Τετάρτη, Ιανουαρίου 13, 2010

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΝΕΚΡΟΥ ΒΡΕΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ;;;;

Συντονισμένη επίθεση ΜΜΕ κατά της Α’ Νεογνολογικής κλινικής του «Ιπποκράτειου» νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, για την υπόθεση της εξαφάνισης νεκρού βρέφους, καταγγέλλουν 46 γονείς, τα παιδιά των οποίων νοσηλεύονται στη συγκεκριμένη κλινική.
«Εμείς, οι γονείς των νεογνών της Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών της Α΄ Νεογνολογικής Κλινικής του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης δηλώνουμε έμπρακτα την ηθική μας συμπαράσταση στις γιατρίνες και τις νοσηλεύτριες που κάτω από αντίξοες εργασιακές συνθήκες μεριμνούν ευσυνειδήτως και με αμέριστη αγάπη για τα παιδιά μας» αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους.

Όπως επισημαίνουν, από αφορμή την εξαφάνιση από το νεκροταφείο σορού βρέφους που πέθανε στην κλινική, «αναφέρθηκαν σενάρια επιστημονικής φαντασίας με αποκορύφωμα τα περί δήθεν κυκλώματος παράνομων υιοθεσιών».
Καταγγέλλουν επίσης «τηλε-εισαγγελείς» σε εκπομπή τηλεοπτικού σταθμού πανελλαδικής εμβέλειας για «νέα κατασυκοφάντηση και άδικη σπίλωση» του προσωπικού της κλινικής, τη στιγμή που ήδη διενεργείται προανάκριση για το θέμα.

ΠΡΕΖΑ TV
13-1-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: