Δευτέρα, Ιανουαρίου 04, 2010

Ο ΕΒΕΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ,ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΟ ΑΦΤΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙ...

Τόλμη και αποφασιστικότητα πρέπει να δείξει η ελληνική κυβέρνηση στο πρώτο στάδιο της θητείας της υποστηρίζει ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθήνας, Κ. Μίχαλος, στην ετήσια δεξίωση του επιμελητηρίου προς τιμήν του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου για το 2010.
Όπως ανέφερε στη δεξίωση, η κυβέρνηση θα πρέπει να μην υποκύψει στις πιέσεις που βάζουν εμπόδια στις διαρθρωτικές αλλαγές που χρειάζονται για μια νέα αναπτυξιακή πορεία.

Ακόμα τόνισε πως “τα λόγια και οι καλές προθέσεις δεν αρκούν” καθώς χρειάζονται αποφάσεις άμεσης απόδοσης μιας και το 2010 θα είναι “χωρίς αμφιβολία εξαιρετικά δύσκολο έτος”.
Παρόλα αυτά τόνισε πως με τις σωστές αποφάσεις η χώρα μπορεί να αντιμετωπίσει με επιτυχία τις δυσκολίες. Τέλος ο κ. Μίχαλος επανέλαβε τη θέση του ότι: ''η Ελλάδα μπορεί να βγει από την κρίση με σχέδιο, εθνική συνεννόηση και ισχυρή πολιτική βούληση".

ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ,ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ...ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ...
ΔΙΟΤΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΟΛΟΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΔΏΣΕΙ ΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΑ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ...

ΠΡΕΖΑ TV
4-1-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: