Πέμπτη, Φεβρουαρίου 18, 2010

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΓΙΑΤΡΩΝ ΣΤΗ ΣΚΟΠΕΛΟ...ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ;;;;

ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ,ΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ;;;
ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ;;;

Σε κινητοποιήσεις προσανατολίζονται οι κάτοικοι της Σκοπέλου, καθώς το νησί παραμένει για τρίτη χρονιά χωρίς παιδίατρο, ενώ λείπουν γιατροί και άλλων ειδικοτήτων από το Κέντρο Υγείας.
Σε ανοιχτή σύσκεψη που έγινε σήμερα στο νησί, αποφασίστηκε να εξαντλήσουν κάθε μορφή πίεσης για την εξεύρεση λύσης. "Όλα τα ενδεχόμενα αντίδρασης είναι πλέον ανοιχτά ,στην περίπτωση που το υπουργείο Υγείας δεν ικανοποιήσει τα αιτήματά μας", δήλωσε χαρακτηριστικά η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Σκοπέλου Βαρβάρα Αναγνώστου, που είχε την πρωτοβουλία σύγκλησης της σύσκεψης.
Επισημαίνεται, ότι ο Δήμος Σκοπέλου απέστειλε υπόμνημα για το θέμα των ελλείψεων στο Κ.Υ. στις 11 Φεβρουαρίου, στην υπουργό Υγείας Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, χωρίς μέχρι στιγμής να λάβει κάποια απάντηση.

ΠΡΕΖΑ TV
18
-2-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: