Τρίτη, Ιανουαρίου 12, 2010

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΑΝΤΑΡΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΕΡΡΟΡΙΣΤΩΝ - ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ...

1)ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΠΩΣ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ,ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΑΚΟΥ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΕ ΚΎΚΛΩΜΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ,ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑΤΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΚΑ.

"...Όλα αυτά που τρομάζουν είναι απότοκα του συστήματος και αυτός που προκαλεί τον τρόμο, είναι ο ψηφοφόρος μέσα μας, που συντηρεί το σύστημα..."
(απόσπασμα συνέντευξης του φυλακισμένου Β. Στεφανάκου)

2)ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ Η ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ...ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ...ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΓΙΑΤΙ.

"Δεν μας κάνει εντύπωση πως για μια ακόμα φορά η προπαγάνδα της δημοκράτιας καταφεύγει σε φτηνά τεχνάσματα όπως η "θεωρία των συγκοινωνούντων δοχείων". Η υποτιθέμενη ύπαρξη ενος κεντρικού διευθυντηρίου, οι μεγάλοι αρχηγοί, ο εξιδικευμένος κατασκευαστής βομβών και το κοινό επαναστατικό ταμείο, θέλουν να απομονώσουν το νέο αντάρτικο και να το παρουσιάσουν ως έργο μιας σκοτεινής κλίκας ανθρώπων με ύποπτες διασυνδέσεις. Τα πράγματα όμως στην πράξη είναι πιο απλά. Αρκεί η συνείδηση και η αποφασιστικότητα κάποιων ανθρώπων να τερματίσουν τη συνήθεια της επιβίωσης, να περάσουν απο την αντίσταση στην επίθεση, να θέσουν το ζήτημα της απελευθέρωσης, όχι στο αόριστο μέλλον για τις επόμενες γενιές , αλλά στο διαρκές εδώ και τώρα για τους εαυτούς τους και έτσι δημιουργείται μια αντάρτική ομάδα. Αλλά ο αντίπαλος θέλει να επαναλαμβάνεται η ιστορία ως φάρσα. Η "θεωρία των συγκοινωνούντων δοχείων" είναι καρμπόν αντιγραφή της τεχνικής της μεταπολιτευτικής "θεωρίας των σταγονιδίων". Τότε το ψέμα έλεγε, πως στις αντάρτικες ομάδες και στις κοινωνικές συγκρούσεις της εποχής συμμετείχαν χουντικοί και φασίστες με σκοπό την αποσταθεροποίηση της δημοκρατίας για την επάνοδο της χούντας. Και τότε υπήρχαν " σκοτεινά κέντρα αποφάσεων και κοινά διευθυντήρια". Είναι πάγια τακτική του κράτους, όταν δεν θέλει να αναγνωρίσει κάτι, να το "εξηγεί" στην κατεύθυνση που επιθυμεί το ίδιο. Η εξουσία κάνει παραχάραξη της ιστορίας επιδιώκωντας να εμποδίσει την διεύρυνση της πρακτικής του αντάρτικου. Γιατί είναι πλέον φανερό πως η ύπαρξη ενός διάχυτου αντάρτικου δικτύου σε όλη την ελλάδα, με παλιές και νέες αναρχικές εμπρηστικές οργανώσεις, με καταδρομικές εφόδους στο κέντρο των πόλεων , όπως πραγματοποιήσε το Δεκέμβρη , η οργάνωση Αναρχικοί της Πράξης στην Καβάλα, αποδεικνυεί οτι στην ελληνική καπιταλιστική επικράτεια τα μετόπισθεν δεν θα είναι ποτέ πια ασφαλή."

3) ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΩΝ ΧΤΥΠΗΜΑΤΩΝ,ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ...ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΑΘΩΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ...

" Τέλος θέλουμε να επισημάνουμε πως μετά απο περίπου 4 μήνες απο την υποτιθέμενη εξάρθρωση μας παραμένουμε πασιφανέστατα ενεργοί. Η επικοινωνιακή φιέστα ύστερα απο έφοδο σε φοιτητικό σπίτι μέσα στο οποίο δεν βρέθηκε απολύτως τίποτα που να συνδέει την οργάνωση μας με αυτό, φανερώνει την εκδικητική τάση του συστήματος. Άνθρωποι στοχοποιούνται, άλλοι προφυλακίζονται και οι διώξεις δεν έχουν τέλος ,βάση της πολιτικής τους ταυτότητας χωρίς κανένα στοιχείο σύνδεσης με εμάς. Η οργάνωση μας δεν υπέστη κανενός είδους πλήγμα, αντίθετα ενδυναμωνόμαστε διαρκώς στα πλαίσια της Επαναστατικής Εξέλιξης. Έτσι και αλλίως οι πράξεις μας μιλάνε απο μονές τους. Απέναντι στην δημοκρατία δεν θα δείξουμε κανένα σεβασμό αλλά οργή και επίθεση.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΩΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΕΩΝ ΤΩΝ 3 ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΥΣΗ ΤΩΝ ΔΙΩΞΕΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΑΣ

Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΜΗΡΙΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΝΟΙΚΤΗ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΜΑΣ"

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΕ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ...

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ,ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ,ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΑ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ...
ΣΥΝΕΠΩΣ ΟΣΟ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΑΡΑΚΜΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ..ΤΟΣΟ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΝΘΙΣΗ.

ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ,ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΑΠΟ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ,ΕΑΝ ΠΧ ΣΤΑΛΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ INTERNET CAFE ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΑΝ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ...
ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΎΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΡΕΖΑ TV ΚΑΙ ΣΤΟ TROKTIKO,ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΗΝ IP ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΩΝ,ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΑΡΤΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ATHENS INDYMEDIA.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η ΠΡΟΚΉΡΥΞΉ ΤΗΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ


ΠΡΕΖΑ TV
12-1-2010

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΗΛΙΚΙ ΠΑΕΙ ΣΥΝΕΦΟ.ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΠΑΤΣΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ.