Τετάρτη, Ιανουαρίου 06, 2010

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΕΜΠΡΗΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΣΥΝΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ...ΚΑΙ ΤΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ..

ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ,ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΞΥΛΟΚΟΠΟΥΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ-ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ-ΦΑΣΙΣΤΕΣ-ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΝΑΩΝ,ΑΛΛΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ...
ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΡΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΕΑΝ "ΑΓΝΩΣΤΟΙ" ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΣ;;;;
ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΒΑΝΔΑΛΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΕΜΠΡΗΣΜΟΥ,ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΑΛΛΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ...
ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟ ΒΟΘΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ...

Κινδύνεψε να καεί τις πρώτες πρωϊνές ώρες η Εβραική Συναγωγή στην πάροδο της οδού Κονδυλάκη στην παλιά πόλη των Χανίων όταν άγνωστοι προκάλεσαν πυρκαγιά η οποία ευτυχώς έσβησε έγκαιρα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Κάτω από τη ξύλινη σκάλα της συναγωγής βρέθηκε δοχείο με εύφλεκτο υγρό.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων για τον εμπρησμό, αναφέρεται ότι στη 1.15 περίπου τα ξημερώματα "άγνωστοι δράστες εισήλθαν στον αύλιο χώρο της Εβραϊκής συναγωγής και προκάλεσαν πυρκαγιά σε εξωτερική σκάλα του κτηρίου με αποτέλεσμα να υποστεί υλικές ζημιές και να προκληθούν φθορές στον υλικοτεχνικό εξοπλισμό και σε διάφορα βιβλία που υπήρχαν στον χώρο της βιβλιοθήκης. Η πυρκαγιά κατασβήστηκε άμεσα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Χανίων στις 1.50 τα ξημερώματα.
Οι εκπρόσωποι της Συναγωγής είχαν εκφράσει φόβους ότι η πυρκαγιά οφείλεται σε εμπρησμό καθώς είχαν προηγηθεί παρόμοια περιστατικά στην παλιά πόλη αλλά και σ΄όλη την Ελλάδα.

ΠΡΕΖΑ TV
6-1-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: