Σάββατο, Ιανουαρίου 09, 2010

ΑΘΛΙΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΡΥΩΝΗ...ΜΑ ΚΑΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ;;;ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕ;;;;

Γραφουν μεταξυ αλλων στο Πρωτο Θεμα που κυκλοφορει...

"Ειναι αληθεια παντως ότι το βιογραφικό του δεν παρουσιάζει κάποιο στοιχείο το οποίο θα μπορούσε να αποτελέσει την αφετηρία για την τοποθέτησή του σε έναν φορέα όπως ο ΟΠΑΠ. Η προϋπηρεσία του ουδεμία σχέση έχει με τον στοιχηματισμό ή τις business, ενώ έχει εργαστεί κυρίως ως τεχνικός υποστηρικτής στη διαφημιστική αγορά και ειδικότερα σε εταιρείες μεσαίου μεγέθους γύρω από τον χώρο της υγείας, της διαδραστικής επικοινωνίας και του μάρκετινγκ. Μοναδική εξαίρεση στη μέχρι τώρα καριέρα του υπήρξε η μόλις για έναν χρόνο απασχόλησή του στη γνωστή εταιρεία της διαφήμισης «OgilvyOne Athens».
Ενα σερφάρισμα όμως στο Ιντερνετ κρύβει κι άλλες εκπλήξεις για την επιλογή του Παναγιώτη Βρυώνη. Οπως ο ίδιος λοιπόν δηλώνει στο Twitter, το υπουργείο Πολιτισμού και Tουρισμού και ο ΟΠΑΠ στην περίπτωσή του φαίνεται πως δεν ακολούθησαν την πεπατημένη της συλλογής βιογραφικών με την ανοιχτή διαδικασία του open government. Ξεκάθαρα λέει πως «δέχθηκα πρόταση, την οποία και αποδέχθηκα». Μάλιστα, παραθέτει και τη σελίδα στην οποία αναφέρεται η τοποθέτησή του στη λίστα των μελών του νέου Δ.Σ. του ΟΠΑΠ. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, το νέο μέλος του Οργανισμού Προγνωστικών Aγώνων Ποδοσφαίρου φαίνεται να διαθέτει χιούμορ, στοιχείο που συχνά λείπει από την πολιτική ζωή του τόπου."

Παραλληλα το δημοσιευμα σατιριζει το τροπο που βγαινει στις φωτογραφιες του ο γνωστος blogger και τις οποιες δημοσιευει στο Facebook...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟΣ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΩΡΑ;;;;
ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΧΩΡΑ
ΚΑΙ Ο ΟΠΑΠ;;;;

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΘΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ...

Το δημοσιευμα εχει την υπογραφη του Γιωργου Μαρκοπουλου και μπορειτε να το διαβασετε ολοκληρο στο Πρωτο Θεμα που κυκλοφορει σημερα.

ΠΡΕΖΑ TV
9-1-2010

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πρέζα είσαι ελεεινός γλείφτης.