Παρασκευή, Μαρτίου 26, 2010

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ,ΤΟΥ 22ΧΡΟΝΟΥ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΗΝΕΣ ΦΩΤΙΑΣ...


Χθες η Ελληνικη Αστυνομια συνέλαβε τον 22χρονο Ερρικο Ραλλη για συμμετοχη του στους Πυρηνες Φωτιας,με μοναδικα αποδεικτικά στοιχεια καποια δαχτυλικά αποτυπώματα τα οποια βρήκε στη γιάφκα του Χαλανδριου.
Αυτο τι σημαινει ρε παιδια;;;
Πως οποιος περασε απο το εν λογω σπιτι,ειναι μπλεγμενος στους Πυρηνες Φωτιας;;;
Δεν θα μπορουσε ο πιτσιρικας να ηταν απλα φιλος των παιδιων;;;
Εχει αποδειχτει με αποφαση δικαστηριου πως οσοι εμεναν στο εν λογω σπιτι,ηταν όντος μελη της οργανωσης;;ΟΧΙ.
Υπαρχουν επαρκη αποδεικτικα στοιχεια για συμμετοχη τους στην εν λογω οργανωση;;;ΟΧΙ.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΥΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΕΖΑ TV:

1)ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟΝ 22 ΕΡΡΙΚΟ ΡΑΛΛΗ...ΜΕ ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ,ΚΑΠΟΙΑ ΔΑΧΤΥΛΙΚΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΡΗΚΑΝ ΣΤΗ "ΓΙΑΦΚΑ".
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΑΡΚΕΤΟ,ΩΣΤΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ,ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ;;;;

2)ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΕ Η ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΑΧΤΥΛΙΚΩΝ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΟΝ 22ΧΡΟΝΟ...ΥΠΗΡΞΕ ΣΥΝΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΠ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΑΚΡΙΒΩΘΕΊ ΠΩΣ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΗΤΑΝ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΥΡΗΝΕΣ ΦΩΤΙΑΣ;;;
ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ Η ΕΥΠ ΤΟΝ SUPER ΚΟΡΙΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΝ;;;
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΠ;;;;
ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΕΥΠ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΣΤΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ;;;

ΕΑΝ ΟΧΙ...ΤΟΤΕ ΜΙΑ ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΛΕΝΕ ΠΩΣ Ο ΕΡΡΙΚΟΣ ΡΑΛΛΗΣ,ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΗΝΕΣ;;;

ΖΗΤΑΜΕ ΑΜΕΣΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ.
ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ,ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠ.ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ,ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ,ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΑΘΩΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗ ΛΑΘΟΣ ΣΤΙΓΜΗ...

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ...
ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ,ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ,ΣΑΣ ΜΟΙΑΖΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΓΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ;;;

ΠΡΕΖΑ TV
26-3-2010

25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

γεμιστε τους το inbox με παραπλανητικα και ψευδη emails να χασουν την μπαλα οι μαλακες.

πρωτα να συλλαβετε βουλγαρακη και τσοχατζοπουλο και λαλιωτη και μετα αυτο το παιδι
αρχιπουσταρια.

Ανώνυμος είπε...

Νομική μεθόδευση για επιτάχυνση της ανάκρισης στην υπόθεση του σκανδάλου με την “τρύπα” στα ταμεία του δήμου Θεσσαλονίκης σχεδιάζει η Εισαγγελία Πρωτοδικών. Εξετάζει το ενδεχόμενο το τρίτο πόρισμα της επιθεωρήτριας Αναστασίας Τσεπερά, που εκτιμάται ότι θα εκτινάξει το έλλειμμα στα 34 εκατομμύρια ευρώ, να περιληφθεί σε ξεχωριστή δικογραφία.
Ρεπορτάζ Κ.Καντούρης,
αναδημοσιεύεται απ΄την εφημερίδα "Μακεδονία":
.
Με δεδομένο ότι ο ειδικός ανακριτής Θεσσαλονίκης αναμένεται να καλέσει τους πρώτους μάρτυρες της υπόθεσης μετά το Πάσχα, από την εισαγγελία τονίζεται ότι πρέπει να...συνεχιστεί απρόσκοπτα η διαδικασία, προκειμένου μέχρι το καλοκαίρι να έχουν απολογηθεί οι κατηγορούμενοι. Η αναμονή του τρίτου και τελικού πορίσματος Τσεπερά, που αφορά τα ασφαλιστικά ταμεία, σε περίπτωση που περιληφθεί στη δικογραφία που έχει ήδη σχηματιστεί με τα άλλα δύο πορίσματα, μπορεί να “μπλοκάρει” την ανακριτή έρευνα που θα βρίσκεται σε εξέλιξη.
“Δεν υπάρχει κώλυμα εάν για το τρίτο πόρισμα που αφορά μόνο τα ασφαλιστικά ταμεία σχηματιστεί ξεχωριστή δικογραφία. Αυτή μπορεί να ʽτρέξειʼ παράλληλα με την άλλη δικογραφία και να φτάσουν μαζί στο ακροατήριο”, εξηγούσε στη “Μ” εισαγγελική πηγή του πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης. Από τα πρώτα στοιχεία της έρευνας για τις δαπάνες που δεν έφτασαν ποτέ στα ασφαλιστικά ταμεία των εργαζομένων, έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν πως η κυρία Τσεπερά εκτιμά ότι το ποσό του ελλείμματος ανέρχεται σε 10 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που θα προστεθεί στην “τρύπα” των 23,5 εκατομμυρίων ευρώ, όπως έχει ήδη προσδιοριστεί στη δικογραφία την οποία έχει στα χέρια του ο ανακριτής. Οι ίδιες πηγές ανέφεραν πως το πόρισμα αναμένεται να παραδοθεί στα χέρια του εισαγγελέα που εποπτεύει την υπόθεση Λάμπρου Τσόγκα μέχρι τον Ιούνιο.

Και άλλες έρευνες

Η εισαγγελική έρευνα για το οικονομικό σκάνδαλο στα ταμεία του δήμου Θεσσαλονίκης επεκτείνεται και σε άλλες υπηρεσίες. Συγκεκριμένα, με δύο παραγγελίες για διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης ο κ. Τσόγκας ζήτησε από την επιθεωρήτρια του υπουργείου Οικονομικών να ερευνήσει την ύπαρξη ευθυνών υπαλλήλων των ασφαλιστικών ταμείων και υπαλλήλων της ΔΟΥ στην οποία ανήκει ο δήμος.


Διαβάστε περισσότερα: http://greece-salonika.blogspot.com/2010/03/34.html#ixzz0jEOQq3FU

Ανώνυμος είπε...

Οι φωτογραφίες δημοσιεύονται ώστε να δώσει στοιχεία όποιος γνωρίζει. Εγώ αν γνώριζα ευχαρίστως θα έδινα. Αρκετά πια με το κάθε καλομαθημένο που θέλει να το παίξει επαναστάτης.

Ανώνυμος είπε...

Ουτε καιο Φούντας έμοιαζε με κλέφτη αιυτ/των που πυροβολεί

Ανώνυμος είπε...

""""ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ...
ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ,ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ,ΣΑΣ ΜΟΙΑΖΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΓΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ;;;""""

Βρε ΜΑΛΑΚΑ (σούπερ Μαλάκα) ΠΡΕΖΑ, τι σχέση έχει η εξωτερική εμφάνιση με το αν είναι κάποιος τσογλαναράς ή δολοφόνος!!!
Θα μας τρελάνεις τελείως ρε στόκε πρέζα??
Δηλαδή ο εικονιζόμενος δεν μπορεί να είναι τρομοκράτης επειδή δεν μοιάζει με τον Άλ Καπόνε?? ΧΑΧΑΧΑΧΑ... να σαι καλά ρε τρόμπα πρέζα, γελάσαμε και σήμερα!!
Ουστ ρε .. ουστ!!!

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε Πρέζα , άρχισαν οι περικοπές μηνυμάτων??
ΜΑΛΑΚΑ κότα!!! Σβήνε και άσε μόνο τις μαλακίες που γράφεις μόνος σου!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ! ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΖΑ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΤΗ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ...
ΒΓΑΛΤΗΝ ΑΜΕΣΩΣ

Ανώνυμος είπε...

πρεζα εισαι συνενοχος που αναδημοσιευεις την φωτο του παιδιου. ΝΤΡΟΠΗ

GiaNt είπε...

Ρε Πρέζα σοβαρέψου. Συμβάλεις στην διάδοση των φωτογραφιών;
Ένα κάρο ειδησιογραφικά δεν τις ανέβασαν για δεοντολογικούς λόγους και το κάνεις εσύ;

Ανώνυμος είπε...

re preza eisai teleiws XAZOS!
boithas ta mounia preza ksipna! einai paidaki! opoios simmetexei stin dimosieusi ton fwtografiwn profanws kai einai sinenoxos! ksipna kai bgalti twra!!!!!

Ανώνυμος είπε...

PREZA EISAI XAZOS!!!!
opoios simmetexei stin dimosieusi ton fwtografiwn profanws kai einai sinenoxos STI BLAKEIA TOUS!
SKEPSOU!
EXEI PAREI FWTIA TO XERI SOU KAI DEN KSEREI MERIKES FORES TI DIMOSIEUEI!
BGALTI TWRA & KSIPNA!!

voodoo child είπε...

..."αρκετά πια" με τα εύκολα συμπεράσματα ειδημόνων κριτών -και με πρώτη ευκαιρία δημίων-,που τόσο εύκολα αποφαίνονται και αφορίζουν...
Δυστυχώς διανύουμε μιαν εποχή διαφθοράς και παραπληροφόρησης, όπου το δίκαιο και το αληθές θυσιάζονται σχεδόν οικειοθελώς πλέον στο βωμό του χρήματος και της εξουσίας...

....και τα εξιλαστήρια θύματα σας,φροντίστε να είναι μικρά και τρυφερά ώστε η εξολόθρευση τους να προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη ικανοποίηση στα σαδιστικά σας ένστικτα που τόσο σαρκαστικά αναβλύζουν από το ευνουχισμένο, αλλοτριωμένο, ανέραστο και άβουλο πιόνι που πρέπει να είστε...για το καλό του Μεγάλου Αδερφοὐ που όλα τα βλέπει,τα κρίνει και τα υποτάσσει...
...Και σήμερα, μέρα που μας θυμίζει άλλους ηρωικούς και μάταιους αγώνες για την ελευθερία--φτουουου!!!!-- ,εγώ λέω να τα χαντακώσουμε όλα τα παιδιά που σκέφτονται και ονειρεύονται και φαντάζονται και μαγειρεύουν και αναρωτιούνται και ελπίζουν και εκφράζονται και πάνω απ' όλα αμφισβητούν... Όπως θα έλεγε και η κόκκινη βασίλισσα στην Αλίκη στην χώρα των θαυμάτων , να τους πάρουμε το κεφάλι γιατί καλύτερα να σε φοβούνται παρά να σε αγαπούν!!!
Κι ας έρθει μετά κάποιος εμένα να με πείσει ότι τηρήθηκαν οι σωστές διαδικασίες και πιάστηκαν όλοι οι "κακοί που ευθύνονται για όοοοοόλα τα κακά " και η αλήθεια έλαμψε κάτω από το άπλετο φως της δικαιοσύνης που μας κυβερνά και μας καθορίζει...
Καλή λευτεριά....

Ανώνυμος είπε...

Στη γιάφκα τι έκανε, πήγαινε για να πλέξει πουλόβερ; Άντε να πιάσουν και τους υπόλοιπους! Όποιος έχει πληροφορίες μη διστάσει να τις δώσει στις αρχές!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΣ ΕΜΟΙΑΖΕ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ???
αντε στη μαμακα σας ρε μπουληδες τα μαθατε ολα ακομα δεν βγηκατε απο το αυγο, αποβολες του τσεγκεβαρα...

Ανώνυμος είπε...

μια χαρα τα λες ρε πρεζα αλλα βλεπω τη φωτογραφια την κοτσαρισες κι'εσυ! μην βγαζετε παντου τις φωτογραφιες ρε παιδια. λιγο λογικη δηλαδη.ο καθενας θα μπορουσε να ηταν στη θεση του!

το βλακωδες παραληρημα των δυο παραπανω σχολιαστων που μαλλον ο κωλος εχει γινει προεκταση του καναπε τους γιατι απ'οτι φαινετε δεν εχουν ιδεα του τι γινετε παραεξω δεν θα το σχολιασω περαιτερω...

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟ ΝΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ PIXELS Ή ΝΑ ΜΗΝ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΠΑΡΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ...ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙΣ ΑΚΡΩΣ ΣΟΒΑΡΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

12.49 έχει γεμίσει η Ελλάδα ρουφιάνους το είδαμε και με την απαγόρευση του καπνίσματος το βλέπουμε και στις δουλειές μας καθημερινά. Εγώ ότι και να ήξερα δε θα έλεγα τίποτα να πάνε να γαμηθούν οι μπάτσοι να τα βρούνε μόνοι τους αν είναι μάγκες. Στοιχεία θα έδινα για όλα τα λαμόγια που έχουν κλέψει και μας έχουν φέρει σ'αυτή την κατάσταση και δεν πάει κανείς φυλακή. Και το αποτύπωμα δε σημαίνει ότι είναι τρομοκράτης χαιβάνια!

Ανώνυμος είπε...

στοιχημα πολλα λεφτα οτι οσοι μιλάνε για τρομοκράτη με σχόλια για την υπόθεση οτι είναι ΜΠΑΤΣΟΙ...
οπότε γράψτε τους εκεί που τους αρμόζει...ο μπάτσος είναι μηχάνημα όχι άνθρωπος...με ρομποτ πολεμάμε

Ανώνυμος είπε...

πρέζα, έχεις ξαναπεί ότι η φωτογραφία παίζει παντού και σε παλιότερη περίπτωση (κηδεία κακαουνάκη).

εγώ εσένα επιλέγω να διαβάζω όμως! και δε γυρνάω αναγκαστικά όλα τα sites!
οπότε αν είναι μαλακία να δημοσιευτεί η φωτογραφία του, είσαι μαλάκας κι εσύ να τη δημοσιεύεις. εσύ να βάζεις pixels ακόμη και αν είναι αφισοκολλημένη η φωτογραφία του σε κάθε τοίχο της χώρας.

Ανώνυμος είπε...

"12.49 έχει γεμίσει η Ελλάδα ρουφιάνους το είδαμε και με την απαγόρευση του καπνίσματος το βλέπουμε και στις δουλειές μας καθημερινά."

Είσαι κι εσύ από αυτούς τους βρωμιάρηδες που καπνίζουν εκεί που δεν πρέπει; Έννοια σου και οι καταγγελίες για κάτι τομάρια σαν του λόγου σου θα πέφτουν βροχή!

Ανώνυμος είπε...

γεμισαμε ρουφιανους

Ανώνυμος είπε...

Νεκροπρεζα πες τους φιλους σου απο εδω και περα,τα παιδια των βορειων προαστιων που προστατευεις,αυτη την ακρως επικυνδυνη νεοσυστατη εταιρια δολοφονων με την ονομασια "συνομοσια των πυρηνων της φωτιας" να βγαλουν ΑΦΜ καταρχην ως εταιρια δολοφονων Α.Ε. και να αλλαξουν το ονομα τους σε "δολοφονια των κηφηνων της αναρχοαριστερας"
ολοι οι υγιως σκεπτομενοι αναρχικοι θα επρεπε να βγουν και να καταδικασουν να διαδηλωσουν για την βαναυσοτητα των τρομοκρατικων οργανωσεων.Μεχρι τωρα ειχαν αφησει μια οικογενεια ορφανη(βλεπε δολοφονια Νεκταριου Σαββα) αλλα δεν τους εφτανε αυτο και τωρα αρχισαν να σκοτωνουν και παιδια 15χρονα.
Ντροπη σας ολους που τωρα κανετε μουγκα.Αυτη ειναι η μαγκια σας.Ο αποπροσανατολισμος..

Ανώνυμος είπε...

μάθαμε τώρα γεμίσαμε ρουφιάνους και τα λοιπά, λευτεριά στους επαναστάτες κτλ μπλα μπλά και παγκόσμια ειρήνη για όλους!!!
άσε μας ρε φίλε, καταδινάστευση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του παιδιού και παπάρια μάντολες!!!
ναι μωρέ, αθώο το παιδάκι, μόνο πες μου υπεύθυνα (γιατί σε αυτή τη χώρα μάθαμε να μιλάμε χωρίς να έχουμε την ευθύνη αυτών που λέμε)οτι ο τύπος δεν είναι με τους τύπους που βάζει βόμβες και οτι εκεί βρέθηκε τυχαία ή ακόμη καλύτερα κάποιος που ήθελε να τον ενοχοποιήσει έκλεψε και έβαλε το αποτύπωμά του εκεί!!!
αυτή είναι η ελλάδα μας δυστυχώς!!!όποιος ηλίθιος αδαής και αποτυχημένος αντι να κάνει αυτοκριτική τα βάζει με την κοινωνία και το σύστημα λέγεται επαναστάτης και είναι στο απυρόβλητο!!!!
ΕΛΕΟΣ

Ανώνυμος είπε...

προφανώς το κριτήριο επιλογής εμφάνισης σχολίων που διαθέτεις είναι λίγο περίεργο θα έλεγα!!!!!!!!!
δημοσιέβουμε μόνο ο,τι μας αρέσει, έ και κανέναν χοντράνθρωπο που μας βρίζει, έτσι για να φαινόμαστε αντικειμενικοί????!!!!