Παρασκευή, Ιανουαρίου 15, 2010

ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ GOLDEN BOY...ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΑΚΙ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ...

Έτοιμος να υπογράψει την επέκταση της απόσπασης στην Ολυμπιακή Χωριό 2004 ΑΕ (θυγατρική του ΟΕΚ) του μέλους του εθνικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Φωτάκη με αποδοχές που πλησιάζουν τα 6.770 ευρώ μηνιαίως (!!!) εμφανίζεται ο Υπουργός Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης. Εκτός από την απίστευτα προκλητική αμοιβή προκαλεί έκπληξη και το γεγονός η εταιρεία Ολυμπιακό Χωριό 2004 ΑΕ (ΟΧΑΕ) που τα έσοδα της προέρχονται αποκλειστικά από τις εισφορές ασφαλισμένων (υπέρ ΟΕΚ) δεν έχει λόγο ύπαρξης αφού το Ολυμπιακό Χωριό κατασκευάστηκε από το 2004 για τις ανάγκες των Ολυμπιακών Αγώνων.

Οι εργαζόμενοι του ΟΕΚ (www.syoek.gr) έχουν καταγγείλει επανειλημμένα την επιχείρηση «αποκατάστασης» αρκετών GOLDEN BOYS της ΟΧΑΕ που εδώ και χρόνια λαμβάνουν αδικαιολόγητα αμοιβές 5 και 10 χιλιάδων ευρώ μηνιαίως και τάσσονται υπέρ της πλειοψηφίας των εργαζομένων της ΟΧΑΕ που αμοίβονται με περίπου 1000 ευρώ μηνιαίως και επιθυμούν την ένταξή τους στον ΟΕΚ. Προεκλογικά μάλιστα η παράταση θητείας της ΟΧΑΕ έως το 2011 (!!!) και οι μισθοί των Golden Boys αποτέλεσε αντικείμενο της εκπομπής του Νίκου Ευαγγελάτου στον ΑΝΤ1.

Φαίνεται όμως ότι τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει το μέλος του εθνικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ που όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες έχει την απόλυτη στήριξη βασικού και καταξιωμένου στελέχους της κυβερνητικής επιτροπής.
Ο λαός αρχίζει να «ψυλλιάζεται» τι κρύβεται πίσω από τα opengov.gr και τα reality υπουργικά συμβούλια και να καταλαβαίνει πως η νέα διακυβέρνηση ερμηνεύει τις έννοιες και τις αξίες της αξιοκρατίας, της κοινωνικής δικαιοσύνης, του σεβασμού στον πολίτη και στα προβλήματά του...

Β.Α

ΠΡΕΖΑ TV
15-1-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: