Δευτέρα, Ιανουαρίου 11, 2010

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΑΠΟΧΑΖΕΨΕ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΚΟΣ...ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΘΥΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ...

ΡΕ ΛΕΩΝΙΔΑ...ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΕΚΑΝΑΝ ΘΥΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ;;;;
ΠΩΣ ΖΗΤΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΘΥΣΙΕΣ,ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΣΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΤΩΡΙΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ;;;
Ή ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΑΘΟΣ...Ή ΕΣΥ ΕΤΖΑΣΕΣ ΛΙΓΑΚΙ...

Την ανάγκη λήψης μέτρων που θα ανακουφίζουν τα φτωχότερα στρώματα εισηγήθηκε ο ιστορικός ηγέτης της ανανεωτικής αριστεράς, Λεωνίδας Κύρκος, καλώντας ταυτόχρονα τους εργαζόμενους να κάνουν τους αναγκαίους συμβιβασμούς λόγω της οικονομικής κρίσης.
Ο κ. Κύρκος με αφορμή την έκδοση των τεσσάρων τελευταίων βιβλίων του, διοργάνωσε στην Αίγλη του Ζαππείου “κλειστή συνάντηση”, παρόντος του πρωθυπουργού, με επιλεκτικές προσκλήσεις, εξαιρώντας την ηγεσία του ΣΥΝ.
Απαντώντας ο Γιώργος Παπανδρέου τόνισε ότι “είναι η ώρα για ευρύτερες συναινέσεις πάνω σε αρχές για να πάει μπροστά ο τόπος” και σημείωσε ότι το πρόβλημα της χώρας δεν σχετίζεται μόνο με την οικονομία αλλά και με τη μη αξιοποίηση του πλούτου. Σύντομη παρέμβαση έκανε και ο Φώτης Κουβέλης, χαρακτηρίζοντας τον "Λ. Κύρκο εξέχουσα προσωπικότητα της πολιτικής ζωής του τόπου και αταλάντευτο αγωνιστή της Δημοκρατίας και της Αριστεράς".
Στο δείπνο συμμετείχαν συνολικά 45 προσωπικότητες του πολιτικού και πολιτιστικού κόσμου. Μεταξύ άλλων, παραβρέθηκαν ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωστής Στεφανόπουλος, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, αλλά και ο πρόεδρος της Βουλής, Φίλιππος Πετσάλνικος.

ΠΡΕΖΑ TV
11-1-2010

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ξέρεις ποσο χρονών είναι ο κύρκος? τι περίμένες?

Ανώνυμος είπε...

δυστυχώς δεν πιστεύω ότι όταν γερνάει ο άνθρωπος χαζεύει.. ήταν "χαζός" από πριν.. αλλά δε φαινόταν ίσως, ήταν αλλιώς οι συνθήκες..

πρώτ' απ' ολα ρε παιδιά, αν ήταν εξέχουσα προσωπικότητα ο κύρκος ή ο θεοδωράκης, θα είχαν ξεχέσει εδώ και πολύ καιρό τους ανθρώπους τους οποίους σφίγγουν το χέρι τώρα..
δυστυχώς ξαναλέω..

Ανώνυμος είπε...

παει,χαζεψε και αυτος και ολος ο τΣΥΡΙΖΑ