Τετάρτη, Μαρτίου 24, 2010

Η ΔΑΝΙΑ ΠΑΓΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2010...Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ,ΠΑΡΟΛΗ ΤΗ ΚΡΙΣΗ...

Πλήγμα για τις εταιρίες πώλησης αμυντικού υλικού αποτελεί η απόφαση της Δανίας να αναβάλει τη λήψη απόφασης για την αγορά νέων μαχητικών αεροσκαφών, στο πλαίσιο της περικοπής δαπανών λόγω της οικονομικής κρίσης.
"Τα πρώτα αποτελέσματα δείχνουν ότι είναι δυνατό να πετούμε για άλλα 2 έως 4 χρόνια με τα F-16", ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας της χώρας.
"Με αυτά τα δεδομένα η κυβέρνηση κρίνει ότι είναι λογικό να αναβληθεί η προμήθεια νέων μαχητικών αεροσκαφών", προστίθεται στην ανακοίνωση. Το θέμα θα επανεξεταστεί το αργότερο έως το 2014, καταλήγει η ανακοίνωση.
Ο υπουργός Άμυνας, Γκίτε Λίλελουντ Μπεκ δήλωσε ότι είναι "κοινή λογική" να εξετασθεί το θέμα της νέας αγοράς αεροσκαφών σε λίγα χρόνια.

Η ΔΑΝΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΓΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ,ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ,Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΜΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ...ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΥΔΑΤΙΝΟΥ ΧΩΡΟΥ...
ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΕΧΟΥΝ...
ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΟΠΛΑ...ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΕΧΘΡΟ ΝΑ ΠΑΡΑΜΟΝΕΥΕΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ,ΑΣΧΕΤΑ ΕΑΝ Η ΤΟΥΡΚΙΑ,ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ...

ΠΡΕΖΑ TV
24-3-2010

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει ένα παλικάρι 28 ετών στον Ευαγγελισµό που χρειάζεται 40 φιάλες αίµα. Σοßαρό ατύχηµα µε µηχανή, έχουν πειραχτεί ζωτικά όργανα. Τα στοιχεία είναι:
Μερισιώτης Βαγγέλης
Ευαγγελισµός ΜΕΘ2
ώρες 8.30-14.00 και 15.00-19.00
Χρειάζεται να κάνει µεταµόσχευση συκωτιού και πρέπει να ßρούµε αίµα αποκλειστικά οµάδας 'Ο αρνητικό'.
Εάν µπορείτε ανακοινώστε το διότι έχει ζωή µία µε δύο εßδοµάδες.
ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ Γ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ. ΤΗΛ-ΦΑΞ :26210-35638ΚΙΝ: 6944 434 559
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ Π Α Ν Τ Ο Υ.. 1 ΛΕΠΤΟ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

oso malakes eimaste emeis alla toso vodia einai kai oi apenanti mas..

Ανώνυμος είπε...

Είναι χαρακτηριστικός ο τρόπος που αντιμετωπίζουν τον Γ. Παπανδρέου ακόμη και αμερικανικές εφημερίδες.

«Μήνυμα προς τον Γιώργο Παπανδρέου: Η σιωπή είναι χρυσός». Έτσι άρχιζε την Παρασκευή την ανάλυσή της η «Wall Street Journal». Ιδιαίτερα για τις δηλώσεις του κ. Παπανδρέου η εφημερίδα τόνιζε ότι: «Κάθε φορά που ο Παπανδρέου ανοίγει το στόμα του για να παραπονεθεί για την έλλειψη υποστήριξης

της ΕΕ προς την Ελλάδα ή υπαινίσσεται ότι μπορεί να προσφύγει για βοήθεια στο ΔΝΤ, στην πραγματικότητα κάνει πιο δύσκολη την αποστολή της χρηματοδότησης του ελλείμματος της χώρας του ... Η εσφαλμένη επικοινωνιακή στρατηγική του Παπανδρέου είναι μεγάλο εμπόδιο στο να πέσει το κόστος εξυπηρέτησης του χρέους...».