Τρίτη, Ιανουαρίου 05, 2010

ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΜΟΥΦΑ ΣΥΛΛΗΨΗ ΜΕΛΟΥΣ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΑΘΩΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ...

Τη σύλληψη ενός 26χρονου, σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα και ο οποίος κατηγορείται για «τρομοκρατικές πράξεις», ανακοίνωσε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το ένταλμα εις βάρος του νεαρού είχε εκδοθεί στις 31 Δεκεμβρίου και αφορά στην υπόθεση των «Πυρήνων της Φωτιάς».

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αποτύπωμα του νεαρού είχε βρεθεί σε υπολογιστή, στο διαμέρισμα του Χαλανδρίου. Ο 26χρονος είχε συλληφθεί στο παρελθόν, κατά τη διάρκεια επεισοδίων σε διαδήλωση και είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Συνελήφθη εκ νέου, στις 16.30 σήμερα το απόγευμα, όταν παρουσιάστηκε σε αστυνομικό τμήμα, στο πλαίσιο υλοποίησης του περιοριστικού όρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ:
Ανακοινώνεται ότι την 16:30 ώρα σήμερα (05-01-2010) συνελήφθη στην Αθήνα, από Αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας, 26χρονος ημεδαπός, βάσει εντάλματος σύλληψης, κατηγορούμενος για τρομοκρατικές πράξεις όπως αυτές ορίζονται στο άρθρο 187Α του Ποινικού Κώδικα, και περιέχονται αναλυτικά στο ένταλμα συλλήψεως του ως μέλους ιεραρχικά δομημένης εγκληματικής οργάνωσης με σκοπό τη διάπραξη κακουργημάτων. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Ειδικό Εφέτη Ανακριτή.

ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ Ο 26ΧΡΟΝΟΣ ΔΕΝ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΜΕ ΚΑΝΟΝΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ,ΑΛΛΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΕΙΠΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΚΙ'ΟΛΑΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΝΤΑΛΜΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ;;;
Η ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ...

ΠΡΕΖΑ TV
5-1-2010

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η προεκλογική καμπάνια του ΠΑΣΟΚ επικεντρώθηκε κύρια σε δύο συνθήματα, στο "Λεφτά υπάρχουν" και στο "ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε"
Για το πρώτο μάλλον πρέπει να υποθέσουμε ότι παρ'όλη την αναζήτηση ακόμη δεν βρήκανε μαζεμένα λεφτά πουθενά. Και γι' αυτό επιχειρούν να συνεχίσουν να . . .
.


τα παίρνουν από αυτούς που δεν έχουν εισοδήματα (μισθωτούς - συνταξιούχους). Αντί να καταργήσουν θέσεις χρυσοκάνθαρων διευθυντών παραδιευθυντών συμβούλων και άπειρων Προέδρων, εξαγγέλλουν μειώσεις μισθών σε υπαλλήλους που παίρνουν 2000 μικτά.
Αντί να καταργήσουν τα φτωχά, από πλευράς ενδιαφέροντος και θεαματικότητας κρατικά κανάλια τηλεόρασης, συνεχίζουν να σκορπάνε σε εξοργιστικές μισθοδοσίες (ή αργομισθίες) εκατομμύρια.
Αντί να μειώσουν με απόφαση τους προκλητικούς μισθούς κρατικών στελεχών ή στελεχών Δημόσιων Οργανισμών, δείχνουν να επιχαίρουν με τις ανούσιες και ανόητες εθελοντικές μειώσεις αμοιβών (κατά 15%) που ανακοινώνουν (σαν στάχτη στα μάτια) κάποια από αυτά τα στελέχη.
Αντί να φροντίσουν να βάλουν κανόνες στο βρώμικο παιχνίδι των ΜΜΕ, χαρίζουν Blackberries.
Μου θυμίζεται κύριοι της κυβέρνησης, την διαφήμιση με τον τελωνιακό που απορροφημένος με την σοκολάτα που έτρωγε δεν έβλεπε τα κρυφά εισαγώμενα αγαθά αλλά κατάφερε να συλλάβει (όταν τέλειωσε το μασούλημα) μια γιαγιά για κάτι τελείως ασήμαντο.
Για το δε δεύτερο σύνθημα μάλλον επιβεβαιώνεται το "βουλιάζουμε" όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες από διάφορες παραθαλάσιες περιοχές της πατρίδας μας:
Από τον τύπο διαβάζουμε ότι η θάλασσα "βγήκε στη στεριά" σε αρκετές περιοχές της χώρας.Πλημμυρισμένες είναι πολλές περιοχές – κυρίως νησιά στο ανατολικό Αιγαίο – με τη στάθμη των υδάτων να μην κατεβαίνει, όπως ανέφεραν τοπικοί φορείς.Σε Λευκάδα, Ιθάκη, Χίο, Μπούκα Αμφιλοχίας, Ρίο ανέβηκε η στάθμη των υδάτων, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν σπίτια, παραλιακοί δρόμοι και πλατείες.
Αφού τα λεφτά τα ψάχνουμε σε λάθος μέρος και αφού δεν έχουμε το θάρρος να αλλάξουμε................
μάλλον θα βουλιάξουμε!!!

Ανώνυμος είπε...

Αχ ρε πρεζα να λες μια ζωη ΜΑΛΑΚΙΕΣ..Ξερεις ρε φιλε αν το παιδι ήταν πραγματικά μπλεγμένο..Τεσπά..Είσαι μαλάκας κολλημένος και δεν θα ασχολήθω..Αντε σβήσε το post..
Τα λέμε

Ανώνυμος είπε...

Anwnymos 8:57mm, exeis dikio me osa les man kai mprabo sou.
Den 3erw pote 8a 3ypnhsei h kahmenh h Elladitsa, alla otan 3ypnhsei me ta koimismena pou thn katoikoyn euxomai na mhn einai polloi arga gia mia ousiastikh ALLAGH.

Einai polu lyphro na diabazei kapoios se efhmerides 'h na blepei se deltia eidhsewn (opws sth BBC) na metadidoun oti h Elladitsa etsi opws paei bouliazei gia ta kala, les kai einai o Titanikos.....
Kai na akous sunexeia: "And the question is: what's happening in Greece?"

Exei ginei rezili h xwra me autous pou pshfizete sunexeia... eseis prepei na kanete thn allagh kai na skefteite kala ti prepei na kanete gia na alla3ete thn xwra, giati einai krima mia toso wraia xwra me istoria kai politismo na paei xamenh kai na thn xleuazoun oloi.

Sxetika me to palikari pou sunellabe h Greek Police, mallon exei stoixeia enantion tou, alliws den nomizw na se sullambanoun etsi epeidh goustaroun.
Eipame exei arketa straba h ELAS, alla oxi kai tetoia straba.

LonDonerThunDer

Ανώνυμος είπε...

αλλιμονο...Η ελας να συλλαμβανει χωρις λογο!...που ακουστηκε?