Κυριακή, Φεβρουαρίου 21, 2010

ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΑΤΟΜΩΝ ΕΓΙΝΑΝ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΟΥΠΟΛΗ ΖΩΓΡΑΦΟΥ...ΚΑΘΩΣ ΜΕ ΠΡΥΤΑΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΠΑΤΣΟΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΝ ΤΟ ΑΣΥΛΟ...

Την παρέμβαση της αστυνομίας ζήτησε τα ξημερώματα ο πρύτανης του Πολυτεχνείου, επικαλούμενος μαρτυρίες για την προξένηση φθορών από άτομα που συμμετείχαν σε πάρτι στο κτίριο των Χημικών Μηχανικών.
Μοτοσυκλετιστές της ομάδας "Δέλτα" προχώρησαν στην προσαγωγή τριάντα νεαρών, οι οποίοι κινούνταν στον χώρο γύρω από το κτήριο. Όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία, δεν εισήλθαν στο κτήριο, καθώς είχαν λάβει εντολή να αποφύγουν κινήσεις οι οποίες θα προκαλούσαν μεγαλύτερη ένταση.
Οι νεαροί οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια για εξακρίβωση στοιχείων και λίγο μετά τις δέκα το πρωί αφέθησαν ελέυθεροι.

ΑΥΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ENET.GR...
ΣΤΟ ATHENS INDYMEDIA ΟΜΩΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ...ΠΩΣ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΝ ΤΟ ΑΣΥΛΟ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΧΩΡΟ...

ΠΡΕΖΑ TV
21-2-2010

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

mpatsoi dikastes politikoi dimosiografoi ergodotes viomixanoi prepei na arxisoun na mpenoun filaki gia tis malakies pou kanoun an theloume na isiosoume

Ανώνυμος είπε...

ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

Το μόνο που δεν έχει η πολυτεχνιούπολη είναι φοιτητές,όλα άλλα τα έχει.

Ανώνυμος είπε...

άσε ρε με τις υπερβολάρες πια!!

φουλ φοιτητές έχει, είναι υψηλό το επίπεδο και τα μόνα προβλήματα δημιουτγούνται από τα μίντια. για ρωτήστε κανέναν φοιτητή αν είχε το παραμικρό πρόβλημα ποτέ.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Σε τριάντα προσαγωγές μέσα στο χώρο της Πολυτεχνειούπολης στου Ζωγράφου προχώρησε στις 2:30 τα ξημερώματα η Αστυνομία, κατόπιν αιτήματος του Πρύτανη του Πολυτεχνείου.


Ο πρύτανης τηλεφώνησε στην αστυνομία ζητώντας την παρέμβασή της με το αιτιολογικό ότι άτομα που συμμετείχαν σε πάρτι στο κτίριο των Χημικών Μηχανικών προξενούσαν φθορές.

Επιτόπου έφτασαν μοτοσικλετιστές της Ομάδας Δέλτα οι οποίοι όμως δεν μπήκαν στο κτίριο εκτελώντας συγκεκριμένες εντολές για να μην υπάρξει μεγαλύτερη ένταση αλλά έκαναν προσαγωγές γύρω από αυτό.

Οι τριάντα προσαχθέντες οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια όπου λίγο πριν τις 10 το πρωί και αφού έγινε εξακρίβωση στοιχείων αφέθηκαν ελεύθεροι γιατί δεν προέκυψε κάτι σε βάρος τους.

Ανώνυμος είπε...

ontas foititis stin sygkekrimeni sxoli,ksero oti eixan kapsei -mallon anarxikoi-to amaksi enos paidiou,epeidi itan akrivo.
Mono gia auti tin praksi i astynomia empaine aytepaggelta mesa-tora gia to ti egine akrivos kai to an mpikan mesa oi deltades tha to do simera pou tha pao stin sxoli......