Παρασκευή, Φεβρουαρίου 12, 2010

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ...ΑΦΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΤΗΝ ΕΥΝΟΙΑ ΤΗΣ Ε.Ε...ΤΩΡΑ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΣΗΜΕΡΑ;;;

Σκληρή γλώσσα κατά ΕΕ από τον έλληνα πρωθυπουργό κατά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου. Ο κ. Παπανδρέου έκανε λόγο για έλλειψη συντονισμού διαφόρων οργάνων της Ένωσης, ακόμα και για διχογνωμία, ενώ χαρακτήρισε "άτολμη" τη μάχη που έδωσε απέναντι στις αγορές.
"Υπήρξαν πολλοί γιατροί με διαφορετική συνταγογράφηση πάνω από τον ασθενή που λέγεται Ελλάδα", είπε ο κ. Παπανδρέου και επέρριψε ευθύνες στην ΕΕ, την Κομισιόν και τη Γιούροστατ, λέγοντας ότι "δεν επεσήμαναν στην προηγούμενη κυβέρνηση πού πήγαινε, υπονομεύοντας το κύρος των ευρωπαϊκών θεσμών στις διεθνείς αγορές".
"Γίναμε πειραματόζωα μεταξύ Ευρώπης και διεθνών αγορών. Αυτή η μάχη δεν τελείωσε, μόλις ξεκίνησε με μια σημαντική απόφαση της ΕΕ να στηρίξει τις προσπάθειες της Ελλάδας και της ευρωζώνης", σημείωσε ο Γ. Παπανδρέου.

Σε παρόμοιες περιπτώσεις, η χώρα μας θα αναγκαζόταν να προσφύγει στο ΔΝΤ. Πρέπει να αποφασίσει η Ευρώπη τι θέλει.
Επιπλέον, ο έλληνας πρωθυπουργός τόνισε ότι η χθεσινή ημέρα ήταν μία σημαντική απόφαση για την ΕΕ και σημείωσε ότι "χρειάζεται να φιλοτιμηθούμε και να ανταποκριθούμε στην εμπιστοσύνη που μας δείχνει ξανά η Ένωση".

Η Ε.Ε ΦΤΑΙΕΙ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ;;;
Η Ε.Ε ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΗ ΝΔ;;;
ΡΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΔΙΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΣ...ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΕΑΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΕΣ ΣΕ ΕΣΑΣ ΦΥΛΛΑΔΕΣ...

ΠΡΕΖΑ TV
12-2-2010

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σκληρή γλώσσα ρε πρέζα!
Σπάει καρύδια.
Εν τω μεταξύ μπέρδεψε και τις συνταγές.
Καλά το έλεγε να ξεχωρίσουμε τα μαλακά απ' τα σκληρά...