Σάββατο, Φεβρουαρίου 13, 2010

ΣΥΝΕΛΛΑΒΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ BLOG ΤΡΩΚΤΙΚΟ...ΤΩΡΑ ΜΕ ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ...

αντιγραφουμε απο το zougla...

Συνελήφθη στις 06:00 ο Σωκράτης Γκιόλιας, διαχειριστής του blog «Τρωκτικό» και διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού «Θέμα 98,9» μετά από μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ο Γεώργιος Ψαρράς.
Το «Τρωκτικό» είχε αναρτήσει την Παρασκευή είδηση σύμφωνα με την οποία ο Γεώργιος Ψαρράς, στέλεχος της ηλεκτρονικής εφημερίδας «zougla.gr» και της εφημερίδας το «VETO», ήταν διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας «Telepassport», η οποία φέρεται να λειτούργησε ως όχημα για τη διακίνηση «μαύρου χρήματος» επ’ ωφελεία της εταιρείας «SIEMENS». Ο Γεώργιος Ψαρράς δεν υπήρξε ποτέ ούτε στέλεχος ούτε και συνεργάτης αυτής της εταιρείας.

Ο Σωκράτης Γκιόλιας και το «Τρωκτικό», πέραν πάσης δεοντολογίας, και αφού δεν φρόντισαν να εξετάσουν εάν ή όχι ευσταθεί το περιεχόμενο της αναρτήσεώς τους προχώρησαν σε σχολιασμούς, εκτιμήσεις και εκτόξευση κατηγοριών και λάσπης τόσο κατά του Γ. Ψαρρά όσο και του Μ. Τριανταφυλλόπουλου. Η σκευωρία αποκαλύφθηκε, βεβαίως, αμέσως μετά και την υποβολή μηνύσεως για συκοφαντική δυσφήμηση εκ μέρους του κ. Ψαρρά.
Η σύλληψη του Σωκράτη Γκιόλια πραγματοποιήθηκε στην κατοικία του. Κατασχέθηκαν τρεις υπολογιστές και δύο laptop, το περιεχόμενο των οποίων θα εξετασθεί από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Ο Σωκράτης Γκιόλιας οδηγείται σήμερα, Σάββατο, στις 11:30 στον εισαγγελέα Ποινικής Διώξεως με την αυτόφωρη διαδικασία όπως προβλέπει ο Νόμος.
Η αντίδραση των διωκτικών Αρχών ήταν άμεση και η κατάσχεση ηλεκτρονικού υλικού από την κατοικία του προδιαθέτει για την πραγματοποίηση σοβαρής έρευνας, προκειμένου να πιστοποιηθεί η γνωστή τοις πάσι σχέση ιδιοκτησίας του Σωκράτη Γκιόλια με το blog «Τρωκτικό».

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ...ΕΑΝ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΤΙ ΤΟ TROKTIKO ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ...ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΕΧΕΙ ΚΑΡΦΩΘΕΙ Η ΙΔΕΑ ΠΩΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ TROKTIKO ΚΡΥΒΕΤΑΙ Η ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΤΗΣ...ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ...ΘΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ BLOG TROKTIKO;;;
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΥΠΟΘΕΣΗ...ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ..ΔΙΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΕΣΗ IP...ΚΑΙ ΑΡΣΗ...ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΣΕ BLOGS ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ .COM ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΥΠΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΙΚΑΝΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ.

ΠΡΕΖΑ TV
13-2-2010

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ρουφ μακη ρουφ!

Ανώνυμος είπε...

Μαλλον το ειχε παρακανει και το blog με τις κατηγοριες του. Δεν εχει παρα να τις αποδειξει και θα δικαιωθει, απλα τα πραγματα.

Ανώνυμος είπε...

Καλά αυτό που λες για την άρση του απορρήτου είναι πλέον αστείο. Τέλος η ανωνυμία, οι ΠΑΣΟΚοι ξέρουν από νέα μέσα.

Ανώνυμος είπε...

είναι τόσο σπασαρχίδηδες οι τρωκτικοί (5 αντιμακ posts ανά 2 λεπτά) που έχω αρχίσει και είμαι με τον Μάκη.. Πάρτε τον 1 και χτυπήστε τον άλλον..

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ .....ΔΗΜΚΡΑΤΙΚΟ ΓΙΟ ΜΠΑΤΣΟΥ ΟΠΩΣ Ο ΜΑΚΗΣ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΧΑΦΙΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΧΑΦΙΕΣ ΕΜΕΙΝΕ

Ανώνυμος είπε...

μας πρήξατε τα @ρχιδια .Να πατε να γ@μηθείτε όλοι οι blogger.

Ανώνυμος είπε...

Σιγά το κωλοblog!!

Αντε να κλείσει μας τα έσπασαν τα αρχίδια όλοι τους!!
Κι εσύ επίσης prezoni,όλοι σας θέλετε να γίνεται Μακηδες στην θέση του παπάρες!!

http://to-troktiko.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

Αρχισυντάκτης του στην ζούγκλα δεν ήταν; Η ξεφτίλα του ανδρός δεν έχει βάθος. Αφού πέρασε κι από τα λύματα πανβρώμικος συνεχίζει την πτώση του.

Ανώνυμος είπε...

magkes pisw apo to troktiko den einai o prwhn sunergaths tou makh h den einai mono autos ... alla einai polla atoma, to troktiko to parakanei me ton makh, alla auto den shmainei oti den grafontai alitheies ekei opws kai se alla blog, aytes oi alitheies enxoloun re magkes autous pou exoun ta mesa (tv-efhmerides- radio) kai vlepoun oti den mporoun na elegksoun ton tupo opws palia kai auto tous tromazei! sunexiste me upethunothta oi bloggers kai aksioprepeia!

Ανώνυμος είπε...

Kαι τι σκατά μας νοιάζει τι διαφοές έχουν δυο δημοσιογραφικά λαμόγια(η τα αφεντικά τους);Τι σχέση έχουνε τα μπλόγκ με επαγγελματίες ρουφιανόπουστες που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι πώς θα τα πάρουν απο το εκάστοτε αφεντικό τους για να σερβίρουν την προπαγάνδα τους;
Ούτε μπλόγερ κανένας απ αυτούς είναι ούτε τίποτα.Ασ πάνε όλοι τρενάκι να γ...ουν και εμείς απο πίσω

Ανώνυμος είπε...

to troktiko einai kat onoma blog. apo th stigmh pou den epitrepei sxolia egv to antimetopizw san ena koino site.

Ανώνυμος είπε...

Ρε συ Preza,
εσύ είσαι μπλόγκερ.
Τι πάρε δώσε έχεις με τα τσουτσέκια τους δημοσιογραφίσκους της πλάκας του τρωκτικού;
Οι άνθρωποι (οι δύο Σ.Γ. και Γ.Ν.) έφτιαξαν το τρωκτικό όταν τους πέταξε ο Μάκης από τη ζουγκλα.
Τι μας νοιάζουν εμας οι αλληλοσφαγες των δημοσιογράφων (τρωκτικο, φιμωτρο κλπ)
Το γελοίο φιμωτρο μάλιστα, το οποίο ζητούσε τη φυλάκιση ενός κανονικού μπλογκερ, του ναξιου, (αποδειχθηκε οτι ηταν απλος πολιτης) τωρα ζηταει συμπαρασταση!
τι λετε ρε καραγκιόζηδες;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Εδώ μιλάμε για υπέρβαση αρχής.
Δηλαδή εάν ισχυριστώ ότι πίσω από τον Πρέζα βρίσκεται πχ. ο κατά Πανούση ακατανόμαστος,θα πάνε τα όργανα να χτυπάνε τις πόρτες του τα χαράματα ?
Αν ισχύει αυτό ευχαρίστως παίρνω τηλέφωνο ΤΩΡΑ !!

Ανώνυμος είπε...

Το τροκτικό είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ. Μη συγχεουμε τα μπλόγκ με το τροκτικό.
Τα blog αναδυκνείουν ή σχολιάζουν ειδήσεις και γεγονότα που αφορούν την εποχή. Το τροκτικό είναι ένα μπαστάρδεμα κουτσομπολιού, κάκιστου χιούμορ και μια δόση ενημέρωση. Χρησιμοποιεί την ενημέρωση για βιτρίνα. Σάπιο είναι. Και φασιστικό(δεν έχει σχόλια, δεν ανεβάζει αν του στείλεις επικριτικό μέιλ).
Τωρα ο 30φυλλόπουλος...δε νομίζω ότι πρέπει να σπαταλήσω bit για αυτόν. Ξεπερασμένος, ξεπεσμένος σε λίγα χρονια ουτε καν θα τον θυμόμαστε.
BLOG δεν είναι το τροκτικο.
Δημοσιογράφος δεν είναι ο Τριανταφυλλόπουλος.

Καλό να στηρίζεστε μεταξύ σας ρε πρέζα, αλλά πραγματικά δεν έχετε καμμία σχέση. Δε ξέρω πόσο 'συγγενή' site είστε, αλλά τουλάχιστον εσύ δεν σπαταλιέσαι με βρακιά και μπανάνες. Έχεις ένα υφος, εναν τρόπο που ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ.

Για μένα το πρέζα είναι το μέσο (Βλοg) που μόνο καλό κάνει να υπάρχει (ακόμα και αν διαφωνώ σε κάποια σημεία του).
Nα στηρίξουμε τέτοια blog και όχι τη Σαπίλα του Τροκτικού. ¨Οχι άλλη ΤV στον Internet.

Ανώνυμος είπε...

ειναι τυχαιο που το τρωκτικο μας τα εχει ζαλισει συνεχεια με τις προσφορες της φυλλαδας "πρωτο θεμα" και ποσα πολλα φυλλα εκανε καθε φορα?

Ανώνυμος είπε...

http://manolisvardis.wordpress.com/

άψογο

δείτε το

Ανώνυμος είπε...

Το troktiko γραφεται μεσα από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.
Φυσικά η αστυνομία δεν θα βρει τίποτε επιλήψιμο στους υπολογιστές του Γκιόλια
και από αυριο θα σας πρήζει περισσότερο τα αρχίδια το τροκτικό.
Δεν είναι μπλογκ, έχει από πίσω του τον Μπόμπολα και θα τη βγάλει καθαρή.
Απλα, μην το διαβάζετε.
Εγω το διαβαζω καπου καπου, όταν θελω να τραβηξω καμια μαλακία.
Μόνο για αυτό είναι το σκουπιδοσάιτ.

Ανώνυμος είπε...

Ενας καταδότης της αστυνομίας όπως ο γκιόλιας και ο παπαγιαννης, δεν εχει ποτε προβληματα με τη δικαιοσύνη.
Οι ρουφιάνοι ειναι απαραιτητο συστατικο της μπατσοκρατιας.
Και ο τροκτικο και φιμωτρο ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ πόσο ρουφιανάκια των μπατσων είναι με την υποθεση Ναξιου.

Φύλα το δικό σου κωλο ΠΡΕΖΑ που εισαι μπλογκερ και ασε τη συμπαρασταση στους χαφιεδες των μπατσων

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΧΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΦΥΛΑΞΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΚΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Εδω ο κόσμος χάνεται και το μ***ί χτενίζεται.
Τo blog  είναι 'θεσμός' και πρέπει να προστατεύεται ανεξάρτητα το ποιος διάλος είν' απο πίσω.
Στα παπάρια μας η κόντρα Γκιόλια-Μάκη.
Αλήθειες ακούμε;

to-troktiko είπε...

Πήγε να πατήσει κουράδα" - Καταγγελία για το σκύλο του Μάκη - http://to-troktiko.blogspot.com/2010/02/blog-post_14.html

Pink Floyd είπε...

το τροκτικο εχει καταντησει να ειναι το starchannel του διαδικτυου.εχει καταστρατηγησει εντελως την εννοια του blog.και αληθεια,ποιον νοιαζει η κοντρα των καφρων,η σαπιλα τους,η ρουφιανια τους??ετσι εχουν μεγαλωσει ετσι κανουν.
http://andreas-pinkfloyd.blogspot.com/