Τετάρτη, Ιανουαρίου 13, 2010

ΑΠΟΡΡIΠΤΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ GOLDEN HALL...ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟ THE MALL ATHENS...ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ...

Την απόρριψη όλων των προσφυγών που έχουν υποβληθεί κατά της μετατροπής του Διεθνούς Κέντρου Ραδιοτηλεόρασης σε εμπορικό συγκρότημα, αναμένεται να εισηγηθεί
η σύμβουλος Επικρατείας Ειρήνη Σαρπ.

Η εισήγηση απορρίπτει όλους τους λόγους ακυρώσεως που υποστηρίζουν ότι παραβιάζονται το ρυθμιστικό σχέδιο Αθηνών, το άρθρο 17 και 24 του Συντάγματος και κρίνει νόμιμη την μελέτη κυκλοφοριακών επιπτώσεων.

Κατά των πράξεων μετασκευής, οικοδομικής άδειας και αλλαγής χρήσεων προσέφυγαν Εμπορικοί Σύλλογοι, Πολιτιστικοί Σύλλογοι και κάτοικοι των περιοχών Αμαρουσίου, Χαλανδρίου και Νέας Ιωνίας, υποστηρίζοντας ότι δημιουργούνται ανταγωνιστικές επιχειρήσεις και ότι προκαλείται βλάβη στο περιβάλλον, καθώς και κυκλοφοριακή συμφόρηση.
Σύμφωνα με την εισήγηση το κτίριο είχε ανεγερθεί με νόμιμη άδεια που δεν ανακλήθηκε ούτε ακυρώθηκε και είχαν προβλεφθεί οι μεταολυμπιακές χρήσεις του. Παρέμβαση υπέρ του κύρους των πράξεων έχει ασκήσει η εταιρεία Lamda Δομή και Lamda Development που ανακηρύχθηκαν ανάδοχες ύστερα από διαγωνισμό της εταιρείας Ολυμπιακά Ακίνητα Α.Ε., νοικιάζοντας για 40 χρόνια το κτίριο.

ΟΛΑ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ GOLDEN HALL...
ΜΕ ΤΟ THE MALL ATHENS ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ,ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;;;;


ΠΡΕΖΑ TV
13-1-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: