Δευτέρα, Ιανουαρίου 04, 2010

ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΤΟΥ ΟΤΕ ΓΙΑ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΙ...

Ο ΟΤΕ Α.Ε. ανακοινώνει ότι θα απασχολήσει, για την κάλυψη πρόσκαιρων αναγκών του στα Κέντρα Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης, Φοιτητές ΑΕΙ ή ΤΕΙ, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου, ορισμένου χρόνου, συνεχούς μειωμένης απασχόλησης, διάρκειας μέχρι δώδεκα (12) μηνών.

Θέση: Υπάλληλος Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης
Κωδ. Θέσης: ΥΤΕ_2_301209

Έργο:
Τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών μέσω:
παροχής πληροφοριών καταλόγου
καταγραφής βλαβών
πώλησης προϊόντων και υπηρεσιών
παροχής υποστήριξης για υπηρεσίες Internet/ADSL

Απαραίτητες προϋποθέσεις:
1. Απολυτήριο Λυκείου ή ισότιμο τίτλο σπουδών της ημεδαπής ή της αλλοδαπής. Εάν πρόκειται για τίτλο σπουδών της αλλοδαπής το απολυτήριο θα πρέπει να συνοδεύεται από βεβαίωση ισοτιμίας και βαθμολογικής αντιστοιχίας από το Υπ. Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων.
2. Φοιτητική ιδιότητα, η οποία να ισχύει κατά την ημερομηνία της πρόσληψης.
3. Άδεια εργασίας (για όσους φοιτητές δεν είναι πολίτες χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης).
4. Γνώση χειρισμού Η/Υ.
5. Άριστη γνώση της ελληνικής γλώσσας. (Για όσους δεν έχουν απολυτήριο ελληνικού λυκείου, η άριστη γνώση της ελληνικής γλώσσας αποδεικνύεται μόνο με το πιστοποιητικό επάρκειας της ελληνομάθειας που χορηγείται από το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας).
Επιθυμητά προσόντα:
· Καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας (Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας επιπέδου Β2 ή First Certificate in English του Πανεπιστημίου Cambridge ή ισότιμο και αντίστοιχο τίτλο σπουδών).
Ειδικές απαιτήσεις θέσης:
· Κυλιόμενο ωράριο.
Τόπος απασχόλησης: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση υποψηφιότητας στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.ote.gr (Η εταιρεία, Σταδιοδρομία, Απασχόληση Φοιτητών) έως την 20/1/2010.

Επισήμανση:
Ποσοστό 20% των θέσεων θα καλυφθεί από τέκνα πολυτέκνων ή / και μονογονεϊκών οικογενειών με τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις. (Η πολυτεκνική ιδιότητα αποδεικνύεται μόνο με βεβαίωση της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος και η μονογονεϊκή ιδιότητα με πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, τα οποία θα προσκομιστούν κατά την πρόσληψη).

ΠΡΕΖΑ TV
4-1-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: