

ΠΡΕΖΑ TV
6-1-2010

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

an den katebash to foro kato apo 15%

apla h xora tha ptoxeysh

siga tora mhn baloyn to kratos shnetairo

sthn ypolhph eyroph exoyn 10 kai 15% foro malakes einai

gia na ta ksynoyn sto dhmosio....