Κυριακή, Φεβρουαρίου 28, 2010

ΜΠΟΪΟΤΑΖ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ,ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 1Η ΜΑΡΤΙΟΥ,ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ "24 ΩΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ"...


Μποϋκοτάζ για μιά μέρα αποφάσισαν οι μετανάστες στη χώρα μας ως μορφή αντίστασης «στα μηνύματα ξενοφοβίας και ρατσισμού, αλλά και αντίδρασης στον αποκλεισμό των μεταναστών που ειρηνικά ζουν και εργάζονται»
Με σύνθημα «δεν ξοδεύουμε ούτε ένα ευρώ για 24 ώρες! Καμία αγορά την 1η Μαρτίου», το ειρηνικό κίνημα «24 ώρες χωρίς εμάς» καλεί τους μετανάστες και τους πρόσφυγες που βρίσκονται στην Ελλάδα να απόσχουν από κάθε οικονομική συναλλαγή για ένα ολόκληρο 24ωρο, όπως γράφουν οι δημιουργοί της κίνησης στη σελίδα των σχεδόν 6.000 μελών στο Facebook.

Όπως αναφέρουν Τα Νέα, δημιουργός της σελίδας είναι ο Αλβανός δημοσιογράφος Νίκο Αγκο. «Πρόκειται για μια κίνηση που πρωτοξεκίνησε στην Αμερική το 2006, όταν χιλιάδες διαδηλωτές βγήκαν στους δρόμους, οι μαθητές δεν πήγαν στα σχολεία, οι εργάτες στα εργοστάσια. Η Αμερική κλήθηκε να 'φανταστεί' τη ζωή της χωρίς τον Λατινοαμερικανό της» λέει.
Την 1η Μαρτίου οι μετανάστες θα αντισταθούν σε Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία, Γερμανία και Βέλγιο. «Στην Ελλάδα δεν περιμένουμε να γίνει ό,τι έγινε στην Αμερική και ούτε εμείς καλούμε σε απεργία τους μετανάστες. Αυτό θα έπρεπε να το κάνουν τα συνδικάτα. Ποιος μπορεί να τους προτρέψει να χάσουν το μεροκάματό τους;». Ήδη πάντως ξεκινούν να δουλεύουν για τη διοργάνωση μιας πανευρωπαϊκής απεργίας του χρόνου.
«Το νόημα της κίνησης θεωρητικά αυτό είναι. Τι θα έκαναν οι γιαγιάδες, αν οι γυναίκες που τις φροντίζουν δεν πήγαιναν μία ημέρα στο σπίτι; Τι θα έκανε η ΕΒΓΑ της γειτονιάς αν οι μετανάστες, που στην πλειονότητά τους από συνοικιακά καταστήματα προμηθεύονται τα απαραίτητα προϊόντα, δεν ψώνιζαν;».

ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΕΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΝΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΝ...ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΑΣ ΣΚΗΝΙΚΑ ΩΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...

ΠΡΕΖΑ TV
28-2-2010

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ

ΤΕΛΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΟΜΙΜΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ, ΜΠΕΡΤΟΔΟΥΛΩΝ, ΣΚΑΤΟΡΟΥΦΙΑΝΩΝ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ, "ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΩΝ", ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΨΥΧΑΣΘΕΝΩΝ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ.

ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΜΑΖΟΡΕΤΕΣ GAY ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟΤΡΙΧΩΜΕΝΟΥΣ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΦΘΟΝΟ ΑΡΧΑΙΟ ΦΛΕΜΑ ΑΘΑΝΑΤΟ (ΚΟΙΝΩΣ ΡΟΧΑΛΑ) ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΜΑΤΙΑΖΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

να κανουν και μια μερα αποχη απο τις κλοπες η τις διαρρηξεις.

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ.
Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ 0%
Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ -70%
Η ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ -90%
ΚΑΙ Η ΦΥΛΗ +95%
ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ Η ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΣΛΙΜΙΑ ΔΙΧΩΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ.
ΕΞΩ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΕΖΑ ΚΑΙ ΣΥ ΑΥΡΙΟ ΑΠΕΡΓΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ;

ΧΟ,ΧΟ,ΧΟ κλείστο καλύτερα,δεν γαμιέται,ούτως ή άλλος παρωδεία είσαι!!!

ΦΡΕΖΑ.ΤV

Ανώνυμος είπε...

δηλαδη την δευτερα δεν θα εχουμε ληστειες, συμπλοκες, μαχαιρωματα, διαρρηξεις και κλοπες αυτοκινητων?

να κανουν απεργια πιο συχνα τοτε.

Ανώνυμος είπε...

365 μέρες χωρίς αυτούς θα ήταν παράδεισος για εμάς και κόλαση για τους κουλτουριάριδες αφού δεν θα έχουν κάποιον για να τους κάνει ευτυχισμένους.

Ανώνυμος είπε...

κοιτα κατι (συμ)πατριωτες που θα εχουμε. Εμεις θα πληρωνουμε και αυτα τα μαλακισμενα θα κλεβουν, Καλα ρε ευκαιρια αυριο να τους πεταξουμε στην θαλασσα ολους τους αλητες. ΟΥΣΤ. παλιοπακιστανοι μογγολα.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω. Αυριο να μην πληρωσουν αυτοι και εγς να μην πληρωσω τις υπολοιπες μερες του χρονου. Ειμαστε σοβαροι. Που τους ζητηθηκε να πληρωσουν τα μαμουχαλα. Στο τζαμπα ζουνε.

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΑΠΙΝΕΣ ΘΑ ΧΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ?

Ανώνυμος είπε...

Η κατάντια του κάποτε πρωτοπόρου και δημιουργικού Ελληνικού πνεύματος είναι διάχυτη στα παραπάνω σχόλια...