Παρασκευή, Ιανουαρίου 15, 2010

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΤΣΙΠΡΑ-ΛΟΒΕΡΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ...

ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΨΗΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ...
ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...
ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ,ΤΟΣΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΝΔ...ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,ΚΑΘΩΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΕΧΟΥΝ ΡΗΜΆΞΕΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ.

Σε υψηλούς τόνους κινήθηκε η αντιπαράθεση του Ανδρέα Λοβέρδου με τον Αλέξη Τσίπρα, κατά τη διάρκεια της συζήτησης της ερώτησης που κατέθεσε ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, με αντικείμενο τις εργασιακές σχέσεις και την ανεργία.

Ο κ. Λοβέρδος επανέλαβε ότι η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ δεν είναι υπεύθυνη για τα ποσοστά ανεργίας, καθώς αυτά παρέλαβε από την ΝΔ. “Δεν δημιουργούμε εμείς την ανεργία, απλώς την καταγράφουμε”, είπε ο κ. Λοβέρδος και έκανε γνωστό ότι τις επόμενες εβδομάδες θα φέρει προς ψηφίσει δυο νομοσχέδια για την αντιμετώπιση της ανεργίας, ενώ παραδεχόμενος τα τεράστια προβλήματα στους χώρους εργασίας δεσμεύτηκε για την επανασύσταση του Σώματος Επιθεωρητών Εργασίας, όχι, όμως, με προσλήψεις αλλά με μετατάξεις. Ο υπουργός Εργασίας κατηγόρησε τα κόμματα της αριστεράς για μανιχαϊστικές αντιλήψεις.
Σε υψηλούς τόνους ο κ. Τσίπρας επέκρινε την κυβέρνηση ότι ακολουθεί την ίδια πολιτική με αυτή των προκατόχων της και με αφορμή τα όσα είπε ο κ. Λοβέρδος στο χθεσινό υπουργικό συμβούλιο, σχολίασε ότι “για τους εργοδότες υπάρχει άφθονο σάλιο, αλλά για τους εργαζόμενους ξυροστομία”. Επιπλέον αναρωτήθηκε με ποιο τρόπο η κρίση θα μετατραπεί σε ευκαιρία, όταν η χώρα έχει ένα εκατομμύριο ανέργους. Ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι έκοψε τα stage από το δημόσιο, προκειμένου, όπως είπε, “να τα προσφέρει απλόχερα στον ιδιωτικό τομέα για τον πλουτισμό των εργοδοτών”.

ΠΡΕΖΑ TV
15-1-2010

3 σχόλια:

prince serengeti είπε...

ΑΝΕΡΓΙΑ ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΑΡΤΑ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΕΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ.

ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ 30%???

Pink Floyd είπε...

κυβερνηση των αδυνατων κοινωνικα.κυβερνηση εναντια στο κεφαλαιο.δικαιη ανακατανομη πλουτου.κλπ τετοια...πω πω κοροιδια παλι ρε γμτ.α ρε μεγιστε Γιωργο...
http://andreas-pinkfloyd.blogspot.com/