Δευτέρα, Φεβρουαρίου 22, 2010

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ---ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ---

ο 25χρονος Αλβανος Νικος Τοτης,που δολοφονήθηκε
απο πυρα της Ελληνικης Αστυνομιας.

Τη Τριτη 16 Φεβρουαριου 2010,μπατσοι κατα τη διαρκεια συμπλοκης με κακοποιους Αλβανικης καταγωγης,αρχισαν το πιστολιδι μεσα στο κοσμο στη περιοχη του Βυρωνα,με αποτελεσμα οι σφαιρες να βρουν και να ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ εναν 25χρονο εργαζομενο Αλβανικης καταγωγης,ο οποιος ηταν πατερας ενος παιδιου και παλευε για να βγαλει το μεροκαματο σε οικοδομη, για να ζησει την οικογενεια του...
ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ...ΜΠΑΤΣΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ,ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΟ ΛΑΘΟΣ ΜΕΡΟΣ ΤΗ ΛΑΘΟΣ ΣΤΙΓΜΗ.

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΚΗΝΙΚΟ...
ΚΑΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ...
ΚΑΜΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΟΡΕΙΑ ΑΠΟ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ BLOGS ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ATHENS INDYMEDIA.
ΚΑΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ Ή ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ...
ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ...ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΚΕ ΟΥΤΕ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΠΥΡΑ...
ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΠΑΧΑΛΑΚΙΑΣ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ.
ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΜΙΑ ΑΥΘΟΡΜΗΤΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.
ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΡΩΤΑΜΕ...Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ 25ΧΡΟΝΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ,ΠΑΤΕΡΑ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΠΥΡΑ ΣΤΟ ΒΥΡΩΝΑ...ΕΙΧΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ 16ΧΡΟΝΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΠΥΡΑ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΜΩΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ;;;;

ΕΜΕΙΣ ΡΩΤΑΜΕ...ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.

ΠΡΕΖΑ TV
22-2-2010

23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

@ΠΡΕΖΑ TV, τί να πείς; αυτή είναι η κοινωνία στην οποία ζούμε, ο καθένας κοιτάει την πάρτη του και τον δικό του κύκλο στον οποίο ανήκει. Δυστυχώς
Το αν τώρα μπορεί κάποιος να το ονομάσει "δολοφονία από όργανο της τάξης" δεν ξέρω. Ότι υπάρχουν ευθύνες όμως, υπάρχουν. Τέλος πάντων


Darkness

Ανώνυμος είπε...

οι αναρχικοί είναι αδικαιολόγητοι. κάτι παίζει. κάποια στρατηγική, κάποια τακτική, δεν εξηγείται, αλλιώς μας έχουν συνηθίσει.

πάρτε θέση.

Ανώνυμος είπε...

GIATI EKPLISESAI PREZA????
DEN KOUNIETAI FYLLO GIATI O GIWRGAKIS XREIAZETAI STIRIKSI TWRA...OXI OPWS TON DEKEMVRI PERISY..TO PARAKRATOS KAI OI DIAFOROI DITHEN ANTIEKSOUSIASTES FASISTRONIA(ERGALEIA TWN EKSOUSIASTWN)APOFASISAN NA MIN DRASOUN

Peirates tou oneirou είπε...

Ρε Ανώνυμε στις 2:13 πμ

Αυτά που λες που τα στηρίζεις...???

Δώσε τεκμήρια και αύριο το πρωί θα πάμε μαζί να κάνουμε μηνύσεις.

Γιατί εγώ ότι κάποια παιδιά με αποδεικτικά στοιχεία σακούλες και laptop, μπαίνουν φυλακή, και όλα ανηκουν στον αναρχικό χώρο.

Μη λέμε ότι θέλουμε...

Ανώνυμος είπε...

TI GIATI RE GAMHMENH PREZA T IDIO EINAI??TON 25XRONO ALVANO TON FAGANE KATALA8OS TON MPERDEPSANE ME TROMOKRATH..OK MALAKES ENTELWS OI MPATSOI ALLA M TN GRHGOROPOULO HTAN ALLIWS..H MHPWS PAS NA MAS T GYRISEIS TWRA??ANTE GAMHSOU..vgale tis foto oti pio aisxro na sygrineis ayta t 2 8umata zwa..

Ανώνυμος είπε...

pes taa

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς που οι αηδιαστικοί καταστροφείς δε σπίλωσαν τη μνήμη και άλλου ανθρώπου αλλά και την εικόνα της Ελλάδας με τις λεηλασίες τους.

Ανώνυμος είπε...

Πριν 2 μερες αναρχικοι εκαναν συγκεντρωση στο Βυρωνα και πορεια αντιπληροφορησης. Εχει καλεστει επισης πορεια για το επομενο σαββατο στην πλατεια ταπυτουργιου στο βυρωνα. Το γιατι δεν υπηρξε μαζικη αντι-βια, οπως στην περιπτωση του Αλεξη, να το ψαξετε γυρω σας και μεσα σας.

Το προβλημα σας ειναι οτι ολα τα περιμενετε απο τους αναρχικους, σαν να μην ειστε και εσεις πολιτες αυτης της κοινωνιας.

Οταν οι μπατσοι σκοτωσουν τα παιδια σας, τοτε μοναχα θα βγειτε απ τα κλουβια σας.

Α

Ανώνυμος είπε...

@Ανώνυμος, At 10:24 Πμ:
Δεν θα σου πω το πώς θα εκφράζεσαι, αλλά χαλάρωσε λίγο, πώς κάνείς έτσι; θα πάθεις και τίποτα στο τέλος.
Καταλαβαίνω ότι διαφωνείται με αυτά που λέει ο ΠΡΕΖΑ ΤV, αλλά χαλαρώστε λίγο ρε, μην τρελαίνεστε. Έλεος...
:-/

Darkness

melpo είπε...

Ρε παιδιά... Τιπροσπαθούμε συγκρίνουμε? Οι άνθρωποι χάθηκαν... Και οι δύο από την αστυνομία... Και οι δύο ήταν αθώοι... Και στις δύο περιπτώσεις είναι θλιβερο.. Μόνο που η η μία μαθεύτηκε μόνο σε λίγους... Και δεν πήρα τις διαστάσεις που πήρε η άλλη.. Κάνω λάθος?

Ανώνυμος είπε...

Δεν πιστεύω ότι ο κόσμος δεν ήξερε το γεγονός. Απλά ελπίζω ότι έχει πιά καταλάβει την ματαιότητα και ηλιθιότητα του να καις όλη την πόλη, να κάνεις ανθρώπους να χάνουν τη δουλειά τους και να καταστρέφεις άλλους, στη μνήμη ενός αδικοχαμένου ανθρώπου που, σε αντίθεση με τους αναρχικούς, δούλευε σκληρά και δημιουργούσε.

prince serengeti είπε...

ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΝΘΗΡΑ ΤΟΤΕ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΚΑΚΩΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΚΕΙ.ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΧΟΛΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

η διαφορά φάσης και πραγματικότητας σε αυτή την κοινωνία είναι πραγματική τρομακτική όταν αρχίζεις να την αντιλαμβάνεσαι.

ως αναρχικός ζητώ συγγνώμη που δεν σας χαρίσαμε ένα σοου να την βρείτε μπροστά από τις οθόνες σας. Άσχετα ανθρωπάκια

Ανώνυμος είπε...

Στοχος ειναι νομιζω οτι γινει στο εξης να γινει και σωστα και εννοω να εχει απαραιτητα και μεγαλη συναινεση και συμμετοχη.Ειμαι σιγουρη οτι ολα αυτα φορτιζουν την ηδη φορτισμενη ατμοσφαιρα και "Η μερα κεινη δεν θ αργησει...."

Ανώνυμος είπε...

ρε αναρχικοί για χαλαρώστε λίγο. άσχετα ανθρωπάκια; ναι ε; θα κράξετε και το πρεζα tv τώρα; δε ντρέπεσαι λίγο ρε; μην πούμε κάτι για σας και θίξουμε την επαναστατικότητά σας. λογικές ερωτήσεις έγιναν.

αυτό που θα έπρεπε να κάνετε, είναι κυρίως να ενημερώνετε τον κόσμο για να μην είναι άσχετα ανθρωπάκια όπως λες. να καταλάβουβ τι σημαίνει εξάρχεια, καταλήψεις, στέκια κτλ. αλλά μου φαίνεται και σεις, σαν τους κνίτες, θέλετε την επανάσταση δικιά σας.

Ανώνυμος είπε...

Καμία επανάσταση δε θέλουνε, 10:14, ούτε υπάρχει κάτι γιά να μας ενημερώσουν. Δεν έχουν τα πνευματικά ή ψυχικά εφόδια που είναι απαραίτητα γιά να συμβάλλουν θετικά σε ο,τιδήποτε. Έτσι σπάνε και καίνε γιά να υπάρξουν, και γιά να νιώσουν ότι είναι κάποιοι έστω και γιά λίγο. Αν δεν ήταν τόσο αηδιαστικοί, θα ήταν αξιοθρήνητοι.

Ανώνυμος είπε...

@Melpo, At 3:57 Mμ:
Σε αυτό έχεις δίκιο.

st είπε...

το θεμα ειναι οτι χαθηκε αδικα αλλη μια ανθρωπινη ζωη.δεν καταλαβαινω τις αψιμαχιες τυπου εισαι αναρχικος,φασιστας η εξωγηινος?μονοι μας κανουμε διαχωρισμο και βαζουμε σε κατηγοριες την ζωη.δηλαδη οποιος πεταει μια πετρα,αποκτα αυτοματα το ιδεολογικο υποβαθρο του αναρχικου?μπραβο για την κοινωνια που φτιαξαμε,αλλα μαλλον μας αξιζει....

Ανώνυμος είπε...

RE MALAKES ..TN GRHGOROPOULO TON EFAGE O KAULOMPATSOS EK PRO8ESEOS..TON H8ELE NEKRO..K OI 2 FROUROI..O ALLOS HTAN 8UMA ST OPOIO FTAIEI P OI MPATSOI EINAI ANEKPEDEUTOI..MPOREITE NA KATALAVETAI GAMW TO XRISTO SAS SAS PARAKALW OTI DN EINAI T IDIOOO E GAMHMENE PREZA??P KAULWNEIS M T EPEISODIA ME T MIA K T PROKALEIS KIOLAS???

Ανώνυμος είπε...

ενδιξη συμπαραστασης παμε να γαμησουμε παρτουζα την μανα του πρεζα και αυτη αλβανιδα ειναι

Ανώνυμος είπε...

Eleos eleos, re paides afto pou lete den pezei, na ksesikothoume kai na ta spasoume? Pios o logos ? exoyme na riksoume kanenan tora ? Mipos thimase ti egeine me ton Grigoropoulo, mia ora meta to peristatiko olla ta media edeixnan aftin tin eidish kai oxi gia mia mera alla gia 5 h 6 meres shnexomena. Eno tora to deiksane mia mera kai teliose ekei san na mhn egeine tipota. To na ksesikonomaste kai na ta spame to mono pou kerdizoume einai kainourgioi NOMOI, px " kata tis koukoulas " to " panepistimiako asylo " kai poios mou leei emena oti den einai eskemena olla afta.

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει σύγκριση. Στην μια περίπτωση, ο φόνος είναι καθαρά αποτέλεσμα ανικανότητας, κακής εκπαίδευσης και με λίγα λόγια, η γνωστή σε όλους μας κατάντια κάθε δημόσιου τομέα.
Στην άλλη έχουμε φονική έπαρση του δολοφόνου μπάτσου και του συνεργού του. Πολιτικά και προσωπικά κοινωνικά κριτήρια, οπλίζουν με το απαιτούμενο θράσος το χέρι του δολοφόνου, ενώ τον ακούμε στο βίντεο να φωνάζει οργισμένος , δευτερόλεπτα πριν τους απανωτους πυροβολισμούς. Εν ψυχρώ δολοφονία με πρόθεση!

Ανώνυμος είπε...

στον αλεξη ο καθε μικροαστος ειδε το παιδι του..η αυτο που ονειρευεται να γινει..γι αυτο 'εξεγερθηκαν' ολα τα καναλια..αλλα για τον αλβανο ποιος νοιαζεται..ε κωλοελληνες?και οσο για τα ασπονδυλα που λενε οτι ο αντιεξουσιαστικος χωρος δεν αντεδρασε..ας φανε ησυχοι τα σκατα που τους ταιζουν και ας μας αφησουν ησυχους..και για το ζωακι που βριζει και λεει οτι δεν ειναι το ιδιο..ας αλλαξει πλευρό..ολες οι δολοφονιες του κρατους εναν και μονο στοχο εχουν..την τρομοκρατηση του κοσμου
Ολες οι αξιες αυτης της κοινωνιας βρισκονται στις κλουβες της αστυνομιας