Σάββατο, Φεβρουαρίου 06, 2010

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ,ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ...


Ο ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΕ ΒΑΣΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗ ΜΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ...
ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ "ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ","Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ" ΚΤΛ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΑΓΟΥΝ ΤΗΝ ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΕΝΩ ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΝ ΠΡΑΞΕΙΣ ΒΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΠΟ ΧΩΡΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΙΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΤΥΧΗΣ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΟΥΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ...

ΠΡΕΖΑ TV
6-2-2010

67 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Το παρακάτω ισχύει 100 φορές περισσότερο για την Ελλάδα που έχει και μια ιστορία …κάπως μεγαλύτερη από την Αυστραλία
Ο Αυστραλός πρωθυπουργός Kevin Rudd πρότεινε στους Μουσουλμάνους που θέλουν να ζουν κάτω από τον Ισλαμικό νόμο...


της Σαρία, να φύγουν από τη χώρα. Η κυβέρνηση της Αυστραλίας θέλει να αποτρέψει τυχόν τρομοκρατικές ενέργειες, βάζοντας στο στόχαστρο τους φανατικούς. Ο Rudd εξαγρίωσε μερικούς Αυστραλούς Μουσουλμάνους, λέγοντας ότι υποστηρίζει το να επιτηρούνται τα τζαμιά της χώρας από υπηρεσίες πληροφοριών.

Τα λόγια του ήταν :

"Οι μετανάστες, και όχι οι Αυστραλοί, είναι αυτοί που πρέπει να προσαρμοστούν. Έτσι είναι, και άμα τους αρέσει! Βαρέθηκα να ανησυχούμε σε αυτή τη χώρα μήπως προσβάλλουμε ένα άτομο ή την κουλτούρα του. Από τότε που έγιναν οι τρομοκρατικές επιθέσεις στο Bali , η πλειοψηφία των Αυστραλών ένιωσε ένα κύμα πατριωτισμού.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΑΤΣΑ ΝΑΖΙ ΔΕΣ ΤΟΥΣ!ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕΣ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΟΠΑΠΑΔΕΣ ΝΑΖΙ!ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΝΑΖΙ ΜΟΝΑΧΟΙ!ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟΜ ΧΑΜΠΑΡΙ!ΑΝΤΙFA NORTH

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Η ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ

Είμαι εγώ, που κλείνω μέσα μου τη δύναμη της φυλής μου. Είμαι εγώ, που νοιώθω μέσα μου το νεύρο και τα βιώματα αιώνων. Είμαι εγώ, που νοιώθω μέσα μου τη ζωντανή παρουσία γενεών, που πέρασαν χαράσσοντας βαθειά αυλάκια, για να βρίσκουν το δρόμο τα άλλα Έθνη.Είμαι εγώ, που με κεντρίζει αδιάκοπα η Αποστολή μου και είναι έντονη μέσα μου, όπως οι κτύποι της καρδιάς μου. Είμαι εγώ, που δεν περιμένω καθοδήγηση! Μα φτιάχνω μόνος μου, αυτό που έχω καθορίσει σαν “ζειν”, τον αγώνα μου. Είμαι εγώ, που θεωρώ τη ζωή μου πολύτιμη, γιατί είμαι ταγμένος σ΄ έναν ιερό σκοπό.Είμαι εγώ, που κρατώ το λάβαρο και οι άλλοι με ακολουθούν. Είμαι ο Ξεσηκωμός!Είμαι εγώ, που κεντρίζω τους κοιμισμένους, τους επαναπαυμένους, τους βολεμένους. Είμαι ο Επαναστάτης! Είμαι εγώ, που καλύπτω τους κουρασμένους, τους λαβωμένους μέχρι να ξαποστάσουν. Είμαι ο Συναγωνιστής! Είμαι εγώ, το ξέσπασμα ανθρώπου γεννημένου ελεύθερου, που προσπαθούν να τον κάνουν δούλο. Είμαι η Οργή!Είμαι εγώ, ο θεματοφύλακας αρχέγονων αξιών και ιδεών. Είμαι ο Συνεχιστής! Είμαι εγώ, που οραματίζομαι να διαμορφώσω το αύριο. Μια νέα πραγματικότητα, που θα κυβερνούν οι αξίες του Ελληνισμού και θα κυριαρχεί ο Ηρωικός Άνθρωπος… Είμαι εγώ ο Εθνικιστής.

Ανώνυμος είπε...

μεγαλε πρεζα εγραψες!τρελο ντοκουμεντο!κοιτα τον παππου αριστερα με το μουστακι,πρεπει να ναι πρωτοπαλικαρο της χ.α και σκινχεντ και κανει επιθεσης σε μεταναστες!ζητω το νεο νομοσχεδιο!κατω το κρατος!ζητω οι μεταναστες!κατω οι ελληνες!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΙΤΕΡΑ ΦΑΤΣΑ ΝΑΖΙ ΠΑΡΑ ΠΟΥΣΤΡΟΝΑ ΒΡΩΜΥΛΟΥ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ .ΑΚΟΥ ΑΝΤΙA NORTH.ΜΙΑΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ,ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

@7:26
Ω ΝΑΙ! ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Ο ΨΩΛΟΒΡΟΝΤΗΣ ΜΑΛΑΚΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

klase kana arxidi prwta fasistako kai ante kripsou roufiane.pou ste 100 malakes kai kati papoudia ksexasmena kai theleis kai na klaseis. fasistario

Ανώνυμος είπε...

sok sto panelineio , pesame apo ta synefa , malon einai plasth h fwtografia .

Ανώνυμος είπε...

ανώνυμε 7.26 τι πίνεις και δεν μας δίνεις?

Ανώνυμος είπε...

φασιστες!δεν θα σας αφησουμε να κανετε ξανα διαδηλωση!θα κανουμε καταληψη στο πανεπιστημιο θα αραζουμε μεσα αφου εχουμε ασυλο και θα περνουμε και το χαρτζηλικι μας απ τις MKO!αλλα οι φασιστες θα στε εσεις!

Ανώνυμος είπε...

ε και?

και ο τσιπρας παει στις συγκεντρωσεις των ακροαριστερων.

και ειναι και αρχηγος κομματος.

Ανώνυμος είπε...

Ο αρχηγος γιατι δεν πηγε ? ο προεδρος ?

Ανώνυμος είπε...

«Επαγγελματίας» διαρρήκτης έπεσε στα… χέρια της αστυνομίας. Όπως διαπιστώθηκε, ο δράστης είχε κλέψει το τελευταίο διάστημα 4 διαμερίσματα στην Καλαμαριά.

Συγκεκριμένα, ο 20χρονος αλλοδαπός, κατά τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο 2009, διέρρηξε συνολικά 4 διαμερίσματα, απ΄ όπου αφαίρεσε κοσμήματα και χρηματικά ποσά.

Επίσης, επ΄ αυτοφώρω συνελήφθη ακόμη ένας 26χρονος αλλοδαπός, ο όποιος αποπειράθηκε να διαρρήξει εξώπορτα διαμερίσματος στην περιοχή της Ανάληψης. Μάλιστα, έπειτα από έρευνα που διεξήχθη, διαπιστώθηκε ότι ο συλληφθείς είναι δράστης δύο επιπλέον διαρρήξεων σε διαμερίσματα, στην ίδια περιοχή, απ' όπου αφαιρέθηκαν 3 Η/Υ, χρηματικά ποσά και ηλεκτρονικές μικροσυσκευές.

Ανώνυμος είπε...

ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΡΩΝΕ ΜΠΟΜΠΕΣ ΑΠ ΤΟ ΝΑΤΟ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΜΠΟΜΠΕΣ!ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ!ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!ΨΗΦΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!ΕΚΤΟΣ ΑΠ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!ΦΑΙΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

Άνδρες της ασφάλειας Αθηνών συνέλαβαν δύο αλλοδαπούς, 28 και 37 ετών, οι οποίοι είχαν συστήσει συμμορία και με ταχυδακτυλουργικό τρόπο άνοιγαν τα αυτοκίνητα και έκλεβαν ότι έβρισκαν μέσα σε αυτά.

Οι δύο δράστες, όπως προέκυψε από την ανάκριση, τους τελευταίους δέκα μήνες διέπραξαν πενήντα μία διαρρήξεις επιβατικών αυτοκινήτων.

Μέσα από τα αυτοκίνητα αφαιρούσαν χρήματα, τσάντες, ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά τηλέφωνα, προσωπικά έγγραφα, αλλά και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Ανώνυμος είπε...

8 29 to xeis xasei ethniki. fasistakia to poulo ksana kai panta. oi metanastes einai aderfia mas. parte mia apoliti itta gia simera. fastistakia

Ανώνυμος είπε...

REEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE kounate to kefali san na bgoun xrysa ayga reeeeeeeeeeeeeee

Ανώνυμος είπε...

η ελληνικη συγκεντρωση εγινε!στο δρομο!καποιοι αραζαν ασυλο!διπλα στο μετρο μην τρεχουν κι ολας με κλουβες κοντα!τα συμπερασματα δικα σας!

Ανώνυμος είπε...

8 40 eisai asxetos fasistas. oute pou ksereis ti egine. oust fasista asxete.

Ανώνυμος είπε...

εγω εκει ειμουνα,εσυ?ασυλο η ιντερνετ καφε?η μηπως πουλαγες ομπρελες με τα αδερφια σου στην ερμου?ουστ εσυ βρωμιλο!

Ανώνυμος είπε...

Φασίστες στις τρύπες σας.
Καλοχόρταγο το σημερινό καυλί.
Σε κανα preza-tv μπορεί να κάνατε συγκέντρωση.Στο άσυλο ΠΟΤΕ.
2 που πλησίασαν στα προπύλαια είχαν την τύχη που τους άξιζε.

Ανώνυμος είπε...

Με παράτησε ο Αφγανός φίλος μου και ο Πακιστανος φίλος του που κάναμε όργια στο σπίτι μου και μου την χώνανε από πίσω.Ελπίζω να τους δώσουν την ιθαγένεια έτσι ώστε να με γαμάνε ως έλληνες αφού δεν μπορώ να βρώ γκόμενα.Μαζί στα όργια συμμετείχαν και πολλοί αντιεξουσιαστές που έμεναν στην Εκάλη και φιλοξενούσε και μερικούς Πακιστανούς για παρέα το βράδυ.

Σας παρακαλώ αφήστε τους ξένους για να μας πηδάνε και για να σφάζουν τις γυναίκες του μπροστά στην βουλή μπας και δούμε άσπρη μέρα.

Ανώνυμος είπε...

9.22 σου πήδηξαν τη γυναίκα?:(

Ανώνυμος είπε...

2 που πλησίασαν στα προπύλαια είχαν την τύχη που τους άξιζε.



σιγα ρε μαλακα μαχητή..
τυφλα να εχει ο κόναν.

χατζημαλάκα μουρόχαβλο.

Ανώνυμος είπε...

gemise 15xrona amyala anarxakia edo mesa.

gamise ta..

Ανώνυμος είπε...

ΦΑΣΙΣΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

esy eisai kai t arxidia moy oxi mono o eunikisths

Ανώνυμος είπε...

Exete berdeusi ta boutiasas...Tin ekdilosi den tin ekanan oute fasistes,oute nazistes,oute xrisaugites.H ekdilosi egine apo kiklous tis ekklisias.Mono se gerous xerete na kanete antisigkentrosis...

POU EISASTAN ''ANTIFASISTES'' PRIN MIA BDOMADA???KRIMENI STIS BILLES SAS....

Ανώνυμος είπε...

Καθώς όπως γράφουν δεν συγκεντρώθηκαν παραπάνω από 100 πατριώτες!!!!
οκ μάγκες...έτσι να λέτε εσείς για να αυτοικανοποιήστε...και να σας πιστεύουν τα πιτσιρίκια και τα πρόβατα... εσείς θα λέτε 100;;;.....εμείς θα λέμε ούτε 50!!!....τι 50;;;;....ούτε καν που μαζευτήκαμε γιατί μας κάνατε ντα από την ασφάλεια του ασύλου!!!
Άντε τώρα να παίξετε τους "κλέφτες και αστυνόμους" με τα ματ του αντιεξουσιαστή Χρυσοχοίδη...
Ξέρετε τον τρόπο...πετάμε καμμια πέτρα και γρήγορα πίσω στο άσυλο!!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕΣ'ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΘΑ ΖΕΙΤΕ ΝΥΧΤΑ ΜΕΡΑ

Ανώνυμος είπε...

FASISTES KOUFALES ERXONTAI KREMALES. OUST APO DW.

Ανώνυμος είπε...

Τα σκυλιά που πρώτα μας αλύχτησαν
ήταν τα δικά μας!
Με την κίτρινη λάμψη του ερπετού στα μάτια
και τα νύχια κοφτερά
έτοιμα για το δικό μας δέρμα!

Τους λύκους που κατοικήσανε το σπίτι μας,
αυτούς,
εδώ και χρόνια τους έχουνε για φίλους!
Μας όρμηξαν γαυγίζοντας:
«Είναι επικίνδυνοι!
Έχουν τις μνήμες στις επάλξεις!
Φιμώστε τους!
Δέστε τους!
Θέλουν να είναι ελεύθεροι!
και έξω απ’ το κοπάδι!»

Τι να μιλήσουμε τώρα μ’ αυτούς!
Τι μπορεί κανείς να κουβεντιάσει με τους σκύλους!
Άχρηστα τα λόγια!
Χαμένα στην οχλαγοή!
Και τα σκυλιά,
Σκυλιά είναι μονάχα!

Ανώνυμος είπε...

9:45 oxi alla etsi opws pame 8a mas phdane kai emas :(

Ανώνυμος είπε...

enw magka esi pou eisai 25 i 45 i 65 exeis poli mialo kai mas klaneis t arxidia. to ksereis oti mas klaneis t arxdia?
ki esi poihth balto ston kwlo sou to poihma sou arxida fasista asxete.
to asylo fylagame apo to fasismo re mounia. oust . kariolia.

prince serengeti είπε...

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΟΣΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΣΩΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΛΕΞΗ ΦΑΣΙΣΤΑΣ &ΠΟΙΟ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ?Fascio ονομάζεται στα ιταλικά το δεμάτι ράβδων το οποίο αποτελεί σύμβολο δύναμης μέσω της ενότητας: από μόνη της κάθε ράβδος είναι εύθραστη, ενώ ως δεμάτι είναι δυνατές. Ο όρος πρωτοεμφανίστηκε στη Σικελία του 1870, και ειρωνικά πρωτοχρησιμοποιήθηκε από ομάδες δημοκρατών και επαναστατών, αποκτώντας αριστερές αποχρώσεις που τον έκαναν ελκυστικό σε πολλούς.
Ο φασισμός αν και διαδεδομένη έννοια, δύσκολα ορίζεται.Ωστόσο η έλλειψη ιδεολογικής καθαρότητας δεν τον εμπόδισε να απλωθεί στην Ευρώπη του Μεσοπολέμου, εκμεταλλευόμενος το κλίμα αστάθειας, φόβου και βίας που δημιούργησαν τόσο ο πρώτος όσο και η ανατροπή συστημάτων (εκκλησία,βασιλεία) που όριζαν την ήπειρο για αιώνες.Ο φασισμός επικαλείται εξωτερικούς εχθρούς ή συνωμοσίες (τεκτονισμός, κομμουνισμός, εβραίοι, άραβες, μουσουλμάνους φονταμενταλιστές) ενάντια στη χώρα, διατηρώντας έτσι ένα καθεστώς συνεχούς «πολέμου» και επιφυλακής. Ο πασιφισμός είναι προδοσία και αδυναμία.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ:ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΧΕΓΓΥΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ?ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ?ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ.ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ.ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΕΔΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΣΧΟΛΕΙΟ Η΄΄ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΤΕΧΝΗ&ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ &ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΜΕΣΟΥΣ Η΄΄ΑΜΕΣΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΞΕΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΟΤΑΝ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΑΝ ΜΕ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΕΡΓΑΣΘΟΥΝ&ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΗΡΘΑΝ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΠΛΗΓΩΜΕΝΟΙ ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΟΙΚΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΓΑΣΘΟΥΝ?ΑΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΔΙΠΟΛΙΚΟ ΦΑΣΙΣΜΟ.ΣΩΣΤΑ?ΟΧΙ! ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠΥΘΜΕΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ&ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ.ΟΙ ΜΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΙΜΟΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΔΕΙ ΜΙΝΑΡΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΝ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ.ΝΑΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΟΙ &ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΑΚΟΜΗ&ΑΛΟΘΡΗΣΚΟΙ ΣΕΒΑΣΘΗΚΑΝ.ΟΙ ΔΕ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΥ ΞΕΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ.ΞΕΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΑΙΤΙΕΣ.ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ.ΚΑΙ ΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕ ΟΤΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

@11:50

Τώρα εσύ όλα αυτά τα αντέγραψες από κάπου;
Και καταλήγεις στο ότι....θα γίνει πόλεμος για να δούμε τα θετικά αποτελέσματα μετά από πολλά πολλά χρόνια;

Μα τι λές;

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕΣ'ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΘΑ ΖΕΙΤΕ ΝΥΧΤΑ ΜΕΡΑ

liondani είπε...

Τελικά είμαι και εγώ φασίστας ... και δεν το ήξερα. Να σε καλά ρε PREZA που μου ανοιξες τα μάτια. Δεν θα ξανά πάω σε τέτοιες εκδηλώσεις...
όχι τίποτα άλλο άλλο δεν αντέχω τόσο κόσμο. Παίζει πολύ με το photoshop ο Θεός... Πρέπει να ήταν οφθαλμαπάτη τελικά... ΤΟΣΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ στην Ελλάδα ??? ΟΥΟΥΟΥΣΤ !!! Γραματείς @ Φαρισαίοι !

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΒΡΕ ΠΑΠΑΡΑ!!!!!
Κ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΖΩΟΝ!!!!ΟΥΤΕ Κ ΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ!

Ανώνυμος είπε...

Το περίεργο δεν είναι ότι ο Γεωργιάδης ήταν εκεί. Το περίεργο είναι ότι δεν κατέβηκε όλο το τσίρκο (Λάος).

Ανώνυμος είπε...

σκατόπαιδα σας μάθανε (όχι τυχαία φυσικά) να πιπιλάτε δυο λέξεις και μας πρήξατε, φασίστας -εθνικιστής παει λέγοντας.. ο πρεζας βγάζει που και που το άχτι του βρίζοντας οποιον δεν του αρέσει, όποιον υπερασπίζεται τα αυτονόητα, πατρίδα, πίστη, ιστορία...είναι ο μόνος τροπος να ξεδώσει λίγο και βεβαίως να φανεί κανα σχόλιο στο ρημαδο blog..
...μονο θλίψη προκαλεί η σαπίλα και η διάλυση που εχει βαρεσει ο εγκέφαλος σας...ξυπνατε ρεεεεεεεεεε

Ανώνυμος είπε...

http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/02/2.html

http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/02/2_3194.html

http://www.youtube.com/watch?v=xn28RvxRkCA&feature=related

Secret Illuminati New World Order World War 3 Martial Law Plan Leaked 2012

http://video.google.com/videoplay?docid=-1551348336255792191#
police state alex johns

Ανώνυμος είπε...

σκατοπαιδο εισαι εσυ, που εχεισ σκατα στο κεφαλι σουμμξυπνα και δεσ τι γινεται πραγματικα γυρω σου..η αστικη ταξη θα κανει τα παντα για να γαμαει τουσ εργαζομενουσ και εσεισ κολλατε σε παπαριεσ..αντε ξυπνηστε φασιστακια..αλλιωσ ξεκουμπιστειτε απο προσωπου γησ γιατι μονο τα συμφεροντα των καπιταλιστων εξυπηρετειται..μαλακασ δεν γεννιεσαι..γινεσαι...

Pink Floyd είπε...

ρε συ 7.26,δεν βαρεθηκες να γραφεις τις ιδιες μαλακιες χρονια τωρα σε οποιαδηποτε αναρτηση??κατι αλλο δεν μπορεις να σκεφτεις??ελεος πια με τα ρατσιστικα σου...
andreas-pinkfloyd.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

Ε ΚΑΙ ?ΤΙ ΕΓΙΝΕ,ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΠΑΡΕΛΕΑΥΝΟΥΝ ΤΑ ΑΝΡΧΟΑΥΤΟΝΟΜΑ ΠΡΕΖΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΧΑΥΝΟΜΕΝΑ ΣΥΝΑΞΑΡΙΑ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΜΑΜΑ ΑΜΖΕΨΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΙΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ?ΣΚΑΣΜΟΣ ΠΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΒΡΗΤΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΚΟΠΡΙΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

kaliergeite tin xenofovia k to ratsismo...Krima pou h xwra pou edwse ta fota tou politismou tis se olh th gh sibereferetai etsi stous metanastes..Megalitero krima pou exei dimiourgi8ei mia terastia polwsh

x i f

Ανώνυμος είπε...

αντιφα ουστ!σε μοναχους και παπαδες κανετε αντισυγκεντρωσεις?τοτε να σας λενε αντι πα!φλωροι που σα σταν το προηγουμενο σαββατο?εκει να σας δω!οχι ασυλα και μαλακιες!στον δρομο!αντιφα στις βιλες σας!

prince serengeti είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΤΩΝ 11:50:ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΘΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ?ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΤΙ ΓΡΑΦΩ ΑΝΑΛΥΣΕΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ&ΤΟΤΕ ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Ανώνυμος είπε...

Mathete prwta ti einai fasismos kai meta miliste.Alla vevaia pou na kserete oloi eseis oi aristeroi tou kwlou me tous paterades tous fragakous ti simainai fasismos.Sas eipan aplos sta stekia pou pernate to xrono sas gia na niosete ligo pos einai i zoi xoris lefta parea me anarxokou-mounakia oti opoiOs den einai aristeros einai fasistas kai to xapsate.
ZWA E ZWA.FASISTES EISTE ESEIS POU KATAPATATE TA DIKAIWMATA MOU.POU KLEINETE TOUS DROMOUS KATHE TREIS KAI LIGO ME PORIES 50 ATOMON.FASISTES EISTE ESSIS POU KATHE LIGO KAI LIGAKI MOU APOGOREUETE NA EXO ENA EPIPEDO ZOIS AFOU ME TIS PORIES SAS SAS ERXETE I OREKSI NA KAPSETE KAI NA VANDALISETE TA PANTA APO OPOU PERNTATE MAZI ME TOUS PLIATSIKOLOGOUS METANASTES FILOUS SAS.TI ITHELA RE GMT KAI GIRISA SE AYTI TI XWRA???MIA XARA IMOUN SI GERMANIA.EKEI NA DEIS TI THA EKANAN KATI ANARXOKOU-MOUNAKIA SAN KAI ESAS.
AINTE TRAVATE SE KANA ASILO TORA POU BOREITE.GIATI SE LIGO POU DEN THA IPARXEI THA ERTHEI I ORA SAS.

Ανώνυμος είπε...

Πρέζα, έχεις πραγματικά κάψει τα εγκεφαλικά σου κύτταρα.

Σε τι ακριβώς είναι ντοκουμέντο η φωτογραφία αυτή; Στο ότι κάποιοι, ουσιαστικά διωκόμενοι από την αστυνομία και τους "γνωστούς άγνωστους" εξέφρασαν πολιτισμένα την αντίδρασή τους σε ένα νομοσχέδιο;

Ανώνυμος είπε...

ANTE PISO STH GERMANIA
DE THELOUME TETOIOYS MALAKES EDO

Ανώνυμος είπε...

kat arxin egw den vlepw kanena ntokoumento me thn parousia tou adwni sthn diadilwsi...deytero pws les oti einai nazistes oi pappoudes kai oi theitses???einai san na les oti oloi oi aristeroi einai stalinikoi...triton giati den exeis kalipsei ta xaraktiristika twn diadilwtwn??den einai paraviasi proswpikwn dedomenwn??tetarton oloi eseis oi antifa...to kserete oti oloi oi megaloi fasistes (stalin,mussolini,hitler klp klp) ksekinisan thn politiki tous kariera ws antifa???gia diavaste kana vivlio zwa...to mono pou sas noiazei an o diplanos einai fasistas h den einai....eseis oi ypermaxoi twn metanastwn exete thn entypwsi oti oloi aytoi exoun kamia proodeytiki nootropia???sta ola tous einai entelws ma entelws aytarxikoi kai mia kai sas aresei h leksi einai kai poly fasistes...ratsistes me allous geitonikous laous,ratsistes me tis gynaikes,ratsistes me tous gay...

Ανώνυμος είπε...

RE VLAKES MALAKES DN EXETE IDEA DITHEN ANARXIKOI.THELETE TOUS SKATOALVANOUS E KAI TOUS SKATOTOURKOUS E?NA MAS TA PAROUN OLA?OUST RE ELLADARA RE KAI KANENAS METANASTIS ELLINIKH ITHAGENEIA EKTOS KAI AN EINAI STIN ELLADA TOULAXISTON 10 XRONIA KAI XEREI NA MILAEI TIN ELLINIKH GLWSSA KAI ENNOEITAI POTE TIN ELLINIKH ITHAGENEIA SKATOALVANOI KAI SKATOTOURKOI KAI OSO GIA TA THUMATA APO TO NATO STA ARIXDIA MOU GT POLU APLA KAI EMEIS EKEI EIMASTE XUPNISTE.THA EXAFANISTOUME SE LIGO KAI OSO GIA TON POUSTI OUST RE GEMISAME ELEOS DLD.TRIZOUN TA KOKALA TOU MEGALOU ALEXANDROY,TOY SOKRATH KAI TOU KOLOTRONH POU TOTE KATI MALAKES TON FULAKISAN.ANTE GEIA RE XEFTILES

hoshi είπε...

πάντως η φυλετική ομοιομορφία των παρευρισκομένων στις φωτογραφίες δικαιώνει τους ισχυρισμούς των εθνικιστών, οτι δηλαδή οι απανταχού αλλοεθνείς προσέβλεπον απο αιώνων εις τα αιδεία των μανάδων μας τε και των αδελφών μας
...να τα χάλια μας τώρα!

Ανώνυμος είπε...

ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΛΛΗΛΟΕΞΟΝΤΩΘΕΙΤΕ.

Μάρκος είπε...

Είστε άδικοι.

Όταν βγαίνω εγώ στο δρόμο για να διαδηλώσω μία άποψή μου, δεν στέλνω ερωτηματολόγιο σε όλους τους άλλους που θα βγουν την ίδια μέρα στον ίδιο δρόμο για τον ίδιο λόγο, ώστε να τσεκάρω τι πιστεύουν, που είναι γραμμένοι και τι σύνθημα θα φωνάξουν. Αυτά τα κρυφο-φασιστικά της πολιτική ορθότητας είναι ξενόφερτες νοοτροπίες. Καταλάβετέ το. Το ίδιο ισχύει είτε είναι βουλευτής κανείς είτε όχι.

Επιτέλους πια.

(Αυτά χωρίς να μπω στο αν συμφωνώ ή όχι μαζί του)

Ανώνυμος είπε...

Uuuust re munopana fasistes,ratsistes k ethnikistes aftu tu kratus...oloi na parete to mpulo re,pote tha ksypnisete re....na katalavete oti oloi eimaste aderfia re.Adi na vohthisete ton kosmo pu xreiazete vohtheia,katheste k tus thn stinete munia eseis,h gamimenh ellinikh astinomia,k o kathe pustis ypurgos k dithen sinigoros tu polith uuust re.makari oles oi perioxes tis athinas na tan san ta EKSARXEIA........

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΤΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ

Οταν θα σας πηδανε τη μανα και την αδερφή τα "αδέρφια" σας τα πακιστάνια γιατί τόλμησε να κυκλοφορεί με το μαλλί λυτό και με φούστα πάνω από το γόνατο θα σας δώ τι θα λέτε.
Σόποιον δεν αρέσει η ελλάδα να πάει στο πακιστάν να ζήσει ΖΩΑ

Ανώνυμος είπε...

ti na perimenei kaneis apo ena blog gia prezakia...

Ανώνυμος είπε...

Μακαρι να κανει κορη κ να του την γαμαει Αλβανος....σκατα στο εθνος.

Ανώνυμος είπε...

poia sygkentrosi e8nikiston, etsi einai oi sygkentroseis e8nikiston?
me ta gerontia... pistepse me palioaristere... leledes san ton adoni den pane se pragmatikes sygkentroseis e8nikiston. ti eimaste san kai esas pou pairnete mazi sas ti ka8e koutsi, stravi kai aplyti Maria??????????????

Ανώνυμος είπε...

Είναι γνωστό ότι οι φασίστες "πατριώτες" απόγονοι συνεργατών των Γερμανών δεν παίρνουν μαζί τους γυναίκες στις διαδηλώσεις γιατί είναι πισωγλέντηδες σαν τους αρχαίους ελληνες.
Η μόνη συγγένεια των ασπόνδυλων με την αρχαιότητα είναι ότι τους ανάβουν τα μούσκουλα των αγοριών και ο κουρκουμές...
Πουστράκια εθνίκια.
Ο όρος είναι μεν σεξιστικός αλλά σημαίνει κωλομαξίλαρο των πασάδων...δλδ κωλογλείφτες της εξουσίας σιχαμένοι...

Ανώνυμος είπε...

καταρχας αριστεροι και δεξιοι ειστε μεγαααααλοι μαλακες!
Οσο για τους Αναρχικους πρεπει να σκεφτονται,οκ ναι στην ιθαγενεια (με καποιους περιορισμους) αλλα καποιοι λαοι (οπως Τουρκια,Αλβανια) ειτε σας αρεσει να το πιστεψετε ειτε οχι αποσκοπουν σε εδαφικους αλυτρωτισμόυς και θα προσπαθησουν να το εκμεταλευτουν το νομοσχεδιο μακροπροθεσμα ειναι 110% σίγουρο!!!Δεν εχω ΤΙΠΟΤΑ με τους λαους του κοσμου αλλα δεν θα εξαφανισω και την δικιά μου χωρα απο τον χαρτη!!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΗ ΚΑΝΕΙΣ ...
1. ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ (ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ-ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΛΑΩΝ) ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΣΤΟ ΙΡΑΚ, ΣΤΟ ΚΟΥΒΕΙΤ ΚΛΠ. (ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ)ΚΑΙ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΚΑΘΗΣΑΝ ΕΚΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΕΣΤΙΑ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ?
2. ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΥΜΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ (ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΙΝΔΙΑ, ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ ΚΛΠ)ΔΕΝ ΚΑΤΕΦΥΓΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΚΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ (ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ)?
3. ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΘΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΖΩΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΝΟΗΘΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ?
4. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ?
5. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΝΤ (ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ)ΑΠΟΚΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΑΣΩΘΟΥΝ?
6. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΤΟΣΟ ΑΝΙΚΑΝΕΣ?
7. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΄΄ΔΕΝΔΡΟ΄΄ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΄΄ΔΑΣΟΣ΄΄?
8. ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗ ΤΖΟΥΛΙΑ, ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΚΛΠ. ΚΑΙ ΟΧΙ Μ΄ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ?
9. ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ, ΤΑ ΚΟΜΑΤΑ, ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΛΕΝΕ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ?
10. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΘΑ ΚΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ?
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ Ε Π Α Ν Α Σ Τ Α Τ Ο Υ Μ Ε?
ΠΩΣ? ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ. ΡΙΞΤΕ...ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ,
1 ΠΕΤΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.
1 ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΥΠΟΥΡΓΟ.
1 ΑΥΓΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΚΟΜΑΤΟΣ).

ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ. ΑΦΟΥ Ο ΕΝΑΣ ΓΑΜΑΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ,ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΕΞΟΝΤΩΘΗΤΕ ΝΑ ΗΣΥΧΆΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ. ΖΩΑ!!!!!!!

ΛΕΥΤΕΡΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΣΕΙΣ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!1
ΚΟΨΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΣΟΒΑΡΑ :
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΚΡΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΜΕ ΣΥΝΟΡΑ ΔΥΣΚΟΛΑ, ΤΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ;
ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ !!!!
ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΥΔΕΜΕΝΑ ..ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ !!!! ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣΣ ΜΑΣ... ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΙΣΩΣ ΣΤΑ ΝΕΙΑΤΑ ΜΑΣ !!!!!

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ !!!!!!!!!!!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ....

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ οταν καποιος συγγενης σας χρειαστει αιμα η μοσχευμα και υπαρχει να ρωτησετε τοτε την καταγωγη του δοτη... ΠΡΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΕΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Εσεις που το παιζεται ανετοι, προφανως δεν σας απολυσαν ποτε για να παρουν στη θεση σας εναν πακιστανο και οι δοσεις του αυτοκινητου σας να τρεχουν... ΠΡΟΣ ΟΛΛΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ, ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣΟΥΝ ΣΕ 2 ΟΜΑΔΕΣ (ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ) Υ.Σ-- ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ 6-21μμ

Ανώνυμος είπε...

Όποτε περνάω από το βαρύ κέντρο, εκεί που είναι τίγκα στους μετανάστες και νομίζεις ότι είσαι στο Κάιρο, και κοιτάω τους μετανάστες στα μάτια, μου έρχεται να βάλω τα κλάματα γιατί πίσω στο βλέμμα τους – ακόμα και πίσω από το πιο αγριεμένο βλέμμα - μπορώ να νιώσω τον φόβο τους, την ταλαιπωρία τους, τον πόνο και την ανασφάλειά τους.

Είναι δύσκολο να είσαι μετανάστης, πολύ λίγοι το ξέρουν και γι’ αυτό είναι πολλές φορές σκληροί μαζί τους. Υπήρξα κι εγώ μετανάστης , ήρθαμε με τους γονείς μου από την Αυστραλια και παρόλο που είμαστε Έλληνες, ξέρω πώς είναι να νιώθεις ξένος.
Κανεις δε θελει να σε αποκαλει μεταναστη αλλα ειναι ξεκαθαρη η ταλαιπωρια στα ματια σου.
Κανεις δε θελει να σε λεει φασιστα αλλα ειναι ξεκαθαρο οτι εισαι τοσο αδυναμος που τα ριχνεις ολα στους ξενους επειδη η ζωη σου ειναι χαλια.