Την παραγωγή τυροκομικών προϊόντων με περισσότερο ελαιόλαδο και λιγότερο ζωικό λίπος, ώστε να φθάνει στον καταναλωτή με χαμηλή χοληστερόλη, προβλέπει η συμφωνία συνεργασίας δύο γνωστών ελληνικών εταιρειών, της ΜΕΒΓΑΛ και της Creta Farm.
Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΜΕΒΓΑΛ, Δημήτρη Συμεωνίδη, αυτές τις ημέρες ολοκληρώνονται οι δοκιμές σε κίτρινα τυριά ώστε να «κλείσει» η τελική γεύση για κάθε προϊόν. Θα ακολουθήσει αντίστοιχη διαδικασία και σε λευκά τυροκομικά προϊόντα. Στόχος των δύο συνεργαζόμενων εταιριών εκτός από την ελληνική αγορά, είναι χώρες του εξωτερικού, τουλάχιστον εκεί που έχει ήδη παρουσία η Creta Farm με τα προϊόντα “Εν Ελλάδι”, όπως σε ΗΠΑ, Γερμανία, Ιταλία και Ισπανία.
Ο κ. Συμεωνίδης εκτιμά ότι τα πρώτα προϊόντα της επιχειρηματικής συνεργασίας ΜΕΒΓΑΛ-Creta Farm θα είναι στην αγορά στα μέσα Φεβρουαρίου. Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να οριστικοποιηθούν οι συζητήσεις και για την ονομασία των καινοτόμων αυτών προϊόντων . Στο μεταξύ οι δύο εταιρίες έχουν ξεκινήσει διαδικασία κατοχύρωσης της πατέντας που αφορά στη διαδικασία παραγωγής των προϊόντων.
Η ΜΕΒΓΑΛ κυκλοφορεί ήδη στην αγορά ένα γιαούρτι με την επωνυμία “Μεσογειακό” και το οποίο έχει μηδενική χοληστερόλη (παρασκευάζεται χωρίς ζωικά λιπαρά, με ελαιόλαδο). Το προϊόν αυτό βραβεύθηκε πέρσι ως καινοτομικό.
ΕΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΕΝ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΟΥΣ,ΤΟΤΕ ΤΙΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΜΙΑ ΝΑ ΤΑΐΖΕΙ ΜΠΈΙΚΟΝ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑΟΥΡΤΟΠΟΛΕΜΟ!!!
ΠΡΕΖΑ TV
6-1-2010
Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΜΕΒΓΑΛ, Δημήτρη Συμεωνίδη, αυτές τις ημέρες ολοκληρώνονται οι δοκιμές σε κίτρινα τυριά ώστε να «κλείσει» η τελική γεύση για κάθε προϊόν. Θα ακολουθήσει αντίστοιχη διαδικασία και σε λευκά τυροκομικά προϊόντα. Στόχος των δύο συνεργαζόμενων εταιριών εκτός από την ελληνική αγορά, είναι χώρες του εξωτερικού, τουλάχιστον εκεί που έχει ήδη παρουσία η Creta Farm με τα προϊόντα “Εν Ελλάδι”, όπως σε ΗΠΑ, Γερμανία, Ιταλία και Ισπανία.
Ο κ. Συμεωνίδης εκτιμά ότι τα πρώτα προϊόντα της επιχειρηματικής συνεργασίας ΜΕΒΓΑΛ-Creta Farm θα είναι στην αγορά στα μέσα Φεβρουαρίου. Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να οριστικοποιηθούν οι συζητήσεις και για την ονομασία των καινοτόμων αυτών προϊόντων . Στο μεταξύ οι δύο εταιρίες έχουν ξεκινήσει διαδικασία κατοχύρωσης της πατέντας που αφορά στη διαδικασία παραγωγής των προϊόντων.
Η ΜΕΒΓΑΛ κυκλοφορεί ήδη στην αγορά ένα γιαούρτι με την επωνυμία “Μεσογειακό” και το οποίο έχει μηδενική χοληστερόλη (παρασκευάζεται χωρίς ζωικά λιπαρά, με ελαιόλαδο). Το προϊόν αυτό βραβεύθηκε πέρσι ως καινοτομικό.
ΕΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΕΝ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΟΥΣ,ΤΟΤΕ ΤΙΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΜΙΑ ΝΑ ΤΑΐΖΕΙ ΜΠΈΙΚΟΝ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑΟΥΡΤΟΠΟΛΕΜΟ!!!
ΠΡΕΖΑ TV
6-1-2010
6 σχόλια:
λαθος πρεζα τα προιοντα τουσ ειναι για την ανωτερη ταξη οχι για τουσ κοινουσ θνητουσ
http://gamato.forumotions.com/
για τους βλάκες είναι τα προιοντα τους. Το ελαιολαδο ειναι πιο φτηνο απ' το ζωικο λιπος και πιο ανοστο.
αγοραζω Creta Farm καθως πολυ κοντα στο Ρεθυμνο ειχα την ευκαιρια να δω και τις αρτιες εγκαταστασεις τους. Πολλα τα διεθνη βραβεια μου δινουν τη σιγουρια να επιλεγω προϊοντα του τοπου μου.
η συνεργασια αυτη μου δινει το εναυσμα να εμπιστευτω και την Μακεδονικη εταιρεια, κατι που εχω σταματησει να κανω προ καιρου στον κο. MIG-Δέλτα, Βγενοπουλο :[
Επίσης πολύ κοντά στο Ρέθυμνο είναι και πολύς κόσμος με πιο καθαρά μάτια και μύτη από τα δικά σου! Χιλιάδες τόνοι κοπρολάσπη σε υδροβιότοπο, μολυσμένες γεωτρήσεις, θαλάσσια μόλυνση, και απίστευτη δυσοσμία που προφανώς φίλε τα γνωρίζεις αλλά αλήθεια γιατί δεν τα λες; Νομίζω ότι όλοι καταλαβαίνουν!!!!!!!
Na dineis stoixeia prota prin milas gia molinseis
Δημοσίευση σχολίου