Παρασκευή, Φεβρουαρίου 05, 2010

ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΘΗΤΩΝ...ΣΤΟ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΟΛΟΥ...ΜΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ!!!

ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ...ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ...

Επίθεση από τρεις μαθητές των 2ου Γυμνασίου και 2ου Λυκείου Βόλου δέχτηκαν προχθές ένας μαθητής και ένας καθηγητής του 1ου Γυμνασίου Βόλου, την ώρα μάλιστα του μαθήματος.
Οι τρεις μαθητές, δύο εξ αυτών φοιτούν στο 2ο Γυμνάσιο Βόλου και ο ένας στο 2ο Λύκειο Βόλου, προχθές, κατά τις 12 περίπου το μεσημέρι, χτύπησαν την πόρτα μίας αίθουσας του 1ου Γυμνασίου Βόλου.
Ζήτησαν να σηκωθεί από τη θέση του ένας μαθητής του σχολείου, αφού φώναξαν το όνομά του και μόλις ο νεαρός σηκώθηκε, ο ένας μαθητής τον γρονθοκόπησε στο πρόσωπο.
Όλα αυτά έγιναν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και μόλις ο καθηγητής, ο οποίος εκείνη την ώρα παρέδιδε μάθημα, προσπάθησε να επιληφθεί του θέματος, τότε άλλο παιδί από την παρέα των μαθητών τον κλώτσησε στο πόδι και τον χτύπησε στο πρόσωπο.
Αμέσως μετά από την επίθεση αυτή ενημερώθηκε τόσο η Διευθύντρια του σχολείου, όσο και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, ενώ έγιναν αναφορές στα σχολεία προέλευσης των μαθητών.
Στο σημείο αυτό πρέπει να σημειωθεί πως τα παιδιά της τάξης αναγνώρισαν και τους τρεις «εισβολείς», μιας και το ένα από τα τρία παιδιά φοιτούσε στο σχολείο.
Όμως εξαιτίας της ανάρμοστης συμπεριφοράς του η Διεύθυνση αποφάσισε την αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος. Έτσι ο μαθητής εγγράφηκε -σύμφωνα με τον κ. Δημήτρη Παταβάλη, Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας- στο 8ο Γυμνάσιο Βόλου κι έπειτα στο 2ο Γυμνάσιο Βόλου, μιας και η συμπεριφορά του δεν διορθώθηκε.
Ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί ο λόγος που εισέβαλαν οι μαθητές των άλλων σχολείων στην τάξη του 1ου Γυμνασίου Βόλου, όμως το περιστατικό προκάλεσε αναστάτωση τόσο στους μαθητές και καθηγητές του σχολείου, όσο και στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας, η οποία μάλιστα χαρακτήρισε το περιστατικό «τραγικό».

taxydromos

ΠΡΕΖΑ TV
5-2-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: