Τρίτη, Φεβρουαρίου 02, 2010

Ο ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΜΕΝΕΓΑΚΗ...ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ ΤΩΝ ΤΗΛΕΚΑΝΙΒΑΛΩΝ!!!(ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ...ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟ...)

Oταν η κλειδαρότρυπα παίρνει διαστάσεις πόρτας, όλα περνούν από μέσα. Από αλλού περιμέναμε την επίσημη ανακοίνωση για χωρισμό ( Μπραντ Πιτ - Αντζελίνα Τζολί ) και από αλλού μας ήρθε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής. Πολύ καλά μελετημένες η ώρα και η ημέρα του δελτίου Τύπου, το οποίο συμπύκνωνε το τέλος της σχέσης της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου . Τα κουτσομπολίστικα μεσημεριανά και απογευματινά προγράμματα είχαν τελειώσει, το δελτίο του SΤΑR δεν θα προλάβαινε να κάνει... εκτενές ρεπορτάζ, η παρουσιάστρια θα είχε ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο να ηρεμήσει, αφήνοντας τη βόμβα να σκάσει και τον σαματά να κοπάσει.

Εγινε πραξικόπημα;
Τίποτε όμως δεν πήγε όπως το είχε υπολογίσει το πρώην ζεύγος. Διότι η Σταματίνα Τσιμτσιλή, που παρουσιάζει το «ΤV Weekend» στο Αlter, είδε τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή τηλεθέαση που δεν είχε ξαναδεί ούτε στον ύπνο της! Το δελτίο ειδήσεων του SΤΑR, με παράθυρα που σου έδιναν την εντύπωση ότι έχει γίνει πραξικόπημα, δεν εγκατέλειψε το Τοp 10 τηλεθέασης, τερματίζοντας στο σύνολο των προγραμμάτων δέκατο την Παρασκευή, δεύτερο το Σάββατο και πρώτο την Κυριακή.
Την ατμόσφαιρα... Μεταπολίτευσης ήρθε να ενδυναμώσει και το έκτακτο παράρτημα που βγήκε από τα περιοδικά «Ηello!» και «ΟΚ» την επομένη της επίσημης ανακοίνωσης, με τρανταχτό εξώφυλλο και κυρίως θέμα που ξετύλιγε εν είδει φωτορομάντζου τη σχέση από τη λαμπερή αρχή της ως το φωτογενές φινάλε. Το καθένα πούλησε σε καιρούς έντυπης και οικονομικής κρίσης από περίπου 60.000 τεύχη και συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του. Αραγε ο Γιάννης Λάτσιος και η Ελένη Μενεγάκη είχαν προβλέψει όλον αυτόν τον ντόρο; ΄Η μήπως τον είχαν οραματιστεί;

Ποιος, αλήθεια, δεν παραφύλαγε χθες από τις 10 παρά 10 το πρωί την πρώτη «καλημέρα» της ωραίας Ελένης μετά τον άσχημο διασυρμό της από τα ΜΜΕ όλο το Σαββατοκύριακο; Η πεσμένη διάθεσή της- ειλικρινής για κάποιους, σκηνοθετημένη για πολλούς άλλους- ανέβασε τα νούμερα της τηλεθέασης. Ολοι ξαφνικά απαρνήθηκαν το ανδρικό δίδυμο Καραμέρος- Χαριτάτος στον ΑΝΤ1 για να τη δουν να βαριαναστενάζει κάθε τρεις και λίγο. Οσο για τον πατέρα των τριών παιδιών της, ήρθε η ώρα να βγει από τη σκιά της, πληροφορώντας το πανελλήνιο ότι μπορεί να τα καταφέρει και χωρίς τη λαμπερή συμβία του- δεν ήταν λίγοι άλλωστε εκείνοι που θεωρούσαν ότι ο συγκεκριμένος γάμος είχε βοηθήσει περισσότερο το δικό του προφίλ.
Κάπως έτσι, ο διαφημιστικός χρόνος που αναλογούσε στον χθεσινό «Καφέ (της παρηγοριάς) με την Ελένη» δεν υποτιμολογήθηκε, ήτοι δεν πουλήθηκε φθηνότερα στους διαφημιζομένους προκειμένου να τους δελεάσουν, όπως συμβαίνει κατά κόρον στην τι-βι. Και, όπως ήταν αναμενόμενο, πλήθος διαφημιζομένων έδειξαν ενδιαφέρον να βάλουν επιπλέον των ήδη προγραμματισμένων μηνυμάτων τους όλη την εβδομάδα. Συμπέρασμα: όταν η ψυχολογία πέφτει, οι μετοχές σου ανεβαίνουν.

Τόσο οι εκπομπές- και όχι μόνο οι κουτσομπολίστικες- όσο και το δελτίο του Star κατασπάραξαν το θέμα του διαζυγίου μέσα σε ατμόσφαιρα αστυνομικού ρεπορτάζ. Απευθείας συνδέσεις με το ερμητικά κλειστό σπίτι στα Μελίσσια και πλάνα του αυτοκινήτου της Μενεγάκη να περνά αστραπιαία προσπαθώντας να αποφύγει κάμερες και παπαράτσι. Θριλερική αναπαράσταση της νύχτας της περασμένης Πέμπτης, όταν η παρουσιάστρια υποτίθεται ότι μιλούσε ταυτόχρονα στο τηλέφωνο με τις τρεις επώνυμες «κολλητές» της, Τζένη Μπαλατσινού,Νατάσα Θεοδωρίδου και Δέσποινα Βανδή. Υπονοούμενα για «πρόσωπα-κλειδιά» που μπήκαν στη ζωή του ζεύγους παρασύροντάς το στη μοιχεία και μοιραία στον χωρισμό.

Τι είχαμε, τι χάσαμε...
Η μαυροντυμένη Ελένη βγήκε χθες με θαμπό μακιγιάζ, χωρίς το σχήμα «ψαράκι» να τονίζει το μελαγχολικό βλέμμα της στην άκρη των βλεφάρων. Αλήθεια ή θέατρο; Μύθος ή πραγματικότητα; Κανείς δεν ξέρει. Πραξικόπημα μπορεί να μην έγινε, πρόκειται όμως για ένα τέλος εποχής στα πρότυπα των πρωινάδικων όπως τα ξέραμε. Η Μενεγάκη εν μιά νυκτί εκθρονίστηκε από το βασίλειό της, όχι επειδή η εκπομπή του ΑΝΤ1 είναι καλύτερη, αλλά επειδή εκείνη χώρισε με τον γενικό διευθυντή του προγράμματός του. Εχασε το προφίλ που την έκανε τόσο αγαπητή στις νοικοκυρές: από τη θεά της γονιμότητας που μοιράστηκε εις τριπλούν τις πρωινές ναυτίες της και την προσωποποίηση της οικογενειακής ευτυχίας, έγινε ξαφνικά μια ζωντοχήρα μιασμένη από τα πάνελ.
Οπως άλλωστε είπε και ένας δαιμόνιος ρεπόρτερ του SΤΑR, «μας πούλησε τον γάμο της, τον φχαριστηθήκαμε, σόρι, αλλά τώρα θα φχαριστηθούμε και το διαζύγιο». Για τις δικές μας λύπες και χαρές, ούτε λόγος όταν η τηλεόραση είναι τόσες ώρες ανοιχτή...

Επειδή ένας χολιγουντιανός γάμος όπως του Λάτσιου και της Μενεγάκη δεν θα μπορούσε παρά να συνοδεύεται από ένα χολιγουντιανό προγαμιαίο συμβόλαιο, ιδού η μοιρασιά περιουσιακών στοιχείων που έγινε- σύμφωνα με πληροφορίες.

- Εκείνη κράτησε το σπίτι στα Μελίσσια, το οποίο είναι στο όνομά της.
- Εκείνος κράτησε ένα μεγάλο οικόπεδο στη Χαλκιδική.
- Στο όνομα των παιδιών έχουν περάσει τρία υπό κατασκευήν σπίτια στο Ντουμπάι, καθώς και ένα ξενοδοχείο στη Μύκονο, που το ζευγάρι είχε από κοινού.

Μιλώντας με αριθμούς (της ΑGΒ)..
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Δελτίο SΤΑR: Σύνολο 15,4%, υψηλότερο ποσοστό 27,9% (ηλικίες 15-24).
ΣΑΒΒΑΤΟ
Δελτίο SΤΑR: Σύνολο 28,6%, υψηλότερο 39,3%(γυναίκες, 25-44). ΤV Weekend (Αlter): Σύνολο 29,9%, υψηλότερο 45,6%(γυναίκες 45-65). ΚΥΡΙΑΚΗ
Δελτίο SΤΑR: Σύνολο 24,8%, υψηλότερο 43,2%(γυναίκες 25-44).
ΤV Weekend (Αlter): Σύνολο 22%, υψηλότερο 35,6%(γυναίκες 45-64).

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 1 ΜΗΝΑ...Η ΕΛΕΝΗ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ;;;;

ΠΡΕΖΑ TV
2-2-2010

4 σχόλια:

shin0bi είπε...

Στ' αρχίδια μας κι αυτή κι ο Γιάννης.

Ανώνυμος είπε...

ρε μαλακα πρεζα και εσυ ασχολισε με την πυτανα τωρα ?

γαμισε μας και γραψε τιποτα τις προκοπης

Ανώνυμος είπε...

Σκατά στα μούτρα της μαλακισμένης.

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια προσβαλεται το ...πρωην ''εθνικο μας ζευγαρι''
Ν Τ Ρ Ο Π Η ! ! !