Πέμπτη, Ιανουαρίου 07, 2010

ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΚΡΗ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ,ΑΒΑΝΤΑΡΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ...

Tο θέμα του έκτακτου συνεδρίου αναμένεται να τεθεί σήμερα στην πρώτη για το 2010 κοινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣYN με τους βουλευτές του κόμματος. O πρόεδρος του ΣYN Aλέξης Tσίπρας θα ανοίξει το θέμα της διενέργειας του έκτακτου συνεδρίου, ενώ στην ημερήσια ατζέντα της συνεδρίασης είναι και ο στρατηγικός σχεδιασμός του κόμματος για τη νέα χρονιά.
Σημειώνεται ότι στελέχη του «Aριστερού Pεύματος», όπως ο Δημήτρης Στρατούλης και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, δεν έχουν πειστεί ακόμη για την αναγκαιότητα διενέργειας έκτακτου συνεδρίου, ενώ αντίθετα ένθερμος υποστηρικτής της πρότασης είναι ο γραμματέας του ΣYN Δημήτρης Bίτσας.

«Tο έκτακτο συνέδριο είναι η τελευταία επιλογή, όταν δεν έχεις πια άλλες επιλογές», δήλωσε στο «Kανάλι 1» ο κ. Στρατούλης, προσθέτοντας ότι «θα ακούσουμε προσεκτικά την εισήγηση του προέδρου και θα αποφασίσουμε συλλογικά». Tα στελέχη της Aνανεωτικής Πτέρυγας αναμένεται να υποστηρίξουν τη θέση ότι, αν γίνει συνέδριο, θα πρέπει να έχει αποκλειστικό αντικείμενο τις σχέσεις του ΣYN με τον ΣYPIZA. Mάλιστα εκφράζουν την πλήρη αντίθεσή τους στο ενδεχόμενο διεξαγωγής συνεδρίου που θα έχει στόχο, όπως λένε, τον ανακαθορισμό των συσχετισμών στο εσωτερικό του κόμματος.
Oλα, ωστόσο, θα κριθούν από τη στάση των στελεχών που πρόσκεινται στην πλειοψηφούσα στάση του κόμματος, καθώς μέχρι στιγμής φαίνεται ότι οι γνώμες είναι μοιρασμένες. Tο ζήτημα του συνεδρίου θα ξεκαθαρίσει μετά τις 17 του μηνός, οπότε θα πραγματοποιηθεί η Πανελλαδική Σύσκεψη του Aριστερού Pεύματος, ενώ ανάλογη πανελλαδική σύσκεψη θα πραγματοποιήσουν και τα στελέχη της Aνανεωτικής Πτέρυγας.

Στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας θα συζητηθεί και εισήγηση που θα παρουσιάσει ο Δημήτρης Στρατούλης, με αντικείμενο την τετράμηνη δράση του κόμματος για τα εργασιακά και κοινωνικά μέτωπα του επόμενου διαστήματος, καθώς και ζητήματα που σχετίζονται με το συνδικαλιστικό κίνημα.

Παναγιώτης Tσούτσιας

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ,ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ ΟΜΑΔΙΚΟΣ...ΚΑΘΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟ...
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ...

ΠΡΕΖΑ TV
7-1-2010

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κομμένη στα δύο είναι η Ελλάδα μετά τη φονική κατολίσθηση που προκαλεί γεωλογικό φαινόμενο στα Τέμπη, το οποίο επέτειναν οι ισχυρές βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών με τη διάβρωση σε μεγάλο τμήμα του Κισσάβου.

Όλα δείχνουν ότι οι κατολισθήσεις δεν έχουν σχέση με τα έργα που εκτελούνται στην περιοχή για τη διάνοιξη της οδικής σήραγγας των Τεμπών, τα οποία και θα συνεχιστούν κανονικά.



Έτσι βλέπει το διαδικτυακό Έθνος την κατολίσθηση των Τεμπών, με τη φύση να φταίει για όλα και τις κατασκευαστικές εταιρείες να μην ευθύνονται για τίποτα!

Την ίδια γραμμή ακολουθεί, όπως είναι επόμενο, και το Πρώτο Θέμα, το οποίο σφυρίζει αδιάφορα…

Δύσκολο πράγμα οι εκδόσεις και το συμφέρον της ενημέρωσης, να συμβαδίζουν με τα Δημόσια Έργα.

Δυσκολότερο να κάνουν ρεπορτάζ οι δημοσιογράφοι, εγκλωβισμένοι κι εκείνοι στη διαπλεκόμενη σιωπή και ακόμα πιο δύσκολο να συνδέσουν οι αναγνώστες το έντυπο ή το site, με τα κατασκευαστικά συμφέροντα του κ. Μπόμπολα.

Ούτε ένα παραθυράκι για το ενδεχόμενο οι εκρήξεις να έχουν επιφέρει τις κατολισθήσεις. Τηρουμένων των αποστάσεων και των τύπων…

πορνοφυλλαδες